Thot selam. sendemi burdasin.
Bu arada hisse direnc noktasina geldi. Insallah kirip esi zirveyi zorlariz. Suan dinleniyor gibi. Bakalim devammi yoksa yon asagimi.
Printable View
250 milyon civarında piyasa değeri olan sekfk
42 ml kâr yazıyor
Bu mızrak bu çuvala sığmaz aga
Şekerbank bir ayda %70 gitti
Darısı bankanın sahibi olduğu
6 aylık kârı 42 000 000 olan
Piyasa değeri 287 000 000 da sürünen
Diğer eşdeğer firmalara göre minimum
%50 UCUZ KALMIŞ
ŞEKERFİNANSIN BAŞINA
Temmuz başında 1 tl,şimdi 2 tl,ilginç hisse,rekor kar hisse %90 getiri yazmış 1 ayda:he:
Geçmişte sabrımızı uç seviyelere kadar zorladıkları için dün 2,01'den 20.000 lot satarak yarısını boşaltmış oldum. Serde amatörlükte var tabii. Çok kazanç değil ama zarar da değil.
Bu *****n bir de danası var sessiz sakin kuzu gibi yatan
6 aylıkta 42 000 000 kâr yazan
Fk/dd si %50 iskıntolu
ŞEKER FİNANS SSS
Seker leri sati ciktim. Brut olayi iyi olmadi. Hala gideri varmi bence var ama kabak tadi verdi artik.
Kalanlara bol kazanclar.
Hayırlısı olsun Sayın Buraktepe. En azdan sabrımızı yenemediler. Kayıplarımızı biraz telafi ettik. Ben yarısını bekletiyorum. Tacirler'in alışta olması beni cesaretlendiriyor. Normalde aşağı operasyon yaparlardı. Yapmadılar ya da yapamadılar. Bir endeks dönüşünü bekliyorlar belki. Zaten az bir miktar olduğu için umursamıyorum.
Bankası kaç gündür gidiyor da
Yavru sekfk 42 ml daha fazla kâr yazmasına rağmen hala baskılanıyor
Ama bir başlarsa var ya
PİİRR BAŞLAYACAK
Bu hala gidiyor,bir yüksek kar açıkladı uçtu gitti %250 yaptı,fiat 2.60 üstü:drunk:sabreden devriş muradına ermiş,bu ara olan karadama oldu,tabiki banada oldu 1.20 okutmuştuk bıktırdığı için:(
Başlık çok sakin yok mu benim gibi 1.5 yıldır bekleyenler
Valla doğru dersin.Çileyi ben çektim,Şekeri başkası yedi.!!
Kağıt,1.16-17 TL de iken almak satmak o kadar zorduydu ki,Bekçibaşı Kağıdı 1 Kuruş oynatmazdı..
Bu Kazaklar dan bir halt olmaz diye ,Bıkıp satıp çıkmıştım..
Hatta,o dönem ( Bu Kağıdın,Şekerli ciklet parası olduğu zamanlar..) Şirketin genel kurul toplantısına gitmeyi ve Beceriksiz Kazak Banka yöneticileri görmeyi bile düşünmüştüm..!!
Birşeyler ters gittiğinden o planım olmamıştı..
Hissenin bu fiyatlara gelmesine şaşırdım..
Bu iş,Bilanço-Kaar olayından çok,bir operasyona benziyor..!!
Elinde düşük fiyattan hisse olan arkadaş var ise,Tebrik ederim..Kazançları daim olsun..
Bizde şans ve kısmet yokmuş diyerek kendimi avutmaktan başka bir şey yok.:-)))
Herkes şöyle gitti , böyle gitti daha 5 e 10 gider diye yazıyor ortamı , daha önce benzeri TSKB de oldu ve yedire yedire tekrar 1 lere getirdiler , neden kimse 1.06 dan 2.70 e soluksuz gelen bir banka hissesinde düzeltme olabileceğini ve insanların dikkatli olması gerektiğini söylemiyor !! Kimsede vicdan kalmamış , herkes birbirinin etini kopartmanın derdinde !!!!
Evet ilk defa siz yazıyorsunuz. Kimse kimseyi yönlendirmiyorda. Şimdi siz durup dururken düzeltmeden bahsediyorsunuz. Yarın satmayı planlarken bir anda karasız kaldım. Çünkü adeta satmamız için korku senaryosu yazdınız. Ben söyleyeyim. Şu an bu hissenin ilk hedefi 2.95₺. Burdan dönermi bilmem. Dönmesse 3.56₺. Zaten kapıt toplu gibi. Adam istediği gibi top çeviriyor.
Arkadaşlar ben kimseye algı yapmak için yazmadım , daha önce kendi başıma aynı şeyler TSKB de geldi ve herkes çift haneli rakamlar çok yakın , cem okullu bunu 10 TL den aşağı bırakmaz falan sözlerine kanıp 2.60 lardan yüklü mal aldım ve sonra 1.80 lerden zor sattım ve kağıt yavaş yavaş kalktığı fiyat olan 1.20 lere kadar geldi , benim niyetim sadece herkes uçacak kaçacak diye pompalarken dikkatli olun , hiç düzeltme yapmadan bir banka hissesinin 1.06 dan 2.70 e gelmesi normal mi ? Tekniğe uygun mu ? Teknikciler RSİ şişti falan yazarlardı , çok teknikten anlamam ama o bile en tepe noktalarda geziyor ! Bana kızmayın , sadece ağzı daha önce benzer durumda yanmış biri olarak uyardım o kadar. Y.t.degildir. Saygılar...
Moody's Şekerbank’ın notlarını yükseltmek üzere değerlendirmeye aldı. Şekerin gazının nedeni belli oldu. Demekki daha yolumuz var. Hayırlısı
Yav arkadaş giden trene binmeye çalışıyorsunuz hâlâ
Durakta hem de bir dev
Bekleyen VAKIFBANK var
Seeekkkkkkffffffklkkkk te dikkat
Siz asıl bundan sonra sinsi
Finansına bakın hele
seeeekkkkfk
Evet görüldüğü üzere gerçekten markette 1 fkya banka varken bir şekilde nasıl oluyor ise fiyatlar arttı pddd yalan oldu ve fk düzeldi.
Kağıt yaklaşik 1 Ken 5 oldu. Fk makul seviyelere geldi.
Bu açıdan fk esastır pddd değil olarak notunuzu işliyoruz.
Olmayacak gibiydi uyuzdu emme oldu. 1 liraya tuvalete gidemezken bedava kağıt hep oradaydı emme olur olmaz derken oldu
Oldu
Arkadaşlar borsa bana şunu öğretti. Hedef belirle. Ulaştığın zaman üçüne beşine bakma. Ver gitsin. Kazandınmı. Allah bereket versin. Kimsenin ağzına bakmayın. 1.05 maliyetle taşıdığım hatırı sayılır lot adediyle 4.50 ₺ görür görmez verdim. Benden sonra defalarca 5 ve üstünü gördü. Zirvesi 5.37₺ olması lazım. Benim asla gözüm arkada olmadı. Sizde öyle yapın. Hedefinizi belirleyin. Gördüğü anda gözünün yaşına bakmayınız. Şimdi yeni bir kağıt arıyorum. Kalın sağlıcakla.
İki gün önce taban tavan taban yaptığında hisseye tedbir uygulamazsan olacağı buydu Spk ne iş yapar ne işe yarar neden hisse ayrımı yapıyoy onu anlamış değilim
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biraz geç olsa da önümüzdeki haftadan itibaren ciddi tedbirler gelecek gibi görünüyor.
Bugünkü gazete haberine göre ;
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün