Ben sattım beyler kalanlara bol kazanclar
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ben sattım beyler kalanlara bol kazanclar
2,46 aşılması gerek...
bu defa sağlam çıkıyor sanki?
inşallah basmazlar geri. 260 270 gitsin :)
https://www.youtube.com/watch?v=5eWtR4h7GoU
2:30 daki sahne gibi oldu, kafaya kafaya vurdular..
vay vicdansızlar..
sen dün farklı şeyler yazıyordun? Hayırdır?
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben dün düşer demedim ki, o farklı yazan başka biriydi, bugün kaybolmuş anlamadım.
2 haftalık bekleme sürem dolunca fiyat da müsaitse gelebilirim yine.
teknik bilgi vermeyelim isterseniz atmayayım çizelge falan?
düşer de demem, çıkar da demem, zaten yatırım danışmanlığına girer ve suçtur..
Galibin kagıdı alınmaz falan diyordun, yukselir diyenlere muhalif oluyordun.
Anlamadim bu forumlarda ne insanlar var.
10 .koy ben sattigim kagida 2 hafta presip icabi girmem yaziyordu
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahtada yukarda temiz mal varsa gidip yukardan alıyor, sonra salıyor.Daha olgunlasmamış tahta.
Sinirler gerilmiş sanırım.. Kafayı bana takacağınıza koyun grafik, indikatör, vs. yorumlayalım..
Ek 18013
Teknik göstergeler (günlük)
10 günlük ortalamanın altına düşmüş fiyat.
fibo seviyesi günlükte 237 destek olarak takip edilmeli.
Fiyat düşer de artar da, ama biri çıkıp kesin gidecek, uçacak derse de muhalefet şerhini koyarız. Neye göre gidecek? Haber duyumu mu aldın? Grafikte mi yakaladın? Laf ile peynir gemisi yürümez.
Neyse, bir süre yazmayayım. Sakinlesin forum :)
Gergin stresli arkadaşlar olabilir, empati kurmak lazım.
Üzdüğüm kırdığım varsa affola, hakkınızda hayırlısı olur umarım.
Saygılar,,,,,
Kimsenin seni ikna etmesi gerekmiyor.Grafikle para kazanılsaydı emin ol herkes teknik analiz profesörü olurdu.
Forumlar hiç değişmemiş.Mal kiralayanlar, belli aralıkta trade yapanlar başka yorumcuların yazmaması için elinden geleni yapıyor.
Galibin kağıdı alınmaz diyor ama aylardır galibin kağıdında yorum yapıyor.
Kesinlikle katılıyorum size peki hedef kaç hocam bende aynı durumdayım
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam bilemem ki galip ne derse olur bir bakarsin 2 bir bakarsin 5. Ama simdilik hedef en azindan 3.30 uzeri .. yani gecmisteki pismanligimizi telafi etmek ...ama beklentilerimizle gercekler uyusmuyor her zamsn ...
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yataya bağladı gibi ama burdan yukarı veya aşağıya kırabilir.Klasik hareketler yapıyor ya günlükçüleri atmaya çalışıyor ya da sazan avına çıkıyor.Güzel bir haber gelir umarım.ayrıca hisse almaya başlasa tadından yenmez.
Hacim 11,2 milyon
Aort 240
Galip ağa bu hisseyi iyi yerlere getirecektir.Artık satış gerçekleşsin teşvikte alacakmış.ytd
Birileri iyi oyun oynuyor...
Galip ağa bu,2'den 10'lara getirdiği ozgyo'daki gibi bunuda 5 üzerine atabilir.!
2.45 de dene
lgili Şirketler
[ECBYO, ECZYT, GLBMD]
İlgili Fonlar
[]
Toptan Alış Satış İşlemi
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Bildirim İçeriği
Payları Satışa Konu Şirketin Unvanı
Eczacıbaşı Yatırım Ortaklığı A.Ş.
Satılacak Payların Grubu
B grubu
Satılacak Payların Nominal Tutarı (TL)
8946413,37
Satılacak Payların Sermayeye Oranı (%)
42,6
Satıcının Unvanı
Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş.and Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri San. ve Tic. A.
Alıcıların Unvanı / Satın Alacakları Payların Nominal Tutarı
Metro Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
İşleme Aracılık Edecek Kuruluşlar
Global Menkul Değerler A.Ş.
İşlem Fiyatı (TL)
1,56
Toptan Alış Satış İşlemleri Düzenlemesine Göre Fiyat Marjları
-
İşlem Tarihi
09/04/2018
İşlem Öncesi ve Sonrası Şirketin Ortaklık Yapısı
-
Açıklamalar
Payları Borsamız Kolektif Yatırım Ürünleri Ve Yapılandırılmış Ürünler Pazarı'nda işlem gören Eczacıbaşı Yatırım Ortaklığı A.Ş.(Şirket)'nin paylarından Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş.'nin sahip olduğu 1.050.000 TL nominal değerli A Grubu imtiyazlı payları 1 TL nominal değerli pay için 6,24 TL fiyatla, 5.796.413,37 TL nominal değerli B Grubu payları ise 1 TL nominal değerli pay için 1,56 TL fiyatla ve yine Eczacıbaşı Yatırım Ortaklığı A.Ş. ortaklarından Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri San. ve Tic. A.Ş.' nin sahip olduğu 3.150.000 TL nominal değerli B Grubu payları 1 TL nominal değerli pay için 1,56 TL fiyatla alıcı Metro Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'ne satışı Global Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla (alıcı ve satıcı üye) toptan alış satış işlemleri kapsamında 09/04/2018 tarihinde gerçekleştirilecektir.
Tahtada para girişi artıda mı ekside mi kimler alıcı kimler satıcı görebilen varsa yazabilir mi gün sonunda?
Aynı habere kaç sefer yukarı hareket yaptı ama sanki sürekli kafasına vuruyorlar.
cılız haber ve cılız ataklar.kaç gündür aynı nakarat.
Teşvik ne alaka...
Umarım Galip Öztürk Tukaş ta yaptığını burda yapmaz yoksa ocağımıza incir ağacını diker 1.56 ya aldı ki satarsa oraya kadar vay başımıza
Galip in nasıl bir şeytanlık düşündüğünü ondan başka kimse bilemez bu şirket ile ilgili tukasdan farkli olarak yönetim kontrolune sahip olarak daha önce satın almaya çalıştığı eukyo etyat ve euyo şirketlerini % 100 yükselttiğini düşünürsek burdan hemen çıkmaması planı olabilir..
Tukastakinin aynisini ygyoda da yapmisti.oradakileri uyarmistim boyle boyle oldu dikkatli olun diye.ayrica sirket satin alirsa a b grubu ne varsa alinir. Ha tabiki icbc ozgyo mrgyo gerel vs de sadece b grubu alip sattilar.bu hissedeki amac ne olabilir onu cozmeye calisiyorum. Hangisi daha iyi olurdu bizim icin bilemem tabi.cunku hisselerinin durumu ortada.gerci ara ara onlara da deli hareket yaptirdigi olmustur ozellikle sig hisselerinde avgyo avhol vangd gibi.gecen gun metrodan hisse satisi yapmis umarim o parayla burdan hisse alir devrin disinda.
Sessiz sessiz bekliyor herkes benim merak ettiğim eczacıbaşı neden metroyla ortak oldu heralde öylesine değildir ancak Galip Öztürk bizi çok silkeleyecek bakalım dalda tutunup kalacakmıyız yoksa düşecekmiyiz
Günaydın beklenti nedir şimdi...
Eşlesme tavandan 2.83.
2.56 ya düstü.
Beklenti ilac sektörüne gelecek olan teşvik ilgisi olabilir mi
Ecbyo nun da eczacı ilaç ta payı var mı bilmiyorum sadece fikir benimkisi
🤔
2,42 açtı ne oldu ıulannn