Şirketin Unvanı Lydia Yeşil Enerji Kaynakları Anonim Şirketi olup işbu
Esas Sözleşmede kısaca "Şirket" olarak anılacaktır.
Printable View
Şirketin Unvanı Lydia Yeşil Enerji Kaynakları Anonim Şirketi olup işbu
Esas Sözleşmede kısaca "Şirket" olarak anılacaktır.
EYYHH BALİNALARRRR EYYYHYYYUNUSARRRRR.... UYANIN 36 MİLYON SERMAYE İLE 2.5 MİLYARA YAKİN ciro yapan PİYASADA 23 MİLYON DAHİ LOTU OLMAYAN BİRDEEEEVVVV. VARR.... BMSCH..:))
Devam ke !!!!!!!:halay:
Bu çeyrekte karla atlatıldı ,36 milyon !!!!kaldı iki çeyrek !!!Bakalım daha neler göreceğiz!!!
:halay::halay::halay:...!!!özlemişiz:kahkah:
Hacım patlaması oldu ,dikkat etmek lazım !tahtacı genelde bu hacımlerde biraz mal boşaltıyor , bu fiyattan malıyet yapmak çok büyük risk içerebilir !!!
Kaldıkı aşağı doğru marjı tutabılmek için kapanışı yukarıdan yaptı gıbı !!!yenı alım yapanlar çok dikkatlı olmalı !!!
vay be bu hisseye 20 tl den girdim 2020 de tkuru iken aldım aldım 70 tl maliyetle 1600 adet 300 satmadım 500 satmadım 700 satmadım o gün varya o gün cuma günü 1024 tavan bekleyen 5 bin dedim pazartesi satarım elim gitmedi nedense nsatmadım cumartesi beni buldu kap haberi bedelli onay red pazartesi taban serileri indi indi 1024 ten satmayan ben 265 ten sattım 2020 para değerli neler kaybettm siz düşünün param yine borsada güya yatırımcıyım ya o sattığımla dahi ev alabiliyorken aradan 4 yıl geçti şimdi paramla araba dahi alamıyorum...keşke satmasaydın şimdi 15 binlerde diyeceksiniz ama o öyle kolay deyil oraları görmek için pantolonun altında kalın çelik don giymen lazım :=)
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1307144
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1307146
Beklenen kaplar !!!
teknik durum paylaşımı yapacaz ama görüntü HİÇ HOŞ DEĞİL..4 YILDA 3000 KAT ÇIKMIŞ BİR KAĞIT..
HAFTALIK LOG GRAFİK..kendi bakış açımdan..
2020 ve 2023 yılında dev yükselişler oldu..2020 eylül ayından 2023 mayıs ayına kadar bol zikzaklı aşağı yönlü hareketler yapmıştı..Fiyatlamadaki bu yükseliş süreci devam etse bile en az 2-3 yıla yakın zikzaklı aşağı salınımlar beklenmesi yanlış olmaz..neye göre..TETMT ın kendi geçmiş hareketine göre..
siyah ok işaretli kısımlar benzer yerler..
ben sadece 1 gösterge ekledim..siz haftalıkta birçok göstergeleri inceleyebilirsiniz; özellikle göstergede
haftalık bazda ÇİFT TEPE lerden ( yeşil renkli aşırı alım bölgesi) sonra uzun dönem aşağı salınmalar başladığı gözüküyor..
Logaritmik grafikte düşüşler küçükmüş gibi gözükebilir ama lineerde dev düşüşler gözüküyor..lineer grafik çalışmasını da ekleyecem..
bu grafiğe göre 2026 hazirana kadar taban süreci ( fiyat sindirme ) devam etmeli..
https://i.hizliresim.com/9o2ekgb.png
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR..
Yüksek bedelsiz tek kaldı o zamandan bu zamana
Bu hisse devamlı isim değiştiriyor,son ismi LYDYE,KURUDAN YEŞİL ENERJİYE GEÇMİŞ !!!
Biz kentte hala sürünüyoruz,bu cin kadar hisse 10-15.000 arası gidip geliyor,şu aralar 9000 cıvarı,ama kente göre çok yüksek,ortalama kent 170 iken 1500 yaktı orta vadede,karımız var ama oradan 700 görmesi ironi,guya dünya devi,2 dini bayram geçirdi zarar açıkladı,bide pişkince sizin hissenizin parasıylan yatırım yapıp borç ödedik diyorlar,halka açıklık hisse miktarıda çok az,0.54,borsanın en çok sığ olan hissesi,bunun 34 hiç olmazsa,kentin tahsisli sermayeye gitmesi şart halka açıklık oranını yükseltmek için,neyse bekliyoruz,bu hissede çoklarını zarar ettirdi,bir ara çok sert düşmüştü ben 100 cıvarındayken almıştım,120 olunca okutmuştum peşi 12.000 gördü,nasıl bir hisseyse insanın aklı almıyor,borsada o kadar baba hisseler var bu fiata ulaşması imkansız,neyse bol kazançlar dilekleriylen.
8550 :notr:..yinede kentin 8 katı,kent onun 4/1 fiatına gelse fıtık çalıp oynarım:)
Nasil olacak bunun durumu