İş finansal da yarında yükseliş devam edecek gözüküyor neredeyse 1 yıldır düzeltme düşüş yaşayan hisse iyi kapattı seansı ytd.
Printable View
İş finansal da yarında yükseliş devam edecek gözüküyor neredeyse 1 yıldır düzeltme düşüş yaşayan hisse iyi kapattı seansı ytd.
Bugünde iyi kapattı seansı iş finansal ve trade fırsatı vermemesi iyi umarım aynen devam eder ytd.
Ne boş hisseler var nerelere yükseldi.Carpanlari gayet uygun iş finansal.ytd.
Sigorta sektöründe son 1 yılda damga vuran hisse ray sigortadır sıralama devam eder 2 3 diye bakalım faktoring sektöründe önümüzdeki 1 yıl da hangi faktoring hissesi damga vuracak ytd.
Teknik analiz yapanlar şunu söyler hep indikatörler şişti dikkatli olmak lazım diye forumlarda yazarlar.İş finansalda indikatörlerde şişme filan yok bu hisse ağustos ayından beri düzeltme düşüş yaşayan hisseydi nisan ayında dip yaptıktan sonra bugün 30 mayıs yükseliş yaşaması normal durum çarpanları hala diğer faktoring hisselerine göre ucuz durumda öküz bile anlar ucuz olduğunu göstergeler de bozulma yok yarında seansı yükselişle kapatacağı gözüküyor ytd.
10,61 nisan ayı bugün kapanış 16,15 seans kapanış %52 yükseliş şuan F/K 5,59 PD/DD 1,52 çarpanları hala düşük seviyede yükseliş balon yükseliş değil hisseye bok atanlar olacaktır niye yükseliyor diye sebep diye o dangalaklar annelerine sorsunlar annecim niye yükseliyor sebep diye İş finansal şuanda iyi durumda neyse o ytd...
Yuh taban olmuş iş finansal 1 tane tavan borcun oldu ytd.
İş bnk iştiraki işfin taban oluyor allah belanızı versin
20 günlük hareketli ortalama 13,90 İş finansal hacimli düşüş yaşadık tabanda kötü kapattı.
Yarında taban yaşarsak başka bokluk var demektir kimsenin bilmediği yada normal düzeltmesini yaşıyor hissenin karakteri böyle derim yarın belli olur ne olacağı sonuç olarak çarpanları ucuz hisse düştüğü yerden ayağa kalkacağını düşünüyorum ytd.
Anadolu sigorta 4 tavan,Naten 4 tavan,Odaş 2 tavan Vesbe 1 tavan yaşadım.
Odaş 1 taban,Anadolu sigorta 1 taban yaşadım.Ulen iş finansal sende tavan yaşamadan taban yaşadım 1 tane tavan borcun var kulağına küpe yap yavrum bu yazdıklarımı.çarpanların ucuz olduğu sürece en büyük beklenti ralli ve tavan beklentisi olacaktır ytd.
One Day Reversal yaparsa efsane imajını bir kez daha pekiştirir.Masayı dağıtarak kartları yeniden kardı.Boşuna efsane demiyorlar.Eller havaya kıpraşanı yakarım moduna geçti.
Hisse normal düzeltme yaşamış anormallik yok demek iş finansalın karakteri böyle ytd.
23 kasımda yaşadığı zirvenin gerisinde iş finansal zaten nisan ayında 10 civarlarına sebepsiz düşüş yaşamış neyse çarpanları ucuz olduğu sürece sıkıntı yok ytd.
Haftalık,aylık ve 3 aylık takas iyi durumda iş finansal en kötü zaman kaybı olur.Kaynak İş cep ytd..
Halka açık şirketler tahsisli veya nitelikli yatırımcıya satış şeklinde borçlanma aracı ihracı;haftasonu araştırmamın neticesi.Şirketler bunu niçin yapar?..Süreç Nasıl İşler?02-2023 700 milyon ihrac içi ilk başvuru..Onay 08-2023...İlk nitelikli alıcının alış tarihi miktarı ve maliyeti ..22-05-202...100 .Milyon lot ..14.62...Harika bir takas toplama ve pemiştirme.
Şimdi ilk nitelikli yatırımcı..Hasar görürse kalan 600 milyon lot ihrac nasıl olur.Tahvil ihracındaki talep oluşumunun doğasıyla aynı.Naçizane.İnşallah tüm yatırımcıları mutlu olur.
.
Bugün güçlü yükseliş yaşadı fakat 1 tane tavan borcu var..Böyle düzeltme taban kitlenerek düzeltme normal karakter değil çoçukluğuna inmek lazım:) neyse XFINK sektörü kuvvetli olsun yeterli olacaktır ytd.Bugünkü yükseliş fake değilse yarında yükselişine devam etmesi mantıklı olandır ytd.
İyi kapattı seansı iş finansal son 20 dakikada düşüş yaşamasına rağmen ast olan XFINK sektörünün iyi olması bugün daha önemlisi XSGRT den daha iyiydi ve XBANK düzeltme yaşaması normal iyi ralli yaptılar ytd.XU100 ne yaptığının bir önemi önemli olan sektörünün güçlü olması buda sektördeki hisselere olumlu yansır ytd.
Sektörde Ulufa dikkatimi çekiyor izleme listemde olduğu için temeline bakmadım sadece Vakıf finansal kiralama ile İş finansal kıyasladım iş finansal temel analizde daha iyi durumda ytd.Neyse işler yolunda İş finansal da zamanla daha iyi olacaktır keyif almak gerekir tabi tavan borcu var yazmazsak olmaz :)ytd.
küçük çanak tamamlandı 18 e doğru gitmezse buralarda ikili tepe oluşuyor günlükte.haftalıkta büyük çanağın tamamlanması 18 civarı.
yani 16.20 üzeri bir kaç kapanış yapmaz ise günlükte tekrar geri gelme ihtimali var.
18 e gelir ise ben dinlenmek için biraz veririm.yatırımcılar dikkatli olsun ytd
https://i.hizliresim.com/94nkwt9.png
Bence bugün netleşti fake yükseliş değil ve yarında yükselişine devam edebilir yalnız xbank düzeltme de xfınk sektörü güçlüydü bu ayrıntı çok önemli diye düşünüyorum..Yarın seansı kırmızı yatayda kapatsa bile sıkıntı olmaz yön yukarı devam eder ytd.
Rezilliğe bakınız F/K 5,60 PD/DD 1,53 olan hissede bunları yazıyoruz şaka gibi değil gerçek...
Tarla alsan toprak f/k 5 olamaz ortalama 15 yıla yaklaşır amorti süresi sonrası kar olur..tabi borsada tarla yaklaşımı doğru değildir hissede fiyat takibi olduğu için temel analiz doğrudur o ayrı konu iş finansalın dolar grafik kötüdür böylede durum var ytd.
Azdan çok çokdan az gider iş finansal işler yolunda sektör iyi durumda hisseye bok atanlar olacaktır onlara hastır diyorum ytd..
Temel verileri ortada şair yazmış yarın belki yarından da yakın tavan serileri kısmet diyelim..ytd.Tarla örneği 12 den vuracaktır..Tam akbil otobüs bileti örneği kucaklayacaktır iş finansalı bu seviyelerde kalamaz nokta...ytd....
Böyle rezil hisse görmedim 10 günde 2 taban yaşadı ve seansı tabanda kapattı.Neyse sağlık olsun..
ikili tepe görünümü netleşti yükseliş trendi kırıldı.tahtacı da dansöz gibi olunca hisse yine taban yedi.dün biraz mal vermiştim bugün alttan aldım ancak erken davranmışım tabanı görünce biraz da oradan mallandım.kademeler çok boş tahtacı kendi çalıp kendi oynuyor.
tahtada para kazanmak zor. muhtemelen 1 doları beklemem sağlıklı bir tahta değil.
yarın düşük ihtimal bir tepki gelip 15 üzerine atarsa iyi olur yoksa 13 leri bu hafta bitmeden gösterirler.
Haftalık ta aştığı zirveye tekrar döndü..Teknikciyi avlama uzmanı olduğunu gösterdi..04-06-2024 tarihinde cari değeri 14.80 lerde iken 400 milyon lot nitelikli yatırımcıya ihraç gerçeklesti.Harika bir takas toplama tekniği.Kıpraşmama zamanları.Oyalanmadan dibe getir..dipte 10 dakikalık grafikte MILYON LOT işlemler..Mal değişimi olmadan kanal değişimi olmaz.
o 400 milyon lotun işlem gören hisseler ile bir alakası yok arkadaşım takasa toplama falan değil.o bono ihracı şirketin ana faaliyet konularından biri.şişecam da tahvil ihracı yapıyor vs faizle borçlanıyor gibi düşün.
teknikçileri avlama uzmanı olduguna da göremedik daha dün yazdık ikili tepe oldu aşağı basılacak diye.yükseleni kırdı düşen kanal yapacak düşeni ne zaman kırar onu dansöz tahtacı bilir.
İş grubunun en kötü hissesi..
Teknikciler 2 li tepe diyorlar yok öyle bir olay hisse adi olduğu için belki olabilir şuanda yok ikili tepe ...
Polemiğe girmeyi istemediğim için ikili tepe söylemlerine cevap yazmadım.İkili tepe görüntüsü verir..Düşerken işlem hacmini artırır(Ki süzülerek değil sert düşürerek dipte satışları alım yönlü karşılıyor).Efsane olmasının sebebi bu.İkili tepe dönüş formasyonu çağrışımı ile ürkütücü olacağından bu ifade kullanılmasından imtina edilmelidir.İkili tepe formasyonunu Temel analize ilişkin beklentilerde bir bozulma ile birlikte ele almak sanırım daha faydalı olur.Temel rasyoları gayet güzel.Yükselişe Agresif hacim eşlik etmeden buraya kadar geldik.Likidite sağlayıcı bir kısım hazırlıkları beni umutlu kılıyor.Tüm paydaşlara bol kazançlar.
hacım sen polemiğe girsen ne olur ?400 milyon lot bonoyu hisse senedi sanan adamla ben polemiğe girmem:)sen git kumda analiz yap.
grafikte ikili tepe gayet net.burada tahtacının borazanları var herhalde malı verecek adam arıyorlar.
Haftalık Kanal tepesi 50 cent dip 30 cent.YATIRIMCILAR AMAN DİKKAT MALI ELİNİZE VEMESİNLER!.
En iyi yapılacak şey 50 centin kalıcı olarak kırıldığını görmek olacaktır.YTD
Gerçekleşmedi 2 li tepe siz grafikte var dersiniz o ayrı konu çoğu hisse boşluk bırakır sert yükselişte sonra o boşluk kapanmaz siz boşluk kapanacak dersiniz lakin o boşluk kapanmaz yükselişine devam eder..
Temeli analizi kuvvetli olan ve sonraki çeyreklerde daha iyi olabilme ihtimali yüksek hisse İş finansal ytd.Hissenin 10 günde 2 defa taban yaşaması çok kötü algı yarattı neyse sağlık olsun diyelim ytd...
50 cent 16 civarları iş finansal ağustos ayından beri düzeltme düşüş yaşayan hisse temel verileri 1,çeyrekte iyi geldi burada mal pazarlama durumu niye olsun temel veriler iyi geldiği sürece yoluna yükselişine devam etmesi mantıklı olandır 1,çeyrek açıklandığında hisse fiyatı 13 civarlarındaydı ytd.Tabi 2 taban yaşadık karizma ve algı bozulması kötü durum..
Yükseleni kırdı deyip..İkili tepe deyip boyun noktasından hisse alan...Gecelik TLREF degişken faizle (Ortalama %52 faiz) bono/tahvil ihrac eden şirket..Üçer aylık kupon ödemelerini bir kazançla öder ancak.Tahvil/Bono ihraç kararları likidite sağlayıcıcı işlemdir.Maksadını büyüyünce öğrenirsiniz.Herkese Hayırlı kazançlar.
Kavga yokkk herkese ekmek var iyi düşünün gerçi konu ısfin olunca bana dilber geliyor aklıma ........üzme amcaları dilberr
temel veriler bir şey ifade ediyor da her fk si güzel olan gitmiyor.tekniğin desteklemesi lazım.50 cent i aşıp kalıcı olursa yukarı gider yoksa 30 cent civarlarına dönüş olur.geçmişte 1,5 doları görmüş 30 cente düşmüş.demek ki fk yetmiyor
baktım senin gibi cahiller hissede ben günlüğümü yapıp çıkıyorum tabandan da alırım tavandan da.seniin gibi bonoyu hisse senedi sanan adamlarıı ifşa edince googledan bakıp yazmaya devam ediyorsun.
aferim öğreniyorsun.
ikili dip de oldu enterasan görünüm var 50 centi kırdı kırdı kıramazsa malını 30 centten alırım.sen tutmaya devam et.YTD
30 cent 9 civarlarına düşüş yaşaması için 2,çeyrek karının zayıf açıklanması gerekir şuanda en kötü sektörde düşüş olursa o da en kötü 13 civarlarına düşüş yaşama ihtimali o da çok düşük ihtimal ayrıca 1,çeyrek karı iyi geldi ytd.Burada kimse hisse filan pazarlamıyor hissenin çarpanları ortada her şeyi neyse o şuan için...
$ bazında düşen çizgisi var. Oraya iğne attı ama kıramadı. Kırıp dönüp onayını aldığı zaman başka türlü bir trend oluşabilir. Temmuz aylarında farklı hareket yapıyor. Tahtada fon alışı veya mal değişimi olduğunu düşündürüyor bana hareketler. Benim hedefim çok daha yukarılarda. Taşıma maliyeti ve kredili mal maliyeti dolayısıyla 1$ tahtada ki hakim güçleri kurtarmaz sanıyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir.