O iş paraya bakar
Ky deki parayla by deki
Sy uy zy deki bir mi?
Printable View
şeytan diyo 11 civarından thy öküzüne löng dal. 11,30 civarında ver. :)
bu arada yabancılar 10 gündür giriyor %49.5 dan %52,5 a kadar aldılar bu çok ciddi rakam ama bu alışlar Türklere ait olabilir ve 120 binden millete kağıt vermek için olmuş da olabilir. Fakat sonuçta 52,50 oldu oran
görünen sorun bu bilançolar da iyi değil mazeret lazımdı. Libya da sorunlu aslında ciddi başarı göstermesi zor Türklerin.. kısa vadede çok ciddi zarar görebiliriz. Aselsan başarının reklamı için toplanıyor ama hayal kırıklığı yaratabilir. Başarı için sihadan düşman uçağına atılan füze lazım bu da şimdilik yok. ee savaşı nasıl kazanacaksın? öte yandan faizler yukselirse- ki işaretler geliyor borsa geri çekilebilir. kışa girerken de zaten yukselmeyecek sorunlar ciddileşecek.
Evet 116 bine tepkili açıldı ama bankalara hemen verdiler.
Is yatirim ozet
Dünyanın en geri kalmis borsası bu seviyeleri haketmiyor
Alın dicez ama bu les nereye kdr duser emin olamıyoruz
Dunyanin en geri kalan borsasina iyi diyenlerin de hatrini sormuş arada
https://www.cnnturk.com/turkiye/kamu...nilacak?page=2
ne bileyim uyduruk bir şey vardır maksat senin bilgilerine erişmek değil mi ne fark eder
5 dakikada 113 bine düştü vay be.. burdan tekrar tepki gelmeli. Ytd
Allah belanızı versin bu nasıl satış
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dunyanin en iyi borsasi
bu düşüş esnasında umarım kamu otoritesi yıllardır yapay yöntemlerle dolar ve borsada yapılan desteklerin manasız olduğunu anlar.. 3-5 bin puan düşünce ek önlemler gelmesin artık.. bırakın borsa dengesini doğal olarak bulsun.. borsanın düşmesi çıkması kadar doğaldır..hareket olsun ticaret olsun..
17 gunlukbl cikisi 4 saatte yedi
Bunun icin dioruz dunyanin en les borsasi
Ah arkadeş böle eğlenceli olmuyor
Secbul olacaktı jeton at secbul abi diyecektim
O atacaktı şır şır akacaktı böle daha eğlenceli olacaktı ama yok işte secbul
Akbank harici tutunmaya çalışan yok. Garana boş kademelere balıklama mı atladı ne. Gün uzun tepki gelmeli 113 kırılmamalı. Ytd
Sevgili bear ayı finansçı kardeşlerim
Ne kadar depo stok varsa
Alayınıııııı talan ediyoruz
Bu bir ayuuuu istilasıdır 🙃🙃🙃🙃
Ucuzlukta Tupraş aldım.
1 dakikalık ta düşen kırıldı..
Neyy puhahahaha
113.000 işaret koyalım..
Eger bilgimiz disinda ciddi bir gelisme yoksa Bana duzeltme disinda ciddi bir satis gibi gelmiyor. Bankalar destek seviyelerinde. Yarina kadar satislar durur kanaatindeyim.
YTD.
Hemen 1 bin puan zıplamışşş
Eyyyy shortçu palası müsade etme böle şeylere
Anam avradım olsun kimse acımaz sana terse gelirsen
Danayı yatırmışken devam etmelisin kesime
tek cümle yazıyorum.
Türkiye Borsası yada bu zamana kadar düşmesini engelleyen şerefli ise devlet kağıtlarının hepsini bayram öncesi tavan yapmaz ise 10 yıl sonra 1 tl lik kağıt 10 tl olmuşsa çokta önemli değildir benim için.