Bir hisse bu kadar sikistirilir. Gerçekten ayıp.
https://www.tradingview.com/x/GpNpKCg3
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bir hisse bu kadar sikistirilir. Gerçekten ayıp.
https://www.tradingview.com/x/GpNpKCg3
60 dak grafik 1-2 gün içinde patlama olur diyor. Ne kadar doğru söylüyor bilemedim.
Bir sıkışma var patlayacak gibi de ama ne tarafa. Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
P,,,ç hisse. Allah belanizi versin.
Bana giren girdi spek bu saatten sonra sen düşün artık, beynin varsa. Hissenin alırlar elinden akıllı ol.
Bende 1 hafta önce 7.34 maliyet az miktarda aldım. Endeks ve hisseler 1 aydır hep artıda bizimki 1 ileri 1 geri yataya sardı. Baktığımda ucuz kalmış bir hisse temeli sağlam pandemi sürecinde de karını azda artırmış onun için sabredip bekleyeceğiz elbet ederini bulacaktır..
Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elbette bir gün kazandırır. Ancak yaptığı eziyet kazandırdığı paraya değecek mi? Bilmiyorum. Speği tam bir katıksız. Yüklü doldur boşalt yapıyorlar dönem dönem. Patronda da bilerek ya da bilmeyerek bu işlere ortak oluyor. Ama iyi niyetli bir şirket değil yatırımcısına karşı. İkili oynuyorlar. Borsadaki bazı şirketlere bireysel yatırimci yasağı getirmek lazım. Bu sistem başka türlü düzelmeyecek. Kurumsallar birbirini yesin dursun.
Bir tane düzgün yorum olmaZ mı? Herkes burnundan soluyor. Patron TV programlarında hayali arz yapıyor.
https://twitter.com/orgeelektrik/sta...925493249?s=19
Biraz faaliyet raporuna göz gezdirdim,
30.09.2020 tarihi itibarıyla Şirketimizin devam eden projeleri aşağıda gösterilmiştir;
- Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Projesi
- Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Projesi
- Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü Projesi
- Dudullu-Bostancı Metro Projesi
- Büyükyalı Projesi
- İnistanbul Projesi
- Epique Island Projesi (Bodrum)
- İbn Haldun Üniversitesi Projesi
- Yapı Kredi Bankacılık Üssü Projesi
- Atatürk Kültür Merkezi Projesi
- Fethiye Seke Tur Otel Projesi
Bu projeler sanırım devam ediyor, covid kapsamında iptal edilen proje de bulunmuyormuş, yeni geldik olumsuzlukları tam anlayamadım ama yakında anlayacağız anlaşılan:)
Hayırlı olsun ortak,
Şirkette olumsuz hiç bir şey yok. Zorlu bir speği ne yaptığı belli olmayan bir patronu var. Tüm finansal raporlarını detaylı inceleyerek aldığım bir şirket. Bu kar marjlari ile 3 yılda ozkaynaklarini kaça katlar düşünmek lazım.
Sağlıcakla kalın.
https://www.youtube.com/watch?v=dMPyLKz8FJ8
Şuracıkta biraz dikileyim.. :) Belki uğurlu gelirim :whistling:
https://i.hizliresim.com/lo3PqK.png
EyvallahMi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
7,31 kapanış ile spek mesaj gönderdi.
7.31 iyi bir alım fırsatı olarak görüyorum.
Arkadaşlar merhaba şubat ayından beri az bi payla orge yatırımcısıyım, arada aldım sattım ama bu şirketin geleceğini şimdilik parlak görüyorum ama spek ve patron sıkıntılı olsa da param oldukça ekleyeceğim ve en az 20 tlden zamana göre 30dan çıkacağım, hadi bakalım hodri meydan, yalnız kimse bana bakarak işlem yapmasın ben çok sabırlı ve uzuncuyum, elimde 10 senelik kağıt vardi ve sabredip maliyetimin 13 katına sattım
Fazla gitmeyen ender kagitlardan...insallah bu hafta baslar hareketine...bekleyenleri biraz da olsa sevindirir...
Hoşgeldiniz arkadaşlar buralar hep boştu. Kendi kendime yaz nereye kadar[emoji23][emoji23][emoji23].
Yatırımcı ilişkilerine yaptığım detaylı müracaatın cevabını, geldiğinde buradan paylaşacağım.
Değerli yatırımcı ilişkileri ve Şirket Yönetimi;
"..........uzun vadeli orge hissedarıyız. Son yıllarda şirket özelinde rahatsızlık duyduğunuz aşağıda saydığım bir çok konu var.
