Gün içi aynı iskontoyu uygulayacaklarsa, ZGOLD gram altın- 40 kuruş gibi yani 490-40~ 48,60 gibi dengelenmeli.
Printable View
Gün içi aynı iskontoyu uygulayacaklarsa, ZGOLD gram altın- 40 kuruş gibi yani 490-40~ 48,60 gibi dengelenmeli.
gldtrf deki hajim zgoldf nin 3.3 katı şu an itibari ile, 6.079,... 1.828,...
götürrrrrr tortumlu
İş yatırımın elinde 90k 48,49 maliyetli ZGOLD var. Cuma almıştı. Bakalım beklentisi nedir. Şu an bu malı satma şansı YOK!!
JP Morgan: Biden'ın başkan seçilmesi durumunda en çok kaybedecek para birimlerinin TL ve Rus Rublesi olacağını öne sürdü.
Not: 2016-2020 Trump’ın başkanlığı süresince TL 3.10’dan 7.95’e %157 değer kaybetti.
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beni bekliyor...M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
naptın tortumlu bugün... mercedes AMG C 63 S parası çıktı mı günlük ?
Portföy tarihi zirvede fazla kasinmiyorum....şu doğalgaz rezerv olmasa usdtrfde metronun 5 bin lotunu dipten alır köşe olurdum...olmadı...bu arada gldtrf de mali çoğalınca fon marjı 140 Kr indirdi....darısı gümüşün basina.
Eyvallah:-)M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün son iki aylık rapor istedim sankodan....yuzbinde 0.65 komisyona rağmen aylık 35 bin komisyon odemisim ....50bin kardan 5 binde stopaj....namuslu vatandaş bu ülkede devlete çalışirmış...
o nasil komisyon ya sanko bana onbinde 1 bile vermedi. bende bastim gittim. aylik komisyonum 5-6 bin lira ama. seninkisi yuksek. kar belirlenirken komsiyon dusup vergi aliniyr bikiyirum. sankoda da boyle mi.
Bu hafta yine MB toplantısı var. Bakalım politika faizini 10,25 lerden piyasa faizine yakın bir seviyeye çekecekler mi.
Beklenti indirim yönünde...buda doları baskılar....ABD anlasamazlar buda onsu baskılar....anlaşılan perşembeye kadar ekmek yok....kenara çekilip düşüşü bekliyecegiz carpilmadan....Perşembe 175 ile 300 arası beklenti....yaparsalar Londra'ya tam teslim olmuşlar demek....benim beklenti 150 puan...M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O yazıp sildigimiz iptaller varya geriye cektiklerimiz onlar birikince öyle oluyor....bundan sonra daha dikkat edecek....20 bine inmem lazım....M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hükümetin rahatsız olacağı bir dolar/ tl kuru var mı bilmiyorum. Kabaca ben asgari ücret üzerinden hesap ediyorum. Madem “ rekabetçi” kur ile devam ediyoruz, 300 usd civarı asgari ücreti sabitlerler. 300 usd~ dolar/tl 8 lira= 2400 tl gibi. Daha aşağılara indirmezler gibi me geliyor
Kenara çekilip beklemek lazım....
Bence seçim öncesi ABD tesvikde zor...
Onsu salarsalar....
Gr 475 gelebilir....
AA bile 300 puan diyor çakallar....
Faiz artırmak iyi bir şeymiş bunu da öğrendik şimdilik böyle düşünmemizi uygun görmuşler...
Halbuki bundan önceki başkanı faizi indirmedigi için görevden almıştık....
Kim derdi ki bir kaç ay önce Londra merkezli kuruluşlar Türkiye'ye saldırıyor haberleri yazan Anadolu Ajansı TCMB piyasa beklentilerinin önüne geçip 300 baz puan faiz artırabilir diye görüşler derleyecek ekonomistlerden. Nereden nereye...M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yukarıdan talimat gelmeden, 300 puan değil 50 puan arttıramazlar. AA nın itibarı yerlerde
Ons şelale akşama....
1.8'ler konuşulurken 500 nedir?
*SENATO, CUMHURİYETÇİLERİN HAZIRLADIĞI 500 MİLYAR DOLARLIK KORONAVİRÜS YARDIM PAKETİ ÜZERİNDE BUGÜN BİR OYLAMA YAPABİLİR- FOX NEWS
Şu anda globalde ABD seçim fiyatlaması yok. Oysaki olması gerekirdi. Tarihin biz analistlere gösterdiği, volatilitenin son 14 günde arttığı. Hep mi tarih tekerrür eder? Etmez ama bu denli sessizlik de Brexit ve Kasım 16 anketleri gözetildiğinde oldukça garip. Belki de mesajdır.
Pelosi Mnuchin bugünde teşvik paketi görüşmelerine devam etti.
Fakat 500 milyar $ büyüklüğüne Senato'daki Demokratlar az bulması işi sıkıntıya soktu..
Sonuçta ABD ekside kapattı
MB faiz kararı ile doları şelale yaparlarsa, gün sonuna doğru USDTR alırım. Misal 7,70 lere doğru sarkarsa. Tabi bugün al , yarın sat gibi
Faiz lobisine boyun eğmediler 😂😂
Pas geçiliyorsa, herhalde dolar/tl de hedefleri daha yukarıda.
ECB Lagarde, “Aralık ayında TÜM enstrümanların yeniden kalibre edilmesiyle gevşemenin geleceğini doğruladı!”
$eurusd yıkılması lazım! Daha ne söyleyecek Lagarde?!’
ECB başkanı Lagarde: “Ekonomik toparlanma beklediğimizden daha çabuk ivemseni kaybediyor diyor.”
Ne büyük sürpriz!.. [emoji57]
"15 ay içinde 2. kez Merkez Bankası görevden alındı.
Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal görevden alındı.
Merkez Bankası Başkanlığı'na Naci Ağbal getirildi.
Mavi gökyüzü...
Dün usdtrf de Sanko şov vardı....bir ara artı 35 bini gördü....807 den 3.500 lotu....aldı...818 lerden yedirdi....maalesef robota....ben girince tawandan işlem olmuyor.....günü artı 26 binle kapattı....aksamada düşen onsla Gr altın aldı....şimdi MB görevden alınmış Berat bey faiz indirmeye ceviz demiş....dolar 9 u bulur haftaya....Gr 600...
Berat Albayrak:Dolarla uğraşmıyoruz.Faizi yükseltip,dövizi düşürürüz.Ama işsizlik artar.İstihdamda 32 ayın en yüksek düzeyindeyiz.İhracat rekorları kırıyoruz.‘Battık-bittik’ lobilerine rağmen büyümeye devam ediyoruz.Pandemide herkes sıkıntıda.Birkaç aya kadar dengeler oturur
Bugün tarihi volatilite var. Dolar/ gram altın , iyi trade imkanı verdi.
altın yukardayken niye bu kadar sert düştü bu.
Ulen Almanya !!! Yaktın bizi!!!
Usdtrf de saçmaladı. Yine gösterge altına satış koyuyor
Gösterge 777. Sabah yukardan ver sonra gün boyu baskıla. Ne ayaksın sen QNB
İşte geldi 778 e kadar aldı. Adi robot!!! Bizde nasiplendik