Dünya metal istatistikleri bürosu verilerine göre 2019 un ilk dokuz ayın'da küresel çinko piyasası 93.000 ton açık verdi.
2018 yılının tamamın'da ise piyasa 109.000 ton fazla vermişti.
Printable View
Dünya metal istatistikleri bürosu verilerine göre 2019 un ilk dokuz ayın'da küresel çinko piyasası 93.000 ton açık verdi.
2018 yılının tamamın'da ise piyasa 109.000 ton fazla vermişti.
https://www.tradingview.com/x/OOsZbuE7/
Endex kanal üst bandı'na geldi bugün.
https://www.tradingview.com/x/pl18iDJ1/
Çizgi altına sarksa'da şuan çizgi üzerindeyiz,aylık 21 altı kapanış olmasın yeter.
1200 tane 2172 geldi.
21 40 larim da geldi korkmayın alayı mal toplam yapıyor. Ytd
3.çeyrek karının düşük gelmesi hissedeki yükseliş trendini duraklattı, çeyreklik 25m ve üzeri kar rakamları devam etseydi hissenin daha yukarılara çıkmasını sağlardı ancak çinko işindeki bozulan kar marjları ve birazda 3.çeyrek dövizin aşağı gelmesi bilançoyu olumsuz etkiledi her şeye rağmen şirketin ederi daha yüksek ancak hisseye destek olması açısından kar rakamlarının yeniden çeyreklik 25m seviyelerine yükselmesi gerekir.
Kesinlikle katılmıyorum.hissenin gerilediği doğru.fakat kar rakaminin düşük gelmesine bağlı değil.kar rakaminin bahane edilip aşağıya baskılanması.senin dediğin gibi olsaydı düşüş devam ederdi.zaten hisse yeterince kar ediyor.bundan sonra da dediğin gibi yükselmesi için kar rakamlarina bağlı değil.bu süreçte bir çok kağıt zarar edenler dahil nerdese ikiye katladı.burdaki mevcut tablo bile hissenin 35.40 fiyata gelmesin için yeterli.sorun nerde dersen bu yükselişin katmerli olması için kağıdın baskilanmasinda.kagidin baskilandigini ise derinlik bilgisi alabileceğin bir uygulama ya üye ol anlarsın.
Bugün olmasada yarın yukarı hareketi gelir......an itibariyle 21.56
21.70e 11, 524 lotu yığmış varsa BABAyiğit gelsin alsın diyor. Bugün ya nötr ya da negatif kapanış olacak.
Uçuyor maşallah:(
Bana katılmayabilirsin ancak ortada bazı gerçekler var bunları görmezden mi gelelim çeyreklik 20-25m arası gelen kar rakamı 3.çeyrekte 12'ye düşmüş sebeplerini daha önce belirtmiştim önemli değil ya zaten şirket geçmişte iyi kar etti diyerek geçiştiremeyiz bu durum gelecek çeyrekler için bir belirsizlik oluşturuyor umarım geçici bir durum olur. Hissenin bir potansiyeli ve daha yüksek ederi olduğunu bende düşünüyorum ancak sonuçta birileri bu durumu hisseyi baskılamak için kullanabilir zaten kendin söylüyorsun "kar rakamına bağlı değil, kar rakamının düşük gelmesi bahane edilip baskılanması" diye tavuk yumurta hikayesi demek ki kar rakamına bağlı bir şeyler oluyor ister baskı de ister başka bir şey.
Endeks dışı, nispeten sığ patron hissesi tabir edilen bu tür hisselerde hisseye çöreklenmiş güçlü kişi yada grupların istediği gibi hareket etmesi kolay oluyor, bu baskıyı kırmanın en önemli yolu güçlü bilanço sonuçları ve yüksek kar aksi durumda hissedeki spekin keyfine kalır.
Son birkaç gün boyunca pagyo da vu yine son bir-kac gün bakab da aynı şeyleri yapıp bıktırdılar. Ancak ısrarla bir kademeye yığılmış duvar gibi lot satışlarını gördüm ve almaya devam ettim.20000 lot pagyo 11000 lot civari bakab vardı. Hemde 24 lerden cijtidmgim erbosan almıştım yani son 10 15 günde. Ve bugün bumn oldular. Yanı bence tamamiyle nal toplamak için yapıyorlar. Ben hiç korkmuyorum.sadece biraz zaman. Emin olun.. aldıkça alıyorum. Tabi yrd.
Selammmm ben geldimmm
Birşeyler alayım bari.