1- Yıllardır çeşitli kaynaklardan ve Kap üzerinden Şirket Yönetimi ve Nevhan bey yurtdışı işlerinden ve ortaklıklarından bahsetmesine rağmen tek bir olumlu gelişme olmamasına rağmen aynı söylemlere devam etmesini iyi niyetli olarak görülmesi artık mümkün değildir. Bu söylemlere dayanarak ve güven duyarak yatırım kararlarını veren bir çok insan var.* Özellikle seansın açık olduğu saatlerde yapılan TV programlarında yapılmasını da göz önünde bulundurursak. Artık bu durumun süreklilik arz etmesi güvenin boşa çıkarılmasından başka bir şey değildir. Bu duruma bir son verilmesini boş beklenti yaratılmamasını talep ediyoruz.*
2- Çalışanları pay edindirme programı altında aldınız hisselerin tamamını satışa konu etmenizin hiçbir etik tarafı yoktur. Bu alımları fiyat istikrarı için mi yoksa çalışanları pay sahibi yapmak için mi yapıyorsunuz? Bunları birbirinden ayırmanızı talep ediyoruz.
3- Piyasa yapıcısı Akbank yatırımın ne gibi bir işlevi var. Hisseye derinlik mi likidite mi sağlıyor? Bank of Amerika, Yapıkredi ve İş Bankası vs gibi kurumlar bu kadar sığ bir tahtada gerekli baskılayıcı işlemleri yapıyorlar. Gerçek anlamda hisse derinliğini sağlamak, sağlıklı bir arz ve talep dengesi kurmak için şirket olarak bir planınız var mı? Yoksa robotların yaptığı algoritmik işlemlerle hisse fiyatının manipüle edilerek yapay fiyat oluşturulması tarafınızda bir rahatsızlık durumu değil mi?
4- Döviz fiyatlarının yükselmesi, artan iş hacmi, olumlu piyasa koşulları, İBB'nin metro işleri için 580 milyon eurobond ihraçı, Nevhan beyin olumlu gayretleri bile kurumsal yatırımcının zerre kadar ilgisini çekmiyorsa şirket nezdinde yanlış giden bir şeyler var mı? Güven sorunu mu oluştu acaba?
5- Hissede fiyat istikrarı sağlayacak, yatırımcıyı korumaya yönelik gerçek anlamda bir aksiyon almayı planlıyor musunuz? Bedelsiz sermaye artırımı, temettü, düzenli geri alım programı vs gibi işlemler.
Biz ve bizim gibi bir çok insan saydığım durumlardan rahatsızlık duyuyor. Hisse fiyatlarının dalgalanmasından çok şirkete olan güveniniz daha çok yara almıştır. Hisse fiyatından çok bu söylem ve eylemler yüzünden hisselerimizi satma noktasına gelmiş durumdayız. Nevhan beyin konuşması nedeniyle ilave alım yapma hatasına bile düştük ki kendisi kısa bir süre sonra elimdekilerin bir kısmını sattı. Ondan sonra hisse bir daha kendine gelmediği gibi nerelere kadar düşer artık bilinmez. Bu durumun kimdem kaynaklandığı konusunda ciddi soru işaretleri var. Pay sahipliğimiz devam etsin etmesin durum anlattigimiz gibidir. İyi yönetişim sadece yasal düzenlemelere uymaktan ibaret olmayıp derin bir yönetim anlayışı ister. Şirket kendi çıkarlarını düşündüğü kadar aynı oranda hissedarların çıkarlarını da düşünmelidir.
Bilirsiniz ki güven ve itibar en büyük kredidir. Bunun yatırımcı nezdinde tekrar tesis edilmesini kendi adımıza talep ediyoruz.
Saygılarımızla iyi çalışmalar dileriz."
10 sene bekleyen bir yatırımcı gerçek doğru yatırımcıdır, böyle yatırımcıları severim tebrik ederim.
benim de kendi belirlediğim hedefim mevcut karlılıkla yaklaşık 34TL , beklentilerimiz çok yakın birbirine, sevindim açıkçası.
karlılık artarsa hedef de artar, karlılık düşerse hedef düşer.
tabi hedefte süre sınırı yok yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.
Sayın Ferden Şirketin yatırımcı ilişkileri ile artık iyice samimi olmuşsunuzdur:)
Şirketi iki dakika boş bırakmıyorsunuz maşallah:)
Sizden iyi patron olur gibime geliyor... saygılar
Teşekkürler Sayın AhiOsman54. Şirketin hissedarıyız yasal olarak. Her daim haklarımızı savunmalı ve şirkete hatırlatmayız. Bizler yatırımcıyız kumarbazlarla, kısa vadeli köşe dönücülerle bir değiliz. Buraların boş bırakmamalı biz gibi düşünen yatırımcılara destek vermeliyiz. Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabancı yaz başında olan takasını %27lerden, %7 seviyelerine kadar indirdi.
Buralardan takas dip seviyesinden konsalide olma sürecinde. Ne zaman biter speğin becerisine kalmış.
https://www.yatirimkredi.com/orge-yabanci-takas-orani
Gerçekten iyi satmış yabancı ama fiyat düşmemiş en azından, Ağustos fiyatları ile aynı seviyede,
bu yıl borsa iyi kazandırdı karını alan yabancı da çıkmış demek ki
https://s12.directupload.net/images/201220/f4l97xhs.jpg
üç aylık takas
Sn derinlikler selamlar... Egoşu bekleye bekleye uçurdunuz :)) sıra orge demi :)) nasılsınız?
Öncelikle Şirketimize yatırım yaparak göstermiş olduğunuz teveccüh için teşekkürlerimizi sunarız.
*
Şirketimiz pay piyasasında görülen fiyat hareketlerinin yatırımcıları üzerinde kısa vadede yaratabileceği olumsuz etkileri gidermek, ayrıca Şirket yönetimince uygun ve gerekli görüldüğünde çalışanları pay edindirme planları çerçevesinde de kullanmak amacıyla, Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde payı geri alımı yapılabilmektedir. Bu çerçevede, geri alınan payların tamamının çalışanları pay edindirme planları çerçevesinde kullanılacağı varsayımının yerinde olmadığı değerlendirilmektedir.
*
Bununla birlikte, "ORGE Çalışanlarını Şirket Payı Edindirme Politikası"nın 2020 yılı uygulaması çerçevesinde, görevde bulundukları sürede göstermiş oldukları başarılar ile Şirket'in sektörde mevcut lider şirketlerden biri konumuna erişmesinde gösterdiği performanslar da dikkate alınarak, Şirket'te uzun süredir görevde bulunan seçili 3 genel müdür yardımcısına, kişi başı 15.000 adet olacak şekilde toplamda 45.000 adet ORGE payı, 08.05.2020 tarihinde tahsis ve virman edilmiştir.
*
Şirketimiz paylarında likidite ve derinliği artırarak yine yatırımcı menfaatlerini korumak amacıyla likidite sağlayıcılığı işlemleri likidite sağlayıcı tarafından gerçekleştirilmekte, söz konusu işlemler likidite sağlayıcı tarafından 2 haftada bir kamuya açıklanmaktadır.
*
Geri alım programı ve likidite sağlayıcılığı işlemlerin uygulamasında, genel ekonomi ve sermaye piyasası koşulları ile Şirketimiz faaliyetleri, nakit akışları göz önüne alınarak; Şirketimiz finansman maliyetini minimize edecek, bu sayede ortaklarımızın menfaatlerini maksimize edecek tercihlerde bulunulmaktadır.*
*
Diğer taraftan, 2018 yılında Şirketimiz tarafından, 2017 yılı karının sermayeye eklenmesi suretiyle şirket sermayesi 20 milyon TL’den 50 milyon TL’ye artırılmış, bu sayede yatırımcılarımızın 150% oranında bedelsiz pay alma imkanı sağlanmıştır.
Bu itibarla, bilindiği üzere, halka açık şirket payları uzun vadeli yatırım araçları arasında yer almakta ve pay fiyatı da Borsa İstanbul pay piyasasında arz ve talep kuralları çerçevesinde belirlenmektedir.
Şirketimizin faaliyetlerinde ilk halka arzımızı takiben göstermiş olduğumuz, istikrarlı büyüme ve karlılığın sürekliliğini sağlamaya çalıştığımız; kamuya açıklanan iş geliştirme planlarının realizasyonu için sürekli bir gayret içinde olduğumuz, bu şekilde Şirket değerimizi ve karımızı tüm ortaklarımızın faydasını maksimize edecek seviyeye çıkarmak amacında olduğumuz bilinmelidir.
*
Buna ek olarak, işbu e-posta gönderi tarihimiz itibarıyla, Şirketimizce tüm kamuyu aydınlatma yükümlülükleri mevzuata uygun olarak yerine getirilmiş olup, kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durum bulunmamaktadır.*
*
Bu çerçevede, kamuya açıklanmış belge ve bilgileri şahsen ve/veya yatırım danışmanınız, portföy yöneticiniz ve/veya işlem yapmakta olduğunuz aracı kurumunuz yetkilileri ile birlikte değerlendirerek yatırım yapabileceğiniz hususu ile birlikte; Şirketimiz faaliyetleri ve sonuçlarına ilişkin içsel bilgiler ile özel durumlara, operasyonel ve finansal beklentilere, kesinleşmiş ihale sonuçlarına, iş geliştirme ve stratejik planlarına, bunun yanı sıra, faaliyet raporları, finansal raporlarımız ile Şirket sunumlarımıza ilişkin bilgilere Kamuyu Aydınlatma Platformu ve/veya Şirketimiz internet sitesinden ulaşabileceğiniz hususunu bilgilerinize sunarız.
*
Saygılarımızla.
Fasa fiso işler.
Ben diyorum arz talep manipüle ediliyor, onlar diyor her şey yolunda.
Bankofamerica yı spkya şikayet ettik. Bakalım devlet kimin yanında.
Selam eski ortak,
Uv olarak dün alımlarıma başladım sn ferden.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selam ortağım, alagelik görevini yapıyor. Bu iyice randimansiz çıktı. Ama elimden kurtulamaz.Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün biraz kafa kaldırdı hayret, uyutmuştu uzun zamandır..
Kimseler yok...
Ben yarın olacagına inanıyorum
https://i.hizliresim.com/HbikUI.png
$ BAZLI AYLIK...