ulkemız normal bır durum yasamıyor. bayram heyecanı tasımıyoruz. acıları uzuntulerı olan mılyonlarca ınsanımız var. saglıklı huzurlu gunler dılerım
Printable View
ulkemız normal bır durum yasamıyor. bayram heyecanı tasımıyoruz. acıları uzuntulerı olan mılyonlarca ınsanımız var. saglıklı huzurlu gunler dılerım
Biraz araştırma yaptım tekrar nasıl kota döneriz diye.
Yönerge madde 28-2-b'de
"b) Borsa kotundan çıkarıldığı tarihten itibaren 1 yıldan daha fazla bir süre geçmiş olması
durumunda, kottan çıkma nedenlerinin ortadan kalkmış olması, varsa Yönetim Kurulunun kararında
belirtilen diğer şartların yerine getirilmiş olması ve bu Yönergenin ilgili maddesinde aranan kota
alma şartlarının tamamının sağlanmış olması gerekir. "
Kotasyon Yönergesi madde 8 de belirtilen şartları sağlamamız gerekiyor.
Halka arz edilmiş payların değeri 40 milyon TL ve üzeri olmalı (şirket değerimiz en az 80 milyon TL olmalı, bunu 2022'de sağladılar mı göreceğiz. Eğer sağlamadılarsa 1 yıl daha beklemek durumundayız)
En az %25 oranında halka arz edilmiş olmalı. (bizim oran %50'ye yakın)
En az son 2 yıl kar etmiş olmalı. (2021 kar vardı, 2022 de kar yazacak yeşil dönüşüm inşaatın değer artışı nedeniyle)
Öz sermaye / sermaye oranı 1,25 üzeri olmalı. Bu şartı da 2022 itibariyle sağlayacağımızı düşünüyorum.
"(4) Bu ortaklıkların payları, Borsada işlem görmeye başlayacağı ilk gün serbest marj ile
işlem görmeye başlar. Bundan sonraki süreçte Alt Pazar’da geçerli olan işlem görme esasları
uygulanır."
Bir de böyle bir madde var. Eğer dönerse döndüğü gün serbest majla açılacak. Yani dilerlerse 100 lira da yaparlar 1000 lira da.
Geçen yıl mayıs ayı içerisinde genel kurul yapmıştı. Bu sene için de aynı şekilde olacaksa bir-iki hafta içinde genel kurul çağrısına çıkacaklardır. Ama 2021 yılı genel kurulunu yapacaklar. 2022'yi de yapabilirler elbette ama daha 2021 yapılmadı. Her neyse muhtemeldir ki seçimden sonra yeni hükumetle beraber bir değişim yaşanırsa bize de yansıması olacaktır borsaya dönüş anlamında.
Haber alan paylaşsın lütfen.
Bu arada arkadaşlar şirketimizin logosunu yeni fark ettim. Herkese de logoya bir daha bakmalarını öneririm. Adam zaten sizi uyutacağım der gibi bir logo seçmiş. :)
Twitterda ziya osman açıkel borsada kottan atılma diye bir durum yok yazmış. Koskoca yeşil holding bilmiyor mu bu konuyu?
Eğer öyleyse dönüş için bir yol daha açık demektir.
Secim parlemanto kazanildi..ikinci tur olsada baskanlikta olumlu..de haydi acin tahtayi..millet bekliyor. .
Bu sene bu iş bitmeli. Beklemedeyiz.
bist 100 bizi beklesin. geliyoruz..
kaplumbaga yuruyusu bitince..
Temmuzda 3 yılını dolduracak 4. yıla gireceğiz.
Hadi bir güzellik yap 4. yılını borsaya dönmüş olarak başlat.
Hadi yaparsın.
Yeni yonetim.nerde genel kurullar niye yapilmaz..yesilin yonetimini ibra etmemislerdi..bu gelenler nerde.plan proje hicbiseymi yok..ilk secimde bunlari pkstalamak gerekir..hicbir is yapmayan bostan bekleyen yo etimmi olur..milletin uc kurusunu silme pesindeler. madem bisey beceremeyeceksiniz apar topar neye geldiniz. simdiye kadar ne yaptiniz..
Kamil beyimiz yeşil yatırım holdingdeki ve yyyapi daki hisseleri satmaya devam ediyor. Yyapi 10 milyon lot
Yeşil yatırım holdingte de yaklaşık 5 milyon lot sattı geçen hafta. Yaklaşık 50 milyon TL nakit elde etti.
O sattıklarını yeşil global enerjinin halka arzı için mi yoksa kphol için mi kullanacak acaba?
Hadi kamil bizi de çek çıkar şu çukurdan be.
Kamil efendiden ses seda yok.
Umarım kısa zamanda olumlu bir şeyler olur.
Hepinize iyi bayramlar.
24 Temmuzda kottan atıldı. 3 yıl sonra 24 temmuz pazartesi günü dönebilir mi acaba. Bekleyelim görelim.
Şirketin internet sitesine ulaşılamıyor ya ödemesini yapmadılar ya da güncelleme yapılıyor.
https://kapitalyatirimholding.com.tr/ cenaze ne zaman ?
Süresi geçmiş parasını ödemedikleri için hizmet durmuş. Bugün ödeme yapılmış tekrar. Yarın öbür gün açılır tekrar.
Ben yine de 24 Temmuzda açılır diye umuyorum.
Bu son yıl, 3 yıl süre 24 temmuzda doluyor.
Nedense dönecek gibi bir his var içimde.
Ha gayret.
Yarın 17 Temmuz ve haftaya pazartesi 24 Temmuz yani borsadan atılmasının 3. yılı bitiyor ve 4. yılına merhaba diyor olacak.
Kamil bey hadi gardaşım yap hamleyi al bizi borsaya.
Hepimize geçmiş olsun. Pazartesi günü 3 yılını doldurmuş olacak. Bundan sonra 3 yılını dolduranların prosedürlerine uymak zorunda kalacaklar.
yıl şartı yok.. dönebilme kriterlerinde..
Kp hol yonetim kurulu daha toplanmadinizmi..donun artik borsaya 4200 sermaye ile borsada ilk 5 e girersiniz.politeknik 6 milyonu gordu..3700 sermayede.hadi artik herseyiniz uygun geri biste donun..donmek icin diretiyorsaniz.sirketin borcu yok temettu verin.
KPHOL koduyla işlem görmekteyken borsadan atılan Kapital Yatırım Holding yeniden borsaya dönüyor.
Borsa yönetimince yapılan duyuruya göre pazartesi gününden itibaren hisseler serbest marjla işlem görmeye başlayacak.
Holding yeni yatırımlarla daha güçlü bir şekilde borsaya dönmüş oldu. Bakalım fiyatına nasıl yansıyacak.
Şaka yauv şaka. Sevinmeyin hemen.
Ama bu haberin gerçeği gelince ne kutlama yapacağız var ya...
Patron senetle araba işi gibi olmayabilir ama eğer istersen www.ederio.com alan adımı kapital holdinge satabilirim.
Bişeylerin ederinin ne olduğunu tespit edecek bir site olacak.
www.bilen.org bendeydi şimdi 1.988 USD’den satlığa çıkmış. Orada da buna benzer bir fikrim vardı. Ama yenilemeyi unuttum ve kaptırdım maalesef.
Panda abimiz KPHOL’ün borsadan atılmasının borsa tarihinin en büyük ********liklerinin başlarında geldiğini yazmış tıvıtırda. Ümidini de kesme demiş soran arkadaşa. Evet biz ümidimizi kesmedik. Halkın yerini bulmasını bekliyoruz.
MMC’den daha mı kötü durumdaydı KPHOL.
İcra takibi mi başlatılmıştı hakkında. Yeşil yatırım holdingte tarihin en büyük bedelli sermaye artırımlarından birini onayladı spk.
Ygyo ve yyapı da özsermayelerini milyar seviyesine getirdiler.
Eyy şirket sahibi ve eyy borsa yönetimi allah bin belanızı diyeceğim ama ya sabır diyorum.
Döndürün artık şirketimizi borsaya.
Yönetim kosarak sirketin başına gecti sonrası tırt toplanıp üst pazara başvuru yapacaksınız.bilancoyu açıklayın basvuruyu yapın artık.eşşegin kulağına su kaçırmayın.
Varol kardeşim. Hiç olmayacak bir iş yaptılar bizi kottan attılar. 6000 USD param gitti.
Sebep ne diğer şirketlerin borç yükü. Diğer şirketler bedelli sermaye artırarak paçayı kurtardı. Özsermayeleri artıya geçti.
O zaman neden attığınız KPHOL'ü geri almıyorsunuz?
Bu iş çok farklı. Ben öyle inanıyorum. Diğer ortak CB'nın borçlu olduğu kişi. Yani böyle bir şeyi bu şirkete nasıl yaparlar?
Engin Yeşil Trump'ın Türkiye temsilcisi. Kimin aklına gelir bu şirketin kottan atılacağı. Ama kesinlikle bu işin içinde bir iş var.
bu yıl için genel kurul yapmaları gerekmiyor mu? sonuçta halka açık şirket olduğu için bize de duyurmak zorundalar.
Yeşil Yatırım Holdingin bedelli sermaye artırımı onaylanırsa gelecek paranın 215 milyon TL'sinin Yeşil Dönüşüm İnşaat A. Ş.'nin sermaye artırımında kullanılacağı belirtilmiş kap duyurusunda.
Bu arada bizim %50 ortak olduğumuz bu Yeşil Dönüşüm İnşaat A. Ş. deprem bölgesinde RENCO ürününü kullanarak kreş köy evi ve 3 katlı 6 dairelik binayı 12 haftada tamamlayıp kamu kurumuna teslim etmiş. İhalelere de gireceklermiş.
Detayları merak edenler buradaki linkten dosyayı inceleyebilir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1198163
Tam öldü dediğimiz anda tekrar bizi umutlandırıyor.
Düşünsenize yeşil yatırım holding 215 milyon TL koyacaksa bir o kadar da KPHOL koyacak. Onu da Engin Yeşil verecek sermaye avansı olarak. Şirketimiz de yeniden borsaya güçlü bir şekilde dönebilecek.
Valla benim umutlar yeniden yeşerdi. Umarım Yeşil bedellisine onay verirler de yazdıkları gibi olur ve bizim Yeşil Dönüşüm İnşaattaki payımız aynı oranla devam eder.
Beklemeye devam. bu hafta YEŞİLin bedelli sermaye artırımına onay gelirse bizim şirketin de yeşil dönüşümün sermaye artırımına katılması durumunda borsaya dönüşümüzün önü açılır. Bir iki hafta daha bekleriz sorun değil.
100. Yıl kutlu olsun millet. Cumhuriyetimiz ilelebet yaşasın.
Bu yıl bitmeden bizim borsya dönüşümüz de gerçekleşsin. Selamlar 🖖
Kamil aga binbin için ortak olmak amacıyla izahname yayınlamıştı. Yeşil holdingte ama spk uygun görmediği için değiştirdik demişti yatırımcı ilişkilerindeki arkadaş.
Şimdi 1000 yatırımlar holding halka arz oldu. :))) Ne diyeyim bilemedim.
Adamın kolu uzun herkesle irtibatı var ama nedense bizimle ilgili kısmı olmadı bir türlü.
[QUOTE=SONKEZ;6608317]100. Yıl kutlu olsun millet. Cumhuriyetimiz ilelebet yaşasın.
cumhuriyetimiz ilelebet yaşasın.. ]
Bu yıl bitmeden bizim borsya dönüşümüz de gerçekleşsin. Selamlar [/QUOTE]
inşallah... zaten talihsiz bir değerlendirme ... ne olduğunu hala anlayamadık... birileri daktilo hatası yaptı...