Ve hatta sonraki gün de -7, -8 olabilir. Adamın geçmiş hisselerdeki davranışları hep öyle oldu. Yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
grafik şunu diyor
a-b-c sırası ile tamamlanmış sıra d de benım sahsı fıkrımdır oncelıkle belirteyim
bi önceki 2.30 2.31 hareketini yapıyor
2.80-2.81 de ben daha aşağı vereceğini düşünmüyorum yujaıda çıkacağını zannetmiyorum
şişen indikatörlerin düzeltilmesi gerekiyor ki düzeliyor
bol şans ytd beklemek lazım gün sonunu metro ne dicek kap a
fero senin gibi bayağı karakterlere en iyi cevap muhattap olmamaktır.
Aslında o kadar açık ki, hacimle tırmanıyor görüntüsü verdi robot emirlerle, satacak adam aradı ve onlar da tahtaya gelince sattı. Şimdi elinde kalanları yediriyor kurduğu baraj ile. Üstten alanların haline yanarım. Bu hisseyi aşağıya basmassa hiç bir şey bilmiyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.
2.30-2.31 hareketini hatırlıyor musunuz aynısını yapıyor
Oyüzden ben seni muhattap almiyorum.daha yeni yaziyorsun burada.nesin necisin.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
50 dk sonra netleşir arkadaslar ama ben hikayenin bitmediğini düşünüyorum tabana vermişti çoktan ytd
seans içi ikinci kar realize edişi %15 kar satışı yedi fiyatları normalleştiriyor yavaş gitsin hızlı olmasın ytd
Bence yukaarda açıktan alanlara gel aldığını buradan ver diyor . Harekete daha devam edecek gibi
bi takas atan olsa allah razı olsun derim.
evet teknik tuttu şuanlık kap haberi gelsin...
2.76 destel atına verme spek
hızlı hareket etmeyecektir ama 4 yolculuğu başlasın istiyorum
dökülen varsa el kaldırsın ya da yeni giren duruma yorum yapalım :)
Fiili Dolaşım Oranı
29,35
Piyasadaki Senet Sayısı
11.740.000,00
Kapa haber düşmüş Galip 5 milyon net lot satmış
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaklasık 3.7m kalmış elinde
Teknik olarak 2.90 sonrası 3.30 lar ve sonrası önü açık. RSI hala alış olarak cok güçlü. Hayırlısı.
galip çok mal satmış ama kağıt düşmedi 2.81 de durdu neyse artık yarın 2.90 a bakıcaz direncine bol şans ytd...ama bu kadar malı virmanlayıp sattığını da öğrenmiş olduk,bu kadar malı ne ky ne de baskasına satabılırdı bence yıne kendi aldı sağ cep
bence yarın yön asağı baskı yapıcak ve toplayacak kağıdı gizli gizli
O ksdar malo ky alamaz he sattiysa o kadar mali kagit yesil kapamazdi bnm fikrim ytd yarin olal bakalim n olacak yalniz yukselise baslarken iki yesil bir kirmizi yakmis dkkt derim
Terstn bakiyorum bu kadar mali aslina bakarsaniz tam 7 milyon lotu kagidi eksiye dusurmeden yedirdiyse bu adamlae sapka cikarmaktan baska birsey yapamam saygiyla egilirim onlerinde
günlük aracı kurum listesi, burada metro almış gözüküyor kap taki haberde ise satmış hangisi hatalı acaba....globalin sattığıda mı onun acaba
[IMG]https://i.hizliresim.com/VMPPOq.png[/IMG]
03.07.2017 Satım 3.247.681,00 2,81
2.81 den en çok satan global demekki metronun malını satıyor...anlayan beri gelsin
https://i.hizliresim.com/zBa32O.png
https://i.hizliresim.com/Q7vaBV.png
Detayli baktim alis satislara sag cep sol cep tek kademrde gerceklesmis olay 2.80 -2.81 tezimi curutecek mi bakalim yarin
Şimdi burada bir karışıklığa dur diyelim diğer kurumlardan yapılan alım ve satimlarin hepsinin muhasebesi metro tarafından tutuluyor sonuç o bu şu bosverin elinde 2.30 ortalama maliyetli 4 milyon lot mal var.bundan sonra ne yapabilir teknik spk ve spek bu üçgen de bulacağınız cevap ve uygulayacaginiz alım satım stratejisi kar ve zarar etmenize sebebi olacaktır.
Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hacimsiz bir şekilde 2.50 bantlarina sarkma yaparsa sattıklarımı geri almayı düşünebilirim. buradan cikardigim parayi jantsa ve sekerbanka getirdim.
Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet , bence ü4 milyon ve artı bir o kadar da ekürisinde vardır. Bukadar malı küçük yatırımcıya yediremez , yedirmeye kalkarsa 1.30 düşer..
O halde seneryo şöyle olabilir, tarih zirvesini zorlar, hatta kırar ve küçük yatırıcının dikkatini çeker sonra geri gelişinde de süzüle süzüle malı küçük yatırımcıya yedirir. Diyorum.:)
Kağıdın arkasında koç ve koray var bu operasyon onların onayı alındıktan sonra başlamıştır ve herkesin cebinin dolması için böyle bir yol izlenecektşr. Diyorum. Serçeden çıkacak et için serçe avına çıkılmaz.
Günlük harekete bakmak lazim adam buralardan 2 yi kadar kademeli bassa kardan cikar birde sekerde al sattan yaptığı kar var o bile yeter burdan fifti fifti ciksa yarinki harekete bakmak lazim 2.31 hareketimi yoksa basacakmi takip
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ahtapit gece gelir yazar senin dusunceler de onemli bi yorum yap bakim sen de ne dusunuyorsun sag cep sol cep mi