Asansör daha yavaş inip çıkıyor a q
Bugün İkinci destek noktası geldi 21.5 .ilki 20.88 idi.ayrica 21.86 direnç noktası kırıldı.tek eksik ağırlık ortalama üzeri kapanmasına müsade edilmedi .ben yinede temkinli olmak istiyorum.bir destek daha bekleyip Adanalı dediği gibi uçmaya hazır olacağım. Diyelim grafik bozuldu Moral bozukluğu yok.sabirr deyip bekleyeceğim.
Dandanakan üstadım taze grafik yokmu ?
SM-A800I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen hafta bilanço günü 23.80 lerden satıp alttan almak nasip olmadı. Baya bir geriye döndük. Gelecek vadediyor ama bu iniş çıkışlarla panik de yaptırmıyor değil. Ama uzun vadede bekleyeceğim. Bugün mü harekete hala anlam veremiyorum. Ne yapmaya çalışıyor. Arada 100 puan farkla aşşağıda kapattık. [emoji2369]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugünkü harekete bir anlam veremedim gel gel yapıp yukarıdan mal mı veriyorlar yoksa aşağı yukarı silkeleme ile dökmeye mi çalışıyorlar. Panik yapacak bir durum yok zaten borsayı panik yapacak bir ortam olarak görmek anlamsız korkuya yer yok (spekülatif asansör hisseler hariç) doğru hisselerde sabırlı olmak lazım biraz düşerse bir süre sonra da çıkar bir zamanlar 14'lere kadar düşmüştü. Bana göre temel verilerine göre sağlam bir hisse ve pahalı da değil olmazsa temettü alır bekleriz tabi herkesin kendi kararıdır.
https://www.tradingview.com/x/Fv45raAK/
Haftalık resim'de,turuncu ve kırmızı çizgi üzerindeyiz bu olumlu,mavi çizgiyi hacimli geçerse üst yeşil radara girer.
Endex'te 106.000 seviyesi önemli çok zor geçildi altın'da kapanış hoş olmaz
Turkuaz yükselen çizgi 20.80 civarı.
Lütfen endeksi de dikkate al .endeks dün bir aralar yüzde 0.65 e geldi daha sonra bu noktada n yüzde 1 düşüş yaşandı.bu noktada erbosan ada bir çok satış geldi . yinede artı kapattı.aslinda son anlarında yinede ağırlık ortalama üzeri ne atmaya çalıştı.fakat hemen satış geldi.birde dün 22.96 direnç noktasını dikkate almak lazım bu direnç noktası ve endeksin geriye gelmesi maalasef kağıdı geriye cekti
Venus V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha önce de galiba 18 19 larda iken ilk yorumlarımda yazmıştım. Bu kağıt gi de çek. Diye. Hemde sert bir şekilde. Sadece biraz sabit. Bakın ersu. Sayas. Oylum. Algyo. Silver. Bakab. Sanko. Crdfa. Glryo. Hepsinde söyle böyle bulundum. Şimdi bakab.i da bıraktım erbosandayim. Galina başkaları da var. Ben ciddi girdim. Ve hiç korkmuyorum. Her halükarda sizler iyi incelemeden karar vermeyin . YTD.
Endeks in bu kadar gittiği dönemde bir çok kağıdın en az yüzde 50 getirisi olduğu dönemde bu kadar düşük fk sahip bir kağıt için getiri potansiyelini tahmin etmek marifet olmamalı.listemde bulunan kağıtlara göre konuşuyorum zaten çok geri kaldı.baskilandigini düşündüğüm bir kağıt.her şeye rağmen 24 fiyati bile geçmesi 1ay hatta daha fazla zaman alabilir.bu kadar iddialı olmamak lazım.en azından kısa zamanda
Lokmalar büyüyor adımlar büyüyor artık tutunma zamanı ileri
Frigo'nun 10.50 tl olduğu borsada en az 50 tl olmayan erbos'a ERFOS denmezde ne denir ?
Şubat sonuna kadar hareketi tamamlamış olur ben minumum 36 üzerinde bekliyorum
Sıkı tutunun,gidecek bu belli.....
Yok arkadaş bende bir an hisse kapıldım ama artı yi bırak 21 86 üstü bile çok gördüler
Hisse bu kadar kontrol altındaken kısa vadede çıkması ni kaçması ni beklemek fazla iyimserlik sabır deyip bekliyorum
Algyo denen bir meret vardı. 40 larda sürünürdü bayağı. Inatka bıktırdı. Şimdi uctukca uçuyor. Sabır ve sabır. Ytd
Arkadaşlar sabredin,hisse saat 12 den beri. 21.62 ve 21.72 arası sıkıştı,patlaması an meselesi......