Elbetteki en nihayetinde her fikre saygımız olmakla birlikte, bu başlıktaki 156 ncı sayfaya paylaşılarak (forumların en temel amacı) gelindi :)
Printable View
hocam insanin emegiyle kazandigi hersey elbet degerli ancak anlatim tarziniz , kutsal kase benzeri bir sey oldugu yonunde. oysa bu piyasa da bi vudu yok. varsa da aciklamanizi bekleriz .
bu isin kutsal kasesi yok bana kalirsa.
varsa bi kutsal kase, o da surdurulebilir kazanc.
yani para yonetimini iyi yapmak. zamanla kazanclari bilestirmek.
piyasa beni yedi bitirdi bir senede 2. gapi üst üste yedim. yüksek işlemlerle.
Muhtemelen yakın zamanda pıyasadan sılınecegım öyle görünüyor.
Sizlere veda etmek üzücü görünüyor.
peki pes edecek miyim ?
https://www.youtube.com/watch?v=NFEt0h9xCPw
Cengiz bey bizi ne kadar süredir tanıyorsunuz bılmıyorum burası bıraz aile gibi oldu bana göre.
geçmişte neler paylasılmıs görmek için.
http://www.hisse.net/forum/showthrea...116174&page=40
Sayın bear_bull
kapanış fiyatı seçilen periyodun son bar kapanış fiyatını veriyor.ben birim olarak son anki fiyatı görmek istiyorum.bunu tek sembolden değil tümünde görmek istiyorum.
M1453 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
#Ankara 'da 30 Ekim Pazartesi Anneannemin Ameliyatı için #BRH(+) POZİTİF #kan ihtiyacımız var. Yardımcı olacaklar benimle iletişime geçebilr.
Arkadaşlar idealde log out oldum tekrar log in olamıyorum. Kullanıcı adı ve parolarmı doğru girdiğime eminim. Herşeyide kontrol ettim Bununla ilgili sıkıntı yaşayan varmı şu an?
Talat bey kurumunuzla iletişime geçin,kurumda belli periyotlarda kullanıcı adı şifre değiştirmeniz gerekiyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sorun çözüldü arkadaşlar. ideali güncelledikten sonra framework 4 eski kalmış. 4.5 kurunca düzeldi.Aklınızda olsun sizinde
merhaba arkadaslar geçmiş olsun dlekleri için teşkkürler.
Talat bey benden yardım istemişti yardımcı olmaya calıstım baya bir ugrastım çözemedim.
sezai beyle iletişime geçtim bir şekilde.
Problemi çözdük.
Sizi bilgilendireyim dedim sezai beylede biraz konustum.
Öncelikle arkadaslar ideal veri terminali hisse.net platformundakı yazısmalarda sorumlu değil. Sorumlu olma gibi bir zorunluluklarıda yok yani bu konuda kendileri haklı nihayetinde evet uzunca bir süre destek verdiler bu platformda ancak işlerinin cok yogun oldugunu belirttiler.
Eğer idealle ilgili soru görüş öneri vesaire olursa bunu idealin kendi sayfasında iletişim bölümünden kendilerine ulasarak veya mail yoluyla iletmeniz durumunda çözüme ulasacaktır.
Bu ilk bilgilendirmeydi ikinci bir konu ise.
talat beyin problemınin bizimde basımıza gelebileceği konusundada bilgilendirme almış oldum.
Şöyleki ideal de verison yenile butonuna basarsanız yeni version kuruyor. Talat bey de böyle yapmış. Fakat yeni version framework 4.5 ve üzerini kullanılıyor.
Bilgisayarınızda fremework 4,0 kurulu ise ve siz ideal verisonu olarak 5,09 a yükseltirseniz portfoye baglanamam vb gibi sorunlar yaşayacaksınız.
Sistemlerle ilgili bir güncelleme yok bu yeni ideal versionunda o yüzden hemen anında yükselteyim telaşına girmenize gerek yok.
Ancak nihayetinde ilerleyen dönemlerde mutlaka bu versiona geçileceği için dileyen;
Önce bilgisayarına framework 4,5 ve üzerini kurmalı daha sonra ideali güncellemeli.
Bİlginiz olsun ben güncellemedim kendi makinamda şu atraksıyonlu gunlerı atlatınca bakacagım.
Pala dukkan acti bize, cikmiyor.. Kotu alistirdik..
arkadaslar kan olayını dün çözdük.
geçmiş olsun dilekleriniz içinde teşekkürler
Gecmis olsun Erhan hocam, acil sifalar dilerim
GT-I9190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba Arkadaşlar,
Elimdeki bu kod ile sorgu yapıyorum fakat sadece 30 tane hisse sorguluyor.Herhangi bir filitre if yapısıda yok.
Ayrıca bazen her sorguladığımda bazı hisselerin fiyatlar değişiyor.(Piyasa kapalı olmasına rağmen)Bir ayar vs mi var.?
Sistem.SorguBaslik[0] = "Dünkü Kapanış";
Sistem.SorguBaslik[1] = "Açılış";
Sistem.SorguBaslik[2] = "Yüksek";
Sistem.SorguBaslik[3] = "Düşük";
Sistem.SorguBaslik[4] = "Kapanış";
Sistem.SorguBaslik[5] = "Hacim";
Sistem.SorguBaslik[6] = "Hacim Adet";
Sistem.SorguBaslik[7] = "Fark";
var C = Sistem.GrafikFiyatSec("Kapanis");
Sistem.SorguDeger[0] = C[C.Count-2];
Sistem.SorguDeger[1] = Sistem.GrafikVerileri[Sistem.BarSayisi-1].Open;
Sistem.SorguDeger[2] = Sistem.GrafikVerileri[Sistem.BarSayisi-1].High;
Sistem.SorguDeger[3] = Sistem.GrafikVerileri[Sistem.BarSayisi-1].Low;
Sistem.SorguDeger[4] = Sistem.GrafikVerileri[Sistem.BarSayisi-1].Close;
Sistem.SorguDeger[5] = Sistem.GrafikVerileri[Sistem.BarSayisi-1].Vol;
Sistem.SorguDeger[6] = Sistem.GrafikVerileri[Sistem.BarSayisi-1].Size;
Sistem.SorguDeger[7] = (C[C.Count-1] - C[C.Count-2] ) / C[C.Count-1] *100;
Sistem.SorguEkle();
Yok Hocam olmuyor.Zaten Periyot günlük ve tüm hisseler seçili. Her şeyi denedim.Programı kaldırdım kurdum.Siz dener misiniz sizde de aynı mı?
O değilde bu fiyatlar neden değişir ki ?Ayrıca verileri sunucudan indir diyorum.Bazıları düzeliyor.Tekrar hesapla diyorum tekrar bozuluyor.Programda genel bir sorun mu var.?
https://i.hizliresim.com/ZO9A8a.png
https://i.hizliresim.com/o6OYbm.png
Ben de sizin sorgu normal gorunuyor ? Belki surum guncellemelisiniz :plc:
https://i.hizliresim.com/8NYkMr.png
erhan hocam geçmiş olsun durumu iyidir umarım.