Şirketin sahibi almış, alınan lot TL değeri. Yani bir kaç milyonluk hisse almamış.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Şirketin sahibi almış, alınan lot TL değeri. Yani bir kaç milyonluk hisse almamış.
Özür, 77500 lot olacak hesap doğrudur..Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neye göre beğeniyorsunuz,,gördüğünüz bilançoya göre ise,bilançoları çok şeffaf değil,,,kimin eli kimin cebinde belli olmuyor.Diyorsun ki şu kadar nakiti var,baglı ortaklığı var,,,bu nakit,bu bağlı ortaklık bu şirketin mi,,,çünkü bağlı ortaklık,ya da iştirak oranları tutmuyor,,bilançolarda bir sakatlık var gibi görünüyor.
aslında naten olacaktı ama o da zaten esenin...malum gelecek bence güneş enerjisinde...ama sizinde dediginiz gibi kimin eli kimin cebinde belli degil...bilançolar bile çok özensiz saçma sapan hazırlandıgı gün gibi aşikar...şeffaf degil...ama pazartesi ufak ufak alacagım elektrik fiyatları kurun çok gerisinde kaldı bence...
kimseler yazmıyor çok ilginç...bu aralar yk başkanı yusuf şenel hergün ufak ufak alıyor bakalım neler olacak...12 aylık bilançosunu çok merak ediyorum...ocakta elektrige %50 zam gelecek diyorlar olumlu etkiler sanırım...ytd.
Patron 564 bin lot almış
patron almaya devam ediyor bakalım kafasındaki rakam nedir yakında belli olur...böyle bir günü pozitif kapatması ilgin oldu...ayrıca yıl bitti sayılır kurdan eksi mi yazacak artı mı acaba bilen var mı...bu sene güzel temettü verirse büyük fonların dikkatini çeker bence...
Şirketimiz ile London Stock Exchange Group (LSEG) iştiraki olan Refinitiv Enformasyon Limited arasında ESG skorlama çalışması kapsamında anlaşma sağlanmıştır. Çalışmanın neticesinde Refinitiv Eikon veri portallarında yayınlanmakta olan küresel sürdürülebilirlik endeksine ve aynı zamanda Borsa İstanbul sürdürülebilirlik endeksine dahil olunması amaçlanmaktadır. Şirketimizin 2019 yılından beri yürütmekte olduğu sürdürülebilirlik çalışmalarının çevresel, sosyal ve yönetişim perspektifinden ele alınacağı çalışma için ön analiz çalışmaları tamamlanmış olup portal veri girişleri başlatılmıştır.
Kamuoyuna ve yatırımcılarımıza saygılarımızla duyurulur.
Büyük bir gelişme gibi duruyor kritik cümle küresel sürdürülebilirlik hayırlısı olsun.Ytd
Avrupa’da ve özellikle Almanya da yenilenebilir enerjiye yönelim devam ediyor.Ytd
https://twitter.com/t24comtr/status/...959494146?s=21
Kapanışta 33.70 kademesinde alışta 213 bin lot vardı bugünde alıma devam edildi galiba ne varsa verin der gibiydi, bu sığ tahtada 213000 bin lot alım çok büyük rakamlar akşama kap düşebilir uzun süredir sürekli patron ve üst şirket naten sürekli alımda. Ytd
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlgili Şirketler
[ESEN, NATEN]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimiz, yurtdışı proje geliştirme ve anahtar teslim müteahhitlik faaliyetleri kapsamında Ankara merkezli MTG Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile, İtalya'da 11 MWp Güneş Enerjisi Santrali proje geliştirme ve kurulumu amacıyla 11,000,000 Avro (165,953,700 TL) + KDV toplam bedelli sözleşme imzalamıştır ve bugün itibariyle 750,000 Avro peşin avans tahsilatı gerçekleştirilmiştir.
Şirketimiz, yurtdışında arazi ve proje geliştirme, mühendislik ve kurulum, ikili elektrik satış anlaşması ve projeninin finansmanını da kapsayan hizmetleri anahtar teslim esasına dayalı olarak yürütecektir.
Bu proje kapsamında yıllık 1,600,000 EURO (24.138.720 TL) EBITDA elde etmesi beklenmektedir.
Ayrıca, devam eden diğer sözleşmelerimiz, muhtemel yeni müşterilerimiz ve şirketimizin kendi yatırımları için proje geliştirme çalışmalarımız İtalya ofisimiz tarafından devam ettirilmektedir.
Kamuoyuna ve yatırımcılarımız saygılarımızla duyurulur.
Çok güzel haber şirket yurtdışına açılıyor bu iş referans olur devamı gelir inşallah ayrıca muhtemel yeni müşterilerimiz demiş buda çok önemli dün gelen yabancı firmayla küresel sürdürülebilirlik ve BİST için skorlama anlaşması üstüne bu şirket büyük oynamaya başlamış maşallah.Ytd
Elektrik fiyatlarında ticarethane abonelerine %126, meskenler için aylık tüketimi 150 kWh altı için %50, 150kWh üstü için %125 zam geldi.
Artık dikkat çekmeye başladı aşağıdaki haberde 2022 favori hisselerden ve 17 kriterde öne çıkan 8 şirket arasına girmiş.Hayırlısı Ytd
https://twitter.com/borsamrkls/statu...229054467?s=21
Yüksek elektrik fiyatları şirketin işlerini en çok etkileyen faktördür bence bu şirket (naten esen magen grubu) anahtar teslim yenilenebilir elektrik projeleri gerçekleştiriyor bu yüksek elektrik fiyatlarıyla bir çok fabrika şirket çatısına bahçesine arazisine yenilenebilir enerji sistemleri özelliklede güneş enerjisi sistemleri kuracağını düşünüyorum bu nedenle şirketin işlerinin esas bundan sonra artacağını düşünüyorum. Cuma günü kapta yayınlanan İtalyadaki 11 milyon euroluk iş yurtdışında ve yurt içinde alınacak yeni işlerin başlangıcı olduğunu(kaptaki haberde potansiyel yeni müşteriler denmiş) bunun en önemli nedeninin de Avrupa daki yüksek elektrik fiyatları olduğunu tahmin ediyorum. Yakında yeni işler alınmasında elektrik fiyatları çok belirleyici olacaktır sanayi ve ticarethane lerde ki elektriğe gelen %125 civarı zamlardan sonra bütün firmalar bu elektrik giderini azaltmak için yeni yollar arayacaktır bu yolların en güzelide yenilenebilir enerji(güneş) olacaktır. Saygılar ytd
F/K 2,5
PD/DD1,0
bu kağıdın sıkıntısını anlayan,çözebilen varmı?
sahiblerinden mi kaynaklı bilmiyorum,beş para etmeyen bir kağıt.
Sahipleri aynı,iş konuları aynı,hatta birbirinden türetilmiş iki şirketten biri tarihi zirvesine yakın ve %3.5 artarken diğerinin tarihi zirvesinden %30 uzakta ve yalnızca %1 prim yapmasının mantıklı açıklaması nasıl yapılabilir acaba?
ESEN Esenboğa Elektrik, %12 temettü dağıtma kararı almıştır ve hisse başı net 0,10 TL temettü dağıtmaya karar verdi, dağıtım tarihi 10 Ağustos.
Şirkete baya bir külfet olacak(30 tl'ye 10 krş)aç köpekler,gözünüz doysun...
hisse alım kıvamına geldi..bol şans
Silkeleme mi mal çıkmamı anlsmadım
Bir tataftn verip öbür taraftan alıyorlar mı anlamadım
Bu salak hisse neyi bekliyor? hisselerin çoğu tarihi zirveleri geçip uzaya gitmiş piyasada ucuz ve karlı hisse kalmamış buda bu F/K 2.35 bu PD/DD .068 ile sürünmeye devam ediyor. şu anda kaka gibi kokuyorsun sen koktukça gelen sinek çok olacak :)
niye bu kadar düştü bu. sanki çok yükselmiş gibi...
Bu forumda bu hisseyi takip eden kimse yok sanirim. Bende sayfa dolsun diye yazdim zaten. Sadece eyi olacak inşallah diyip kapatiyorum yorumu:)
Yakında buralara dolar taşar
Hadi inşallah
bence bilanço güzel FAVÖK artmış
2022 6 aylık Dönem karı/(zarar)181.696.771
.....hayırlı olsun...
Kar eden şirketi sanki batmış gibi abartılı bir şekilde düşürdüler. Ne oluyor ne bitiyor ne biçim bir tezgah bu
Bu patron musiad üyesiymiş.Şaşırmadım bunlar kendine Müslüman işadamı.çok kıymetli ise şirketin açmayaydın borsaya.Ama sisten işte üç kağıt var grupta.Bu aynı yumurtamı tavuktan tavukmu yumurtadan çıkar hikayesi.magen santrallerinin sahibi esen esenin de sahibi naten bunların halka arzına göz yumanlar utansın.bu aynı koza ipek işine izin verilmesi gibi.Halkı soydurma.şirket sahiplerine kıyaktır.Magen fiyatına göre eseni ucuz bulan dalıyor sonuç ortada.
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
esen patronu çalkala çalkala dur.Senin işin zor hacı gerçekten.Yıl sonu 600 milyonun üzerinde faaliyet karı olacak şirketi 3,4 F/k ta tutuyorsun helal sana bravo .Allah seni bildiği gibi yapsın.Gözün doymadı.Zaten kazanıyorsun Allah versin gözümüz yok.Yalnız zaman daralıyor bu hükümdarlığı bulamıyailirsin.Benden sana ağabey tavsiyesi .Hadi şimdi hoşçakal bu kadar.
Asla yatırım tavsiyesi değildir.Herkes kendi kararını verir
spk denen kurum bu tahtadaki işlemleri ne zaman inceleyeceksin adam resmen at oynatıyor bir kerede yatırımcı için iş yapın yazıyoruz yazıyoruz incelemiyorsunuz yazık ya soygun düzeniniz batsın.Bu kağıtın en büyük manipulatörü Yusuf ŞENEL dir.Adam elli gömlekciyle iş yapıyor burada.
nateni topladın ama millet atlamıyor senin bütün sıkıntın esen.Gömlekcilerin esende toplayamadı.33000*70=2,310 yapıyor natenin ederi natende ne var para eden %67,85 esen nasıl çıkacan malı be tahta kafa.50tl yapman lazımki eseni 50*64=3200*%67,85=2170 yapıyor ulan sende akıl varsa ben ne olayım.
asla yatırım tavsiyesi değildir
Acaip çakallık dönüyor tahtada. Biraz al hemen basıyorlar.
Yönetim kurulu 26.08.2022 tarihinde;
1. şirketimizin borsa istanbul'da işlem gören paylarının fiyatının şirketimiz faaliyetlerinin gerçek performansını yansıtmaması sebebiyle pay sahiplerini korumak, pay fiyatımızın istikrarlı olarak gerçek değerine uygun oluşumunu sağlamak ve yatırımcılarımızın şirketimize olan güvenini korumak amacıyla, sermaye piyasası kurulu'nun ıı-22.1 geri alınan paylar tebliği ve 21.07.2016, 25.07.2016 ve 23.03.2020 tarihlerinde yapmış olduğu duyurular çerçevesinde geri alım yapabilmesine,
2. Pay geri alımına konu edilebilecek azami pay sayısının 3.000.000 adet (3.000.000,00 tl nominal) olarak belirlenmesine,
3. Pay geri alımı için ayrılacak olan fonun şirketimizin öz kaynaklarından karşılanmak üzere en fazla 108.000.000,00 tl olarak belirlenmesine,
4. Işbu yönetim kurulu kararı ile borsa istanbul'un şirket paylarının işlem gördüğü yıldız pazar'da gerçekleştirilecek olan pay geri alım işlemleri ile ilgili olarak, kamuyu aydınlatma platformu'nda gerekli özel durum açıklamalarının yapılmasına ve şirketimizin yapılacak ilk genel kurul toplantısında gündeme alınarak, genel kurul'da pay sahiplerinin bilgisine sunulmasına,
karar verilmiştir.
Kamuoyuna ve yatırımcılarımıza saygılarımız ile duyurulur.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, sermaye piyasası kurulu'nun yürürlükteki özel durumlar tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1058480
yeşilcileri (enerjileri) iyi aldılar.
https://i.hizliresim.com/s4nx0iq.png
elektrik, enerji şirketlerinin neredeyse tamamı tavan, F/K: 4.89, PD/DD: 0.85 'le bunların içinde belki de en iyisi olan bizim ölü eşşek yerinde sayıyor, bir problem mi var acaba...?
Sevgili patron da ucuz kaldığının farkına vardı sanırım, hadi hayırlısı....