bu şu demek bunlar kuldan utanmadığı gibi ALLAH'tan da korkmuyorlar.
Printable View
Şunu gördüm
Vbts ile
Brüt
takasın etkisi kötü oldu yada anlamsız 1 yasa yatırımcıyı koruma gibi olumlu etkisi yok bu ıygulamaların
060 kuruş oldu
İlginç olan vbts ile brütün uzun olması 2/3 günde 40 kuruşluk çekilme olduysa ayın sonuna kadar da tedbir var
Bu mantıkla yine 040/050 olmaması için 1 engel
Zaten kağıt ortalama 8 aydır 040/050 aradında geziniyordu yukarı çıkmışken orda tutun demi kazan kaxan olsun oraya zar zor gelen hisseyi sat bir kağıt daha değerli rakamlara gelmesin ki
Şirket sahibininde pek değerli kişi değil demek ki kağıdın bu düşük fiyatını para yada dolandırıcılık uğruna seyrediyor tek istediğim şey herkes için böyle zarar verenlerinde 1 gün yaşarken başkalarınca zarar verilmesinin olma ihtimali
Bu kağıtta bilerek bilinçli şekilde bu kadar uzun zaman ky zarara uğratanların yaşarken başkalarınca zarara uğratılıp
Olmayan Empati yeteneklerinin ortaya çıkmasına yardımcı olurla
059 dan 1 adet satışı yaptım
Nerede bu panda cı ve destekcileri sattı gitti herhalde ,ortalık üçkağıtçı dolu ...ytd
O pandacinin ben alayını.......
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
panda ayısı ayhanın oldugu hisselerden ne hayır gelir onceden pozisyon alır sonra tum mecralarda reklam yapar onceden alanlar 5 kazanır sonradan alanlar 15 kaybeder
060 da satışcılar durdu 059 a da değdi ya 060 iyi oldu en azından burda durdu gibi duruyor😁
Artık 059 ve aşağısında fiyatlanıyor 060 fiyatıda görmeyecek bu gidişle
Yine 070 altındayız ne güzel gidiyor kağıt hemen satış yukarı gitmek kaplumbağa hızı
Aşağı gitmek yht sanki
Belli oldu uzunzuyuz artık p.ç kağıtttt
https://i.ibb.co/P5qxB82/2-AF29-F5-A...B2973-F015.png
bmw x5 quarter mile
Haftalık 63 stop 66 üzerinde beklenebilir.
A grubundan b ye geçti bakalim yarın ne olacak
70 ve üzerinde kalıcı olmalı bu şekil 70 geçergmez hemen 70 in altını görüyor hiç iyi değil
80 kesin geçilmeli ki yükseliş yapsın zorrr ancak bekliyoruz boş boşşş
Denizli’deki proje de amma uzatmaları oynadı. On yoldır hala sürümcede.
-Sadece avm kısmı tamamlandı.
-Konut bloklarındanda yarısı tamamlandı yarısı hala askıda.
-İki ofis binası yapılacaktı, birine başladılar, ikincisi hala muamma
Projedeki kalan konut blokların inşaatına ve İkinci ofis binasına inşaatına da başlandı mı, ne aşamada? Denizli’den Takip eden varmı?
Geri geri gidiyoruz artık
Bu kağıdın piyasa fiyatının yukarıd yazdıklarınla alakalı olduğundan eminmisin . eminmisin diye yine sormak istedim ki kağıdın fiyatı onlatla alakalı değil... 3 kağıt nedir diye sorsalar ben işte bu kağıt derim.... hele bide hedef 1,30 diyen biri vardı valla karnım ağrımıştı gülmekten.....
ASUS_Z012D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Panda Ayhan denen kişi , bu hisse 2 TL. lere çıkacak diyerek 0,50 TL. den topladığı hisseleri 0,90 TL. lerden küçük yatırımcıya kitlemiş gibi görünüyor. Şimdi hisse 0,62 TL. lerde sürünüyor. Bu gibi söylentilere kanıp hisse almak hiç doğru değil.
Burda panda reklamı yapan vardı meğer üçkağıtçımis ....
Başka bir forum da bu hisse için,mal deyneği yazmış hareket bekliyorum diye... o sitede yasaklı olduğum için yazamıyorum buraya yazıyorum.. hay senin beklediğin hareketi skyim...
Amk ğumun üç kağıtçıları....
ASUS_Z012D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kağıda bakkkkkk Nedesek bizim için boşşşş 059 herşeyi geçtim zararı ziyanı önemli değil ama tek sorun ettiğim şey beklediğim zaman tek üzüldüğüm bu kağıtta 1 yıl boş boşuna bekledik kağıt hep yukselmiyecek tabiki ama yukseldığı zamanlar düştüğü zaman diliminden daha az kağıt yuksek değerlerde 1 seans bile zor kalırken 60 lı değerde aylarca kalabiliyor dip dediğimiz değerde 44/49 da yine haftalarca kalırken
95/98 aralığında yarım seans bile kalmadı
İmkanım olsa yyurtdışı borsasında hissesenedi alacam burda beklediğimiz zamana üzülüyorum sadece
Mehmet Kutman , caymadan dolayı okullu gurubuna dava açacağım , spk ya suç duyurusunda bulunacağım demişti sözünün eri olup olmadığını zaman gösterecek ....
Lütfen herkesi bu soyguncuyu karşı panda denen adama karşı uyaralim https://www.facebook.com/groups/6025...2570090202832/
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
patron olan kutman , küçük yatırımcı olarak hakkım helal değildir sana , sözünde durmadın ...
Sayın aarduc bu dediğiniz yaklaşık 10 ay önceydi yani #pegyo 093///095// ve 1.00arası fiyat hareketi yaptığı ve alımdan vazgeçilip kağıt o fiyatlardan aşağı geldiğinde ki açıklamaydı keza 1 süreç yokki bu konuda 10 aya yakındır demekki mahkemeye hiç gidilmemiş böyle 1 umut olabilirvarmış gibi yazmaya çalışmışsınız yok öyle 1 mahkeme olsaydı bu 8/10 ay zamanıiçinde mahkeme açılırdı
Niye böyle gereksiz 1 hatırlatma yaptınız anlıyamadım
Hatırlatmam gereksiz falan değil ; alımdan vazgeçtiğini bildiren okullu grubuna dava açacağım hisse de bu nedenle yaşanan hareketlilik nedeniyle spk ya suç duyurusunda bulunacağım diyen bizzat Mehmet kutmandır , dediğiniz gibi aradan 10 ay geçti herhangi bir açıklama yapılmadı arada geçen bu zamanda herkes panda lakaplı kişiyi konuşmaya başladı , okullu unutulup gittiğine göre satış ve satıştan vazgeçme bir senaryonın parçasımıydı acaba ?
Selamlar...pegyo benim takibimde bir hisse.Sayın aarduç sayın Okullu olayının bir senaryo olduğuna inanıyorum.pegyodaki son fiyat hareketi nedeniyle VBTS'ye alınışının patronun bir tuzağı olduğunu düşünüyorum.Panda lakaplı kişi her kimse çok masum olmayabilir ama bahsedildiği gibi en azından sayın patrondan daha tehlikeli olmadığını düşünüyorum...saygılar
twitterde ve üyesi olduğum telegramda dümdüz gittim.engellediler hemen.o. çocukları.
4.416 zarar acıkladı
arkadaslar sanal ortamda yazı yazmayın 1. bu kagıt gidecektir ama panda sayesinde degil 2. kendisi sanal ortamda grup kurmuş 40 50 kişi inanmayın 3. kendisini spek olarak görüyor. hic bır spek sanal ortamda kagıt pazarlamaz 4. artık borsa eskisi gibi degil 1 tavanda brüt takasa giriyor bugun ışıklar tavan yaptı hemen acıga satiş geldi yarın ne olur bilinmez sadece sabırla bekliyeceksiniz. yada zararına satıcaksınız benım maliyet 0.93
056 dan 3/5 adet satmaz olaydım spek zannedip satmaya başladılar yuhhh
Teknik olsun diye 056 sattım
Bu arada twiiter olan arkadaş ,orda minik yatırımcı diye niki olan ve sürekli pegyo adı altında yorum ve hedef yazıyor ona söyleyin bayıyor embesil gibi yazmasın pegyo diye twittere baktığımda gerzekce yazıları var
#pegyo yine 049 laramı gelecek yalnız iyi dandik kağıda gelmişiz
0.55 altı ucurum 0.46 ytd.
0.56 1.103.800 alıcı 0.57 571.462 satıcı saat 17.02 itibari ile
0.57 519.574 satıcı 51 emir
Aramızda keriz yok sanırım
1,30 cular neredeler millete yedirmeye çalışanlar
0.57 602.786 alıcı satıcı 0.58 651.174 78 emir teknik işliyorsan herşey tamam bizede beklemek düşer