Vakıf 23,75 veriyordu bir ara.0 stopaj, 23,75 net.
Ama 1yıl, ömre bedel.
Geçen hafta 23.85 % 0 stopaj bağladım MK 26.5 yapıyor adres halk bank içim rahat , gitti 2 hafta kaldı 50 hafta. mevduat faiz oranları ve tabela enflasyon da düştükçe bence sorun yok. sadece bu sene için kendime hedef koyduğum %27 nin biraz altındayım ama onu da bir miktar aldığım değişken fonlarla kapatabileceğimi düşünüyorum.
Günaydın,
1.000 TL 6 Ay (2019 ilk yarı)performans mukayesesi
*GPG Gedik Pörtföy 1. Değişken fon %16.9
1.000 TL ->1.169 TL
Mevduat Eşleniği 38.2 %
* Altın %20.3
1.000 TL -> 1.203 TL
Mevduat Eşleniği 45.9 %
*Döviz %10
Mevduat Eşleniği 22.5 %
1.000 TL -> 1.100 TL
Gecen bist 100000 olurmu dediydik oldu onunde 101500 var dolar bazli 1.8 orasi cok guclu orayi gecerse 2 cente kadar gidebilir ...bu arada sanirim mevduat a garanti 100 k dan 150 k ya cikacak hayirli olsun.
Tmsf mevduat garantisi 150 k çıkarılması için çalışma başlatılmış.
Beklediğim gibi oldu. Sabah ilk iş gördüğüm bazı düşen oranlar...
Teb Marifetli Hoşgeldin 45 gün- %24----->%23
Vakıfbank Arı Hoşgeldin 100 gün - %22,50----->%22,25
Daha PPK 25 temmuzda...
Gecen hafta dusmeye basladi oranlar %23 3 ay bagladim ben fed herseyi degistirdi s400 de halledilir bir sekilde dedik oda pek birsey cikmayacak gibi abd her ulkeye ambargo mu yapicak mantik yok sade biz degik irak hindistan çin de alacak bunu simdi irak a ayar vermiyor bize gelince vidi vidi abd icin irak mi onemli turkiye mi turkiye yi kaybederse yerine koyacak baska ulke var mi yok ufak tefek atismalar olabilir ama hadi butun bagi kopart olmaz 2 ulkede bunu yapmaz ....
Umut yastık altında! Mevduata güvence yüzde 50 artıyor..
TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, mevduata sigorta limitinin 100 bin liradan 150 bin liraya çıkarılması için çalışma başlatıldığını açıkladı.
http://www.patronlardunyasi.com/habe...rtiyor-/222243
sonunda ama enf oranında her yıl değerlenmeli diye düşünüyorum.
Ykb 900 k %23 oran verdi eski müşteri. Güncel oran alan var mı ?
aktifbank halen 23,75, mevduat karşılığı 25,15
Fıl mk 24.76% günlük
25.06% 68 günlük
icbc günlük mevduat kullanan var mı?
https://www.icbc.com.tr/tr/sizin-ici...uat/633/3129/0
oranları nasıl acaba
Dogru oran buQUOTE=GrandturkInvest;3570883]Fıl mk 24.76% günlük dogru oran bu
25.06% 68 günlük[/QUOTE]
Akçay - Edremit arası 2.75ten 3.50 liraya çıkmış
%27 zam
Bu enflasyon sepetinde neler var da eksi çıkacak
Faizlerin düşeceği böylesine kesinken kamu bankaları stopajsız net 23.75 gibi oranları sizce neden veriyorlar, vatandaşı düşünmeye mi başladılar sizce, 1 yıl vadeyle ben asla para yatırmam varsın 3-4 puan kaybım olsun bu hükümetin hiçbir uygulaması stabil ve uzun vadeli değildir, 1 sene sonra bakalım kim haklı çıkacak baz etkisinden enflasyon düşecek faiz de düşecek her şey güzel olacak ee bunu 1 sene boyunca bize veren kamu bankaları görmüyor mu normalde 0.25 puan artırmak için ne kadar dil döküyoruz. Benim güvenim henüz oluşmadı aylarca yapısal reform konuştuk durduk hangi adım atıldı merak ediyorum trumpa güvenip 100 bin üstünden hisse almak ciddi cesaret yanılabilirim elbette ama henüz sarmal devam ediyor.
Merhaba arkidişler,
Work Bank 500bin ABD Doları için temditte %3 veriyor.
TL'de ise aynı tutarın TL karşılığı için fiyat alındığında %23 deniliyor.
Bilgilerinize
23.75 kalmadı dün görüştüm hakl la 21.750 stopajlı en iyi teklifi veren bu
O zaman zaten 1 yıllık riski almaya hiç değmez, avantajı nerede anlayamadım cidden faizlerin 15-17 bandına ineceğini düşünen var mı?eğer hızlıca buralara düşerse doların da en az 6.5-7 aralığına gelmesi beklerim. Bence yıl sonuna kadar bizim mb en fazla 200 baz indirir o da şartlar iyi giderse.
para piyasası iyi haber ve kötü haber bekler ikisinin arasındaki girdap nekadar hatalı seçim yapan yatırımcı çekerse kasasına o kadar karı koyar ve yoluna devam eder. kendime hep sorarım girdaptamıyım değil miyim? pörtföy günlük ,aylık, yıllık kar yazıyor mu yazmıyor mu?
sizce 6 ve daha üstü $ maliyetli nekadar yerli yatırımcı vardır? Asıl soru şu: Dolarcıklarını bu düşüşte nezaman elden çıkaracaklar? el mi kesecekler yoksa kol kesmek zorunda mı kalacaklar?
ortam çok güzel arkadaşlar, sevdim
https://www.youtube.com/watch?v=R_NVTA5P3Ok