Aynen öyle, tekrar hoşgeldiniz:yes:
Printable View
Zahmet olmazsa ustalardan biri bugunki takasi pylsblrmi. Tesekkurlr
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[QUOTE=RAVİ;859475]Hocaların hocasına saygılar az önce aşağıda gördüm. Hoşgeldiniz/QUOTE]
Tabiriniz çok hoş üzerine bişey eklemeyim.. Aynen katılıyorum..
Sağolsun varolsun.. :)
Her hisse kendi hikayesinde yol alır benzetmek doğru değil. Önceki sayfalarda Kront benzetmesi yapılmış benzer yönleri olmasına rağmen aynı performansı beklemek biraz fazla iyimserlik olur bence. Krontta 1,30'dan maliyetlenmiş biri olarak 2'lerden çıkmayı büyük başarı saymıştım kendimce, kağıt 20'lere gitti sonra iyi mi?:drunk:
Genel olarak söylediklerinize katılmakla birlikte açıkçası özellikle tahta sahibi konusunda ben öyle düşünmüyorum. İlk seansta buradaki yazılanlara kendince bir cevap verecektir. Patrondan habersiz bir tahta yapıcı halka açıklığı böyle dalgalanan böyle bir hisseye giremez o ayrı bir konu, ki zaten bilinmeyen bir şey değil.
Gerçi teknik konusunda da başta sizin gibi düşünmüyordum ama burada ve başka yerlerde çoğunluğun anladığı ve kabul ettiği haliyle neredeyse lafontenden masallardan farksız olduğuna hak verdim.
Hisseye son bilanco ve fiyat hareketi ile talep artti. Aslinda arz edilirkende iyi bir sirketti fakat Cezayirde Cameg den alinan 20.4 milyon euro buyuklugunde bir ihale benzeri is akisi olmayinca ustune bir de Elko firmasinin bel alti ticari hamleleri eklenince olan oldu. Yatirimci kagida kustu. Simdi her seyi telafi edebilecek bir surec basladi. Cezayirdeki ithalat yasagi gelismesi, Endonezyada kurulan Endonezya dahil Asya pasifik isbirligi orgutune uye 11 ulkeye gumruksuz mal satabilecek fabrika katalizor etkisi gorecektir. Firma uretimde dikey entegrasyon modelini benimsemis yapiya sahip. Bakir,sac,recine ve bir kac aksam haric tum girdileri kendileri uretiyorlar. Bu sayede inanilmaz bir maliyet ve rekabet kabiliyetleri var. Beton kosk denilen olay komplike bir yapi. Dagitim trafosu dahil dagitici hucrelerin hepsini kendileri uretiyorlar. Bu sayede alici farkli urunler icin tedarikciye gitmek zorunda kalmiyor. En onemli yerli rakip elimsan onda da trafo uretimi yok. Uzun lafin kisasi bu sirket guzel bir hikaye ile ruzgari arkasina aldi...
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Keçi Bey de burda merhaba.
Bugün piyanist şantör gibi oldum :kahkah:
Dediğiniz gibi her on kademe yükselişte bir paylaşım yapın diye ben de para kalmadı destek atmaktan zamanında
Sn RAVI merhaba Endonezyadaki fabrika 4.000 metrekarelik bir montaj tesisi aslinda. Uretimin ana komponentleri TR fabrikadan gidecek. Endonezyada ABB firmasinin cok uzun suredir kurulu bir tesisi de var. Ozetleyecek olursak Endonezya tesisinden bugunden yarina cok buyuk hamleler beklemek dogru olmaz. Ben onumuzdeki en az uc yillik projeksiyon anlaminda fikir vermesi anlaminda paylastim. Endonezya fabrikanin en onemli avantaji Asya Pasifik Orgutu uye ulkelerine gumruk vergisiz mal satabilmesi. Fakat o bolgede satis dagitim, satis sonrasi hizmet vb hizmetleri verecek bir ekip henuz tam anlamiyla hazir mi bunun bilgisini edinebilirsek super olur.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzel bir haber de ben vermek istiyorum.
İntegral Yatırım araştırma direktörü Tuncay bey blog sayfasında ULUSE değerlendirmesi yaptı bugün. Buyurunuz:
http://tuncaytursucu.com/uluse-teknik-analiz/
Bu arada Sn. Tetra'ya da selamlar.
Tüm ULUSE ortaklarına selamlar,
Açıkladığı güzel finansallar ve potansiyeline inandığım için dün itibariyle ben de aranızdayım.
Sayın denetmen 34, aLLoFFs gibi üstadları da burada görmek yaptığımızın yatırımın sağlamasıdır sanırım.
Sayın hisseci16 sadece mesajlarınızı değil, yatırımlarınızı da bekliyoruz :) Sizin ayağınız uğurludur..
Dolar/TL düşüyor, Euro/dolar yükseliyor Euro/TL ise 4.10 üzerinde kalmaya devam ediyor.
Sizce bu durum bizim satışlarımızı ve maliyetlerimizi nasıl etkiler? Bilançoyu tekrar okudum ama bu konuda bir ipucu bulamadım.
Bilgisi yada öngörüsü olan ortağımız var mı?
şirketin son 30-40 aldığı şiparişleri okumak isteyen deep i bulsun , hergün sabah akşam en az 2 tane :esn:
Slm arkadaşlar. Deep nerede yazıyor?
Dikkat cekmeden gidiyor. En sevdigim yukselis tarzi.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu günkü çıkış hayırlı olsun arkadaşlar bu gün 4 milyon işlem hacmi ile çıkış yaptı....ağırlıklı ortalamasının çok üzerinde bir kapanış da yapmayı başardı...buda alıcıların hala çok iştahlı olduğunu gösteriyor...durmak yok yola devam..yanlız geçmişte 15,00 ı geçince tekrardan geri dönmek istemişti....tekrardan bunu yapar mı bilemem...ama yapacak olursa hiç panik yapmamak lazım ....bir çok hisse bunu zaten yapıyor..
https://www.akilligundem.com/borsa-i...an-sirketleri/
ÜÇ RASYOYA GÖRE 37 ŞİRKET
İlk yarıyıla ilişkin görüşler böyley*ken, sonuçları analiz etmek için bir tablo hazırladık. Tabloda finans sek*törünü, yatırım ortaklıklarını ve GYO’ları liste dışı bıraktık. 2016 ve 2017 ilk yarıyılda sanayi şirketleri bi*lançolarında satış geliri, net esas faali*yet kârı ve net kâr rakamlarını dikka*te aldık. 2017 ilk yarıda 100 milyon TL’nin altında satış geliri olan şirket*lerle, esas faaliyet zararı ve net zarar açıklayan şirketleri çalışmaya dâhil et*medik. Her üç rasyoda, ilgili kriterler sonucu eleme yaparak toplamda 37 sanayi şirketine ulaştık. Bu bilançola*rı da değişimlerine göre sıraladık ve her üç kriterde en iyi bilançolara ulaştık. Tablomuzda bu şirket hisselerini görebilirsiniz. Ulusoy Elektrik, Kardemir, Isdemir, Asil Çelik, Tüpraş, Erdemir, Anel Elektrik, Yataş ve Sasa Pol*yester her üç kriterde de yer alan şir*ketler oldu.
http://m.borsagundem.com/haber/agbal...ujdesi/1225631
Hangi alanlarda indirim olabileceğine yönelik ise Ağbal, “Bizim için önemli bir faktör yüksek teknoloji seviyesinde üretim yapan şirketler, ithal ikamesi sağlayan yerli üretimin artırılması da bizim için öncelik. Bir de stratejik sektörler var. Enerji, savunma- güvenlik, sağlık sektörü gibi.
http://fs5.directupload.net/images/170829/2uamvl5n.jpg
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne satıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin -199 olurken, ortalama tahmin -205 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 30 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +640 puan olurken, en düşük beklenti -816 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 21'i negatif, 9'u pozitif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : -199
Ortalama : -205
Maksimum : +640
Minimum : -816
Katılımcı: 30
Şirketin maşallahı var. Şahsen patronlara da güveniyorum. Şirketle ilgili bir risk görmüyorum. Benim için riskler global piyasalarda yaşanabilecek sorunlar ve belki bist'teki muhtemel sert düzeltme. YTD.
Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar günaydın, malınızı vermeyin. Bunlar korkutma taktiği..
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.