En sonunda n ne zaman degerleme raporu yaptirmis orasi icin? Arsa ise cok artmistir ama daire bina ise daha dusuk artis var onlarda.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
En sonunda n ne zaman degerleme raporu yaptirmis orasi icin? Arsa ise cok artmistir ama daire bina ise daha dusuk artis var onlarda.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/9Ux3nN.jpg
Garantiden kaydedilen 1 milyon 300bin lot fazlasıyla satıldı. Ama garanti satmaya devam ediyor. Ortak satışı bitti demek için kap'a haber düşmesini beklemekten başka çare yok gibi.
Tacirler de son 2 ayda aldığı malın yaklaşık hepsini sattı.
https://i.hizliresim.com/oqQ2Nm.jpg
Tacirler satmaya devam ediyor.
Gecmis yorumlarinizi okudum dun biraz.Devam etcem en az son 1 yillik yorum okuyacagim.Kisaca anladigim kadariyla tamamen patron hissesi.O nasil isterse oyle olacak.fk pddd mis felan hikaye..Adam serdar bilgiliye bile sattirmis tum hisseleri.bikmis adam :) uzin vade dusunmek lazim bu hisseyi.Tabi bu arada ciddi firsat kaciriyoruz borsada.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
NNF Fonu Arsan'a %4 gibi ciddi bir oran ayırmış portföyünde sevindim,
2.295.583 payı var, aralık sonu itibariyle, yani Arsan'ın yaklaşık %2,71 ini satın almışlar
arsan hakkında analiz, araştırma raporu vs. bulamadığımdan kuşkulanıyordum ara ara,
ama şimdi kendi kriterime göre de beğendiğim bir hisseyi iyi bir fonda ciddi bir oranda görmek rahatlattı, ..
kaynal; https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/897789
İnvestAZ Yatırım, ARSAN için 11,60 hedef fiyat belirledi.
https://twitter.com/NesliKoroglu/sta...296287234?s=19
bugün yayınlanan invesdaz raporunda arsana yeni değerleme yapılmış. 11.60
https://hizliresim.com/WSmZ2B
Bugun cok dillendi hisse.Ozel kaldirabilmek icin analiz bile yayinladilar.Ama garanti bugun tek satici hemde 853.000 lot gibi dehset satmis.Anladigim kadariya patron kendi istemezse hareket istemiyor.Ölümüne mal satmis.Cok hisse kacirmaya basladim bunun yuzune.
satsında bitsin bu çile. 3.5 milyon ortak satışı garanti ve tacirlerden yapılıyor. hepi topu 250 bin kadar kaldı onuda ptesi hallederler. guruplar malı parçalıyor,umalımda bittikten sonra bi de KY ye çakma yarışına girmesinler. bugün 300 bin alan BofA nın yabancı olduğunu sanıyorum.
Yabanciya takilmamak lazim zaten artik borsamizda.eskiden 10 yil once bir hisseye yabanci girerse yillarca beklerdi ve hisse fiyati artardi.. simdi gunluk haftalik giris cikis yapiyorlar.Ayrica bofa robot.piyasadaki hisselerin tamamina yakininda calisir.algoritma.bazen program geregi elinde mal kalir yada alir.ertesi gun satar.ismine bakip yabanci havasina kapilmayin.onemi yok.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=yuzdeoncu;5069212]Yabanciya takilmamak lazim zaten artik borsamizda.eskiden 10 yil once bir hisseye yabanci girerse yillarca beklerdi ve hisse fiyati artardi.. simdi gunluk haftalik giris cikis yapiyorlar.Ayrica bofa robot.piyasadaki hisselerin tamamina yakininda calisir.algoritma.bazen program geregi elinde mal kalir yada alir.ertesi gun satar.ismine bakip yabanci havasina kapilmayin.onemi yok.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUO
1986 da tophanede ayaklı borsadan beri buradayım, öğütlerin için sağol,acemi borsacı gibi hissettim kendimi. bofanın arsanda gurupla çalıştığı tescilli zaten. genelde yukarıdan alır aşağıdan gedik-tacirler-info vsvsvs teslim eder. ayrıca yabancının her tahtada kısacı olduğunu sanmıyorum. credit suisse aylar önce her gün ufak ufak alırdı.150 bin gibi malı hala elinde duruyor. her neyse sizin görüşe ihtiyacınız yok anlaşılan,kolay gelsin..
Sayin kulucka ozur dilerim bilmislik yapmak yada goruslerinizi onemsememek gibi bir durum yok .Benden tecrubelisiniz.
Meril muhabbetini; insevingte mal pazArlamada cok kullanip ky kandirirlarda ondan aciklamak istedim.
Arsandada yabanci orani 1.600.000 lot civari.100 bin artar azalir.ama mali 5.20 lere kadar topladilar .
Bu arada 3.5 milyon patron satisi rakamini nerden biliyorsunuz benim bildigim sadece yeni kota olan 1.330 bin lot vardi.
2 aydir ayni yerde.cogu hisse 2 ye katladi 2 ayda.kacirdigim firsatlari gorunce kahroluyorum.portfoyu en az 5 bolmek lazim.10 gundur alacam dedigim netas tlman tmsan karsan v.s yuzde 20-30 yaptilar..boyle endeks firsatlari kolay lokmalar bir daha kac yil sonra gelir bilmem.
Hafta sonu o kadar grafikler cizildi bir suru yeni yatirimci geldi ona ragmen halen yuzde 2 -3 primli duruyor.
Garanti satisi su anda 172 bin lot olmus
Garanti satis 357 bin lot.ne yapmak istiyor patron bilen varmi amac nedir? Endeks bu kadar cikarken kendi hisseside pahali degilken neden satis yapar neden yukseltmez???
Garanti gun sonu toplam 458.000 lot satmis.
Patron toplam kaç satacak tı. Bir aydır garanti in sattığı 3.5 milyon lot olmuş. Satışı daha bitmedi i acaba. Aydınlatırsanız sevinirim
Sn. Parasever i analım o zaman, ne diyordu? Tavukları besleyeceksin ki yumurta versinler derdi.
Bu forumdan çok şey öğrendim bu da onlardan biridir.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne yapmak istiyor bu patron 4 milyon lot civari olmus kote ettirilenlerle satis.Mantik kuruyorum.Bu satis gercekmi ? Neden?? İyi dusunuyorum.Bir hareket yapacak mali yayiyor yan hesaplarina diye dusunuyorum.Baska mantikli bir aciklama bulamadim.
Tesekkurler sn. Cefaks.
Tahta izlemiyorum ama info alımları fon adına diye düşünüyorum. ( NNF olabilir )
Sabreden güzel yerler görebilir kagidimizda çünkü hala çok çok ucuz nasip diyelim.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
740 üzeri hep kalbimi hızlandırıyor deyyus :)
bi gün kalpten götürecek ama ne zaman
Sonunda güzel bir yükseliş yapmış, tarihi zirvenin üzerinden güzel kapanış olmuş..
zirvesini kırmış grafikte, yeni bir sayfa açılmıştır umarım,
Dunde garanti 280 bin lot satmisti.Bugunde kim basiyorsa aktiften veriyo yine.Yuksel ihtimal patrondur.12 aylik boanco onemli.dengeli bir 12 aylik ciimasi lazim kagida guven icin.
Cok umiyliydim ama yanildik.kisa vadede ne olacagi belli degil.
yol uzun ama enerji yok hissede, yokuş yukarı nefes nefese kalmış bir hali var,
şöyle bir kendine gelsin biraz güç toplasın madem..
ya arkadalar sizden bir ricada bulunacaktım. lütfen beni yanlış anlamayın, gerçekten bu şirketi yatırım yapmak için araştırıyorum. şimdi bu şirketi araştırmaya yeni başladım aklımda bazı soru işaretleri var, burada tecrübeli arkadaşlar belki bana yardımcı olabilirler. bu şirket (2020 2. çeyrek pandemi dönemi olduğu için hesaba katmıyorum) 3. çeyrekte diğer çeyreklerine göre çok da iyi bir performans sergilemiş gibi durmuyor. satışları, karı diğer çeyreklere göre bariz bir şekilde artmamış, üstüne yeni biten veya bitecek bir yatırımı yok. tamam enerji şirketi diyoruz ama elektrik ve doğalgaz dağıtım işinde çok büyük karlar yok bildiğim kadarıyla.. elektrik üreten şirketin yüzde 21.15'ne sahibiz, üstelik bu finansallara ekleniyor.. 4. çeyrekte döviz fazlamız olduğu için dövizde yüzde 4 düştüğü için oradan da kur zararı var... benim göremediğim ne var acaba?
2019 3ç toplam: 49,428,738TL
2020 3Ç toplam :69,577,187 TL Artış oranı: +%40,76 bence gayet iyi,
2020 dönem karları;
1ç karı:19.683.180TL
2ç karı:13.629.959TL
3ç karı:36.264.048TL
Öz sermaye karlılığı:%19,83
Fk:7,91
Pd-dd:1,36
Evet belki bir atom bombası olmayabilir, ama neticede bir atom karıncadan bahsediyoruz,:)
geçen yıla göre satışlar ve faaliyet karı azalmış, ama bu covid etkisiyle olduğunu sanıyorum.+
Karlılık esneyebilir ama sürdürülebilir karlılık olacağını düşünüyorum, covid sonrası olumlu ivme bekliyoruz.
döviz kuru vb. zararlar gelse de ana faaliyet karlarında artış bekliyorum.
kaldı ki mevcut karlılıkla bile düşük çarpanlarla fiyatlanmış görünüyor zaten, karlılık artarsa bu değerler çöp olacaktır elbette,
tabi bilançoyu görünceye kadar böyle, bilanço durumuna göre artı eksi hedefler değişir, ancak mevcut durumda potansiyel barındırdığını düşünüyorum, dada temelini detayını bilemiyorum, o kadar kapasitemiz yok
ha bu arada bu hisse de adam çatlatan cinsten olduğunu belirteyim, son 1 aylık gördüğüm şey bu,
Arsan ortakları için değişen bir şey yok,
herkes lotları sandığa kilitleyip anahtarı denize atmış gibi
burada ağır kurt yatırımcılar var sanırım eywallah saygılar bizden..:)
Boyle bir gunde hissemiz yine cıldırtti.Bugun belki 200 hisse tavan yapti.Tekstil hisseleri sow yapti.Ona ragmen sabah eksiye gidip sonradan 8 dokundu.tekrar asagi saldi.Hayret bir sey valla.Anlamak mumkun degil.Altinda yatan sebebleri bilmiyoz tabi.Yarin terse yine yatirip asagi basarlarsa şaşmam valla.
Aynen dedigim gibi oldu.Asagi basiyorlar ne dolaplar donuyor acep.Tahminim patron yukselmewini istemiyor.Baski kuruyor.Mal ky fazla yok.Belli grup ve fonlarda.