bugünün tetikçileri turkish ve marbaş arkadaşlar
Printable View
bugünün tetikçileri turkish ve marbaş arkadaşlar
Bu hisseye çok diyecek bisey bulamıyorum artik gerçekten bıktırdı teknik bilanco fln hikaye bu hissede bi kaç ****** aracı kurum var muhtemelen de aynı merkezden çalışıyo bunlar hepsinin canı cehenneme
Şerefsizler alıs kademelerinin sonuna bütün kademelerde 31 yazıyor bu o çocuklarına müsade edenler utansın bu ******** çocukları adam değil bunu anladık peki bunlar analarina her gün sövdürmeden zevk mi alıyorlar ******** spek put peres bunlar
A...co...rı
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar, bu spk denen kurum vallahi de billahi de küçük yatırımcıyı para babalarına yem ediyor. marbaş denen kurum bugün şu ana kadar 150 bin küsür işlem yapmış 5 bin lot artıda ancak yaptığı işlemlerle hisseyi buraya kadar düşürdü. şimdi marbaş gibi bir kurumdan 150 bin lot işlem yapan ve neredeyse sıfır lotla günü kapatan adamı sorgulamıyorsan ben ne diyeyim böyle spk ya
Bu tahtada bir şebeke var 31 31 yazan serefsizleri borsa istanbul yada spk ya şikayet edin bu kardeşim bu kadar sahipsiz olmasın ben şirket e söyledim sizde şikayetçi olun diye bu hissede manipülasyon var herkez şikayetçi olsun spegin g ...nü keserler
son darbeyi ziraat vurdu serbest satışla
Beni yanıltmadı yine. Az az giderken , bilançodan sonra agresifleşti. Bilançoyu çok beğenmemekle birlikte çok da kötü bulmadım. Speğin bunu kullanacağını düşünerek 3.20-3.50 arası sağlam bir şekilde bilanço öncesi (katılmadan nakite geçtiğim) çıktığım portföyümü başka yerden çift tavanla değerlendirerek katmerlemek istiyorum. Orta uzun vade şu anki fiyatlar ucuz kalacak ve kapışılacaktır diye düşünüyorum. Düşüş trendi %10-%20 daha devam edebilir. İyice silkeliyorlar bilançoya umutla gelenleri. Hayırlısı olsun herkese. Umarım herkesin yüzü güler günün birinde
Bugünkü satıcılar küçük oyuncular,yatımcı değil,alıcılar takas liderleri İsyat,Yapıkredi,Deniz.Satıcılardan Turkısh düşürmeye oynuyor,genel hava aşağı olduğundan küçük çaplı satışlar bile etkili,Marbaş işlemleri ise şuursuz kendince düşüşü yavaşlatma çabası,besbelli gücü de yok.Algı düşüş yönünde olunca F/K 3,94 olmuş,mevcut finansal verileri,beklentileri umursanmıyor,zaten çoğunluk yatırımcı değil al-sat peşinde..Genel bozulma devam ederse gap bile kapanabilir,işte o zaman benim çevremdeki akbabalar milyon lotla çöker.
Teknikçi değilim,temelci sayılırım.Gab dan önce 3,60 kısa vadeli,3,39 da yatay desteği olduğu söyleniyor.Temelde borsanın ucuzu,normal performansı sonraki çeyreklerde göreceğiz,beklentim 2018in üzerinde karlar serisinin devam edeceği ve de sonunda tatmin edici fiyat seviyelerine yükseleceği yönünde..
Arkadaşlar,
Allah kurtarsın. Yanmışız ki hemde nasıl! Hisse soluksuz düşmeye devam ediyor.
ky ye satmış burda ki maal spek
toplarken düşürürek toplamasa bari
Herkese hayırlı ve bol bereketli ramazanlar dilerim
Balıkesir SEKA kağıt fabrikası bugün açıldı. 1 ton civarinda üretim yapacak. (Atık kağıt ) Alka da 2 lere hazır olalım derim. Umarım kötü değil iyi yönde etkilenir. Gerçi çok alakalı değil üretim tip ve teknikleri. Sonuçta bir rekabettir.
Oluklu mukavva ve ambalaj diyor sayın puma tire düşünsün alka fotokopiye devam
Bu haberde güzel bir detay var kağıt sektörünü stratejik sektör ilan ettik diyor bu güzel en sonunda devlet uyuandı
yine seçim yapılacak İstanbul'da . Yine oy pusulası ve kağıt basımı ve bu ekonomik krizde belirsizlik . Yarın yine gaplı intiharlar olur kağıtlarda
Deveye sormuşlar boynun neden eğri o da demiş kerem doğru ki bu ülke de öyle borsa da da oyle
Kemerleri bağlayın yarın sabah Gaplı uçuyoruz . Fiyat tahminleri alalım. 3.20-3.30 arası alıma geçmeyi düşünüyorum. Temettü öncesi satmakla iyi etmişiz. Biraz da şans oldu. Sorarsanız değişen birşey yok. Dün ne ise yarın da o olacak. Tamamen algı. Önce aşağı sürüp doları 6.50 yaparlar. Sonra %20 düşen borsaya geri gelirler.
19 günde çıktığımız noktan çıkışa başladığımız noktaya 9 günde indik. yukardan aşağıya %15 oldu. 9 gün önceki noktaya çıkabilmemiz için yaklaşık %20 yükselmemiz gerekiyor. yazık, gerçekten yazık. bu ülkeye ve hukukuna güvenip yatırım yapmak kadar büyük aptallık yokmuş. dolara, altına ve faize yatırım yapanlara kimse kızmasın. hukuku böyle pespaye yaparsanız, insanlar da kendilerini korumaya alırlar. yazık.
Hic bir hisse ile nikahimiz yok.Borsa günü degil yarini satin alir.Bu kagidin dünü belli bugünü belli yarini belli.Yatirimi yok kapasite artirimi yok maximum yapacagi kazanc belli halka aciklik orani düsük... üstüne üstlük devamli baskilanan fiyat.....cikmakla hakli ciktik. 50 kurus temettünün basini beklemeye degmez.
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Döviz artısi 45 milyon tl doların artışı yaramıyormu
Piyasa değeri 29 milyon dolara düştü 183 milyon tl
Geçen yaz alka 4 tl idi bir kilo salça 4 tl idi şimdi bir kilo salça 12 tl
Bir lot alka 3.50 kar payinida koy
4 tl paranın değeri kalmadi tüm gida fiyatı arttı hisseler olduğu yerde enflasyona göre çok zarar var spege çok daha fazla kaydı ytdr
Özellikle kağıt oluklu sektöründe doların bu seviyelerde kalması ile ihraçat ın artması gerekir diye bir kaç yazı okumuştum
umarım fabrikalar soluksuz çalışır bu olumlusu
benim için olumszu
yine çıkamadık bu durumdan çok güzel faydalanıyorlar
Teknik olarak 2.çeyrek bilanco ya kadar 3.30 4.25 arası gider gelir gibi endex e göre iner çıkar bir haber akışı olmaz ise
Boşa beklemeyin arkadaşlar temettü öncesi satmak en hayırlısı bu kağıtta. Yine aynısını yaptı. 0.50 $ değerle gezinir durur. Ederi 3.20-3.40 arası bu aralar. Güzel haber gelirse 3.80-4.20 civarını test eder ama zor. En az 6 ay beklemek gerek iyi birşey olması için umudu kestim artık. Temettü bile dövizle kredi çekilerek ödenmiş daha ne konuşalım;(
Durduk yere bir atak yaparak 3.60 oldu kap a bir haber mi düşecek ki
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sn.puma_532..
Sen kagıtlarını temettu zamanı satmamışmıydın. Yukarıdakı yazında öyle yazar.
İlle de 340 altını bekleyeceksen sen bilirsin ama bak tahtaya bu fiatlardan mal da gelmıyor../ytd
P.tesi de bi %5 i var gibi ins bir nebze olsun teselli eder bizleri
Kardeşim spek ile isim yok kaç kez de ******** olduğunu söylemişimdir bu kağıt i 1 yıldır 25 bin lot ile taşıyorum al sat yapsam ikiye katlamıştım para mi ama yapmadım kazandım mi pek sayılmaz ama alışık değilim bu kağıt in durduk yere %4 yapmasına hatta endex kapanışına doğru ypti devamının geleceğini düşündüğümden yazdım
Bana istinaden yazdığını düşündüm sayın duka k.bkma alıntı yaptığın mesajı okumadım
Şirketi aradım 52 milyonu ham madde için aldığını işlerin yoğun olduğunu ve kar payı için allınmadıgını bazı çevrelerin kar payı için sözlerinin asılsız olduğu söylendi ona göre hisseye sahip çıksın ortaklar gelen bilançoları gördük kactanesi karını artırmış çoğu düşürmüş kârı yada zazar akıllı olmak lazım iyiler çok az ytdr
Sayın Duka, elbette satmayın. Biz kumar oynadık bu sefer, önceden sattık ve beklemedeyiz. Spek anlamsız hareketler yaptı ve maceraya girişti. 3.40 dan yukarı döndü. 3.20-3.30 arasına gelirse kendi adıma alırım. Ama gelmezse başka bahara kalır. Herkese hayırlı olsun deriz.
Yeni fabrika mi kuruyor şirket öyle bir dedikodu var arkadaşlar