gün içi tepeye emir vermememenin pişmanlığını yaşatıyor bana ...asla para bu gibi günlerde
Printable View
132500 de 2500 alım emri var
Panik yok...
En çok bi 106.700 yapıp geri döner...
El mahkum...
Bu arada ben de flat takılıyorum...
Ama kuşa binmem an meselesi...
sayın verge yaklaşımınızı beğeniyorum ve benle paralel...elimde çok poz olsa zaten satardım az ve öz var iyi ortalama da ama işte insan emekle topluyor kardan zarar yapıyor...
thy ve özellikle tüpraş içimi gıdıklıyor..
endeks ve thy de şuan inanılmaz kademe savaşları var..
tebrikler....
GARAN_ 10.03 desteği var.satışlar devam edecek görüntüsü vererek buradaya kadar salıp tekrar yukarı tepebilir
Petkimlerin çoğu zararına gitti. Hala potansiyel var ama hafta sonu riskini almak istemedim.
thy iyi durumda ama beklediğim gibi değil. Azını çıktım gene. Verimsiz bir hafta oldu. Ay sonlarına bulaşmamak mı lazım nedir?!
Petrolü çok kötü verdiler , biranda 2.2% eksi oldu...
Black Friday modunda malları iteklediler bana...
Ucuzmuydu yoksa bana mı öyle geldi haftaya belli olur...
Herkese iyi akşamlar, iyi hafta sonları...
gerçek maç haftaya başlayacak ve ben bu satışların alıcıları dökmek amacı ile yapıldığını düşünüyorum. arayada hafta tatili giriyorki çok insan nakite geçmiştir. sanki kaçın der gibi hala sıkıştırıyorlar
Onu bunu bilmem anlamsız bir birikme var endekste...
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
132625 tds stop değeri ve burda kapatmış..
İşin garip yanı destek bölgesine tekrardan girmek gibi bir hazırlık var...
132750 tutunursa long aşağı kalırsa short tarafı baskın gelir..tds stop demek long taraflı poz alan şahsın stop seviyesi demek.. yakın direnç destek ortalaması ile belirlenir..
Bu gün ki hareketinde bir 134 deneyemedi ve yukarı cılız kaldı.. direnç alanları destek alanlarından daha güçlü..malûm yükselen kanalda da böyle olur genelde..
Ekran başında olabilene ekmek vardı her iki yöne deMI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haftasonu jeopolitik kötü bir mesaj gelmezse ve dolar yukarıya gitmezse çok enteresan bir gün olabilir...
Petrol 4% nin üzerinde aşağıda...
Hem indirek etkisi hem direk etkilediği kağıtların BİST’e etkisi düşünülünce garip bir başlangıç şimdiden bizi bekliyor...
Herkese iyi hafta sonları...
bende onu bunu bilmem bugün beyin tutulması yaşadım. hatırlamak bile istemiyorum ne kadar saçmalamışım böyle:) hem vade sonu olduğunu bileceksin, hem garan 10.20_ 10.30 alım varantlarını sıfırlayacaklar bunu bileceksin, hemde garan dan müthiş bir yükseliş bekleyeceksin:) iyi uyumuşum ama
yok ben sorun etmiyorum çünkü garan bu senenin zirvesi 10.40 geçilmeden çakmazlar. 10.34 e kadar alıp sonra geri dönülecek öyle bir şey görmedim ben. zaten yükseliş ısrarımda bundandır. bide kafamda 10.17 takılı kalmış kafamda. beyin işte takılınca takılıyor kalıyor. gerçekten çok saçmaladım bugün
ayrıca p.tesi sert yükseliş olacağını tahmin etmiyorum. dalgalı bir piyasa yaparak taşları yerine oturturlar
camında akşamları saat 18.00 sonra ve c.tesi pazar günleri kapalıyız diye yazan tükan gibiyiz:plc:
orda daha çok usta var daha çok konuşma hakları varmış gibi algılanarak sanki burası acemi birliği görüntüsü veriyor. halbuki benim için netice alamayan bir usta ile üç günlük borsacının hiçbir farkı yok... rahat olun burda kimse kimsenin ne olduğunu bilemez
heyecan olmayınca insanın içinden yazmakta gelmiyor değilmi:) heyecanda yeni keşifler, yeni buluşlar ile oluşuyor, yani oturmakla burnunu karıştırmakla değil düşünmekle oluyor:)
Sevgili karar_anı, aksine burası başta Zülfü Hoca olmak üzere daha bu işin bilincinde olan insanların olduğu yer gibi geliyor...
Malum viop eşittir kumar güzellemesi var ama buradaki benim takip ettiğim arkadaşların hepsinin bir sistemi ve disiplini var, o yüzden de çok verimli bir ortam...
Haftasonu sakin geçiyor lakin sizinle birlikte önümüzdeki hafta değerlendirmesi yazalım burada...beklentiler , olabileceklere yönelik...
Herkese mutlu, sağlıklı hafta sonları...
siz benimde böyle düşündüğümümü sandınız? dikkat edin ben netice alamayan bir usta oyuncu ile üç günlük acemiyi aynı seviyede görürüm diyorum ve herkesin öngörüsünü okuyorum. zaten benim zevkim kalite kontrolü yapmak:) sallasın herkes salladığı kadar. yayladayız havada temiz diye düşünülmesin buraları daha kimler takip edip vaktini geçiriyordur. onun için biraz destekli atılır, destekli yorumlar yapılırsa, komik duruma düşülmemiş olunur. illaki birileriyle göz göze gelmek şart değilki, hepimizin evinde aynada var. ben dünkü yaptığım yorumlardan dolayı inanın düşündükce gizli takipciler arasında çok usta oyuncuların olduğunu ve bumuydu diye söylendiklerini düşünerek hala yerin dibine giriyorum.. diğer konu ile ilgili ben ironi yapmıştım. böyle çok iyi az konuşalım öz konuşalım. yoksa dün benim olduğu gibi battıkca batarız:)
Hiç kimse tüm işlemlerinde yüzde 100 başarılı olamaz .. Her gün kazanamazsın mutlaka kazandıgın ve kaybettiğin gün vardır..
Ama söyle sabit kontrat 10 işlem 7 başarılı 3 başarısız net 4 işlem kar benim için ideal.. Yada aylık yüzde 10 başarıdır.. En az aylık yüzde 5 net kar olması lazım... bakış açım böyle.. Bunu da yazayım büyük para ile bunu yapmak zordur... Çünkü her kademede 100 kontrat alıcı bulmak yada satıcı bulmak bezen imkansız oluyor..Bazen 100 tane alsan yada satsan 5 -6 kademe birden oynuyor bazende 300 tane alsan kademe yerinden oynamıyor... Ama her kademeye 1-10 arası alıcı satıcı bulmak kolay
Endindiğim tecrubeler neticesinde ana param belli 1000 lira param 1002 olunca 2 lirayı cekiyorum.. 1000 lira ile devam..
Yakında ise yeni sistemin param 1002 olunca 1 liraya spotta hisseye yatıracagım alıp unutacagım sekilde geri kalan 1 lirayı alıp yiyecegim 1000 işlem yapmaya devam edeceğim..
Tecrübeden bahsetmişken Zülfü Hoca benim söyleyeceğim de şudur;
Kendini tek yöne şartlamak büyük sıkıntıdır , çünkü bir türlü oyuna giremezsin ve aradan girdiğin her oyunda çarpılırsın...
Birde bu işte senkron çok önemlidir, üst üste bir kaç kayıpta mutlak bir süre beklemek gerekir...
Çünkü; yanlış atılan ilk adımlar sonrasında kaybetmenin stresi ve bir sonraki seferde kazanmanın ( hatta kaybettiklerinle beraber daha fazla kazanma ) zorunluluğu daha fazla hata doğurur... mutlak bir tur mola vermek gerekir...
Ve ne olursa olsun stop...
Kaldıraçlı piyasada biranda sıfırlanırsın...
Daha önce de dediğim gibi bir sistem ve plan dahilinde aslında rahatça idare edilebilecek bir mecradır Viop...
Bu vesileyse herkese başarılar...
İstersen piyasa yapıcısı sen ol Asla ve Asla full poza girme
Yorumları alalımEk 23744
Ağa her Macide aylıkta kesince ralli olmuş şuanda kesmiş gözüküyor..MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydınlar...
Herkese bol kazançlı bereketli günler...
Herkese Günaydın... Güzel bir gün olması dileklerimle...
[IMG]https://i.hizliresim.com/kMyVEm.png[/IMG]
Cumadan kalan pasta... İnanalım mı yani..
Herkese günaydın.. Zahmetsiz bol kazanç dilerim herkese..
[IMG]https://i.hizliresim.com/7BrR7W.png[/IMG]
Günlük ...