Bi derdimiz yok bey,sen çok uzatinca neden boyle dusundugumu aciklandim, aciklamam ise emek olan bir işe karşı kötü oldu.
Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.
Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Emin ol brunson olayi 16 yıl aradan sonra bankalara iyi bir ders oldu, bahsettigin durum olusacak olursa bu sefer kisa geçmeyeceğinden boyle bir olay olursa kredileride afaki arttiralim satmayalim onemli değil zaten geri alamayacagiz moduna gireceklerdir, parayi ellerinde bos yere tutmak rasyolari bakimindan onlara daha iyi gelecektir, devletinde zaten vaziyet bu durumdayken vatandaşa kredi verin mevduatları düşünün diyecegini pek sanmam, benim fikrimde kisa ve orta vadede böyle bir durum olmayacagi yonunde
Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.
Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
................
Arkadaşlar selam,
Bana gelen sms ekte;bildiğiniz güncel, daha iyi bir mevduat yada bono oranı var mı?Tşkler..
"""Sayin Müşterimiz, 30 Nisan'a kadar bankamiza getireceginiz 10.000-1.000.000 TL arasindaki yeni mevduatiniza, 32-119 gun arasi vadede size ozel %22,50 yillik brut faiz oranindan faydalanmak icin subeniz ile iletisime gecebilirsiniz! HSBC """
Bol kazançlar ;)
Alışverişi kestik aracı parka çektik
Bütçedeki 3 aylık gerçekleşmeler, durgunluk nedeniyle ÖTV ve KDV yıllık hedeflerinde ciddi sapma olduğunu gösterdi. Resmi verilere göre, ÖTV’de yıllık hedefin 10.2 milyar TL, KDV’de ise 4.4 milyar TL gerisinde kalındı.
Arkadaslar
Vadesiz dolar hesabina en yuksek faiz uygulayan hangi banka?
usdtry fiat artışı zor görünüyor...
kimse de dolar alacak tl kalmadı...
Tl üretemeyen piyasa ne yapacak peki,
yaa menkul ,gayrimenkul satacak..
yada elindeki dövizi satacak..
acaba hangisi olacak...
Konut kredisi daha da dusecek diyenler nerde bir gorelim
Ziraat vakif halk 1.45 e yukseltti
Soguk ekonomide dolar talebi haliyle dusuk olur.
Hane halki da alacagini aldi artik.
Dahasi geliri de dustu kuculen ekonomi, artan issizlik v.s nedeni ile..
Bu durumda dolar talebi kimden gelir?
Gelir mi?
Onumuz de yaz, turizm gelirlerinin akmaya baslayacagi bir donem..
Syg,
Yine en kolay satabilecekleri dolar gorunuyor.
Benim gibi 50-100 dolar satip giderleri, faturalari karsilayacaklar.
Syg,
Bu şartlarda piyasayı belirleyecek en aktif taraf yabancı yatırımcı olacaktır...
tatmin edilirse oturur malının üstüne bekler ,hatta döviz getirir TR piyasasını satın alır..
yada çeker gider ...
DİBS ve BİST de çöküş ile birlikte doları roketleyerek çıkar....
Damat ne verdi ne aldı bilmiyoruz....
Stopajlı vadesi dolanlar Mayıs'ta geliyor. Öyle bir alınır ki damat berbat bile şaşırır[emoji441]
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nzor artış yapmış 22 olmuş mevduat karşılığı 23.29, likit fonlarla uğraşmaya gerek kalmadı
17 Nisan Çarşamba 10:00 KONUT SATIŞLARI MART'TA YILLIK YÜZDE 5,3 DÜŞTÜ, ÖNCEKİ YÜZDE 18,2 DÜŞÜŞ
17 Nisan Çarşamba 10:02 MART'TA İPOTEKLİ KONUT SATIŞLARI YILLIK YÜZDE 30,6 DÜŞTÜ
17 Nisan Çarşamba 10:02 YABANCILARA YAPILAN KONUT SATIŞLARI MART'TA YILLIK YÜZDE 71,3 ARTTI
Şekerbank
100 k altı 32 gün 22
100 k üstü 23
Dolar 20 k için 3.75
Bugün alındı oranlar
Bu gün ziraat bankasında işim vardı. subede mt ile konuştum mevduat için %21 oran verdi.
Bende düşük dedim deniz bank 22.50 veriyormuş diyince. evet denizbank bizden devamlı 1 puan yüksek veriyor dedi.
Yarın ykb dönüşü var benim.bugün sayfasında 50 baz artırmış sadece 20.25 bu ne ya.
Olmassa yarın denizbanka geçiş yapacam.