F/k 15 lere inecek gibi
Ytd
Printable View
F/k 15 lere inecek gibi
Ytd
F/K Haziran 2017 itibariyle son 12 aylik net kara gore 17.1 carpan civarina geliyor. Ama Yatas hizli buyudugu icin gelecek 12 aylik donemdeki muhtemel F/K oranina bakmak daha dogru. 2016 yilinda net kar 17.5milyon TL idi, daha simdiden ilk 6 ayda 20milyon TL net kar yaptik. Bu hizla gidersek 2017 sene sonunda 50milyon TL net kar gelmesi muhtemel. 50milyon TL net kar ise F/K oranini 10.7'ye dusurur. Her sene %60 buyuyen bir sirket icin 10 F/K sudan ucuz :)
14.08.2017 tarihinde Yataş Yatak ve Yorgan San.Tic. A.Ş. payları ile ilgili olarak 12,38-12,67 fiyat aralığından 99.910 adet alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Yataş Yatak ve Yorgan San.Tic. A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 14.08.2017 tarihi itibariyle %1,82 sınırına ulaşmıştır.
bazı arkadaşlar kağıda aşık olmamak lazım derler ama yataş ı ayırmak lazım. buna aşık olunabılır
bakalım işyatırım şimdi nasıl bir değerleme raporu gönderecek
Sn.boga_ayi epeydir değerlendirmenize hasret kaldık. bilanço sonrası fikriniz nedir. tahminimce elinizde hisse vardı
Merhaba sn slm333, evet elimde halen yataş var. Dediğiniz gibi bu kağıda aşık olduk. Sanırım beklenen sonuç geldi bilançoda o yüzden uçup kaçmıyor hisse fiyatı. Beklentim bu performansın diğer çeyreklere yansıması ama esas olarak bence bilançodan ziyade önemli bir açıklama gelecek yıl içinde. Şirket yöneticilerinden 1 2 ay önce yapılan açıklamalara bakmak lazım.... Hepimize bol kazançlar.
teş. evet bende özellikle iki açıklama bekliyorum.aslında 4-5 var ama onlar performansa dayalı
Bu defa bilançoya aşağı yönde tepki vermedi diye 81 den üç beş lot alayım dedim 63 kadar geriledi. 😳
Ytd
sn.cok400 nickli bir ortağımız vardı güzel güzel bilgiler verirdi.nerelerdedir acaba özledik yorumlarını ve vereceği bilgilerini
iş yatırım bir değerleme raporu yayınlaması lazım ama daha değerleyemediler galiba
Is Yatirim'in degerleme raporu yayimlamasi icin 2017 6aylik donem denetlenmis mali tablolarin ve faaliyet raporunun gelmesi lazim. 6 aylik icin gelen gelir tablosu vergi dairesi icin hazirlanmis olan yasal mali tablolardi. Bu hafta denetlenmis mali tablolar ve faaliyet raporunu Yatas aciklasa, haftaya da Is Yatirim bir rapor yayimlayip hedef fiyat verir diye dusunuyorum. Sanirim hedef fiyat 18-20TL arasi olabilir bu sefer
Sn.borsaci34, benim de yıl sonu beklentim 20 TL. Bunun arkasında genel kuruldaki geri alım max. fiyatının 20 olarak belirlenmesi yatıyor.
yetiş patron yine bu ufakçılar adım adım 12.50 altına getiriler. göster bunlara gününü
Patron aldığı için gitmiyor zaten 12.28 -12,40 aralığı 100 bin Lot alış var gitmiyor.hemde bilanvoya 2 gün kalmisken.buna kim inanır.bunlar danışıklı döğüş.yabanci payı sürekli azalıyor alıma başladığı günden beri.
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
epey bir zaman sonra bu seviyeden kapadı hayırlısı ben yeni bilançoyla yükselişe geçeceğine inanıyorum
BIST 100 hisselerinde bu yıl
https://i.hizliresim.com/OLPo6D.jpg
http://www.hisse.net/topluluk/showth...908#post822908
hisse yarışmasına katılmanızı tavsiye ederim arkadaşlar ,bağımlılık yapıyor...
yarışma kurallarına uygun hisse tahminlerinizi alalım.
Seviyorum seni
Evdeki yataklari yeniliuorum
Tsk yatas
Selam arkadaşlar ne durumdayız öngörüleriniz nedir.?
Bilanco aciklanmadi mi hangi bilancoya kilitlendiniz
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço bugün aciklanacak
o vergi dairesine verilendi şimdi bilanço açıklanacak
Bilanco geldi
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...43fbae65be.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3912fc298f.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...73f55c5a1f.jpg
Kar artmis 1 milyon kadar
Reklam gideri 25-26 milyon
iyi akşamlar rakamlar nasıl gelmiş bakan varmı?
F/k 16,62 olmus
Bilanco beklendigi gibi super, vergi dairesine verilen net kara gore net kar 1.3milyon TL daha fazla geldi. Sirketin kasasinda ise 51milyon TL nakit parasi var, bu parayla patronun hisse geri alimlarina devam edecegini dusunuyorum. Patron 20TL'ye kadar hisse alacagiz diye aciklama gondermisti.
Bu arada ilk defa net kar marji bu kadar yuksek geldi. 2017 yili 2. ceyrekte net kar marji %7.7 (15milyon Tl net kar, 195milyon TL ciro). Bu sene ciro 750-800milyon bandinda gelecek gibi gorunuyor. Seneye ise (2018 yili) ciro bu hizla minimum 1milyar TL olur. %7.7 net kar marji ile 2018 net kari 77milyon TL yapar. 77milyon TL net kar demek 15 F/K carpani ile 27 TL hisse fiyati demek . Bu kadar hizli buyuyen bir sirket icin 15 F/K degil 20 F/K bile az bence. Bu sekilde bilancolar gelmeye devam etsin 2018 icinde hisse fiyati 30 TL civari olur.
YTD.
YATAS Konsolide 2017/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 21585238 Yıllık Değ%:227
bakalım iş yatırımdan ne rapor gelecek kayıtsız kalmayacaktır. benim kendi hesaplamalarıma göre en az 18 tl güvenli liman olmak üzere 23 tl. hesapladım. patronda 20 tl ye kadar alırım dediğine göre inşallah bekleyenler çorbayı içer.
Ortada 20 ye kadar alacak bir patron var. Yabancı da Allah değil ya. Adamlar belki de tahtayla oynamaya çalışıyor akıllarınca. Patron da o iş öyle olmaz hamlesi yapmış ve yapıyor. Ki bence doğru da yapıyor. Zaten Avrupa'daki şube atakları ile olsun kasadaki parasıyla olsun, rakiplerinin egale olmasıyla elde bir Doğtaş bir de Yataş kaldı. Ki Yataş zaten büyüktü. Şimdi daha da büyüdü ve büyüyor.
Asıl merak ettiğim şey şu: bu bilanço/kar bekleniyor muydu? Beklenti üstü geldiyse alıma girilir ama zaten beklenen fiyatlandı ise bir düzeltme bile gelebilir. Sonrasında yine tırmanma mode on olur düşüncesindeyim.
Gelen bilanco fiyatlanmis olsa simdi fiyat 12TL yerine 18-20 TL olurdu. Yatas ilk 6 ayda gecen seneye gore net karini 3 kat arttirip 21milyon TL kar acikladi. Bu sene tum yilda 50milyon TL civari net kar aciklayacak, seneye de 80milyon TL civari net kar gelmesi olasi. 15 F/K ile bu seneki gelecek net kari carparsan hisse fiyat 18 TL yapar (15 F/K X 50milyon TL net kar/43milyon adet hisse). 80milyon TL net kar ile hesaplarsan ise hisse fiyati 28TL yapar.
Sevgili arkadaşım 3 liradan beri yatasta her hareketini bilirim.dun doğru düzgün alış yoktu.arti 3 kapadı.patron hisse düşmesine diye alım yapmıyor.isterse dibe vursun onun daha çok işine gelir bedavaya alır.o yüzden patron aldığı günden bu yana yabancı oranı düştü.danisikli döğüş.neyse bilanço çok güzel burdan patron alımı bittikten sonra çok hızlanacaktır.ama bu bilanço ederi en az 20 benim hesaplamam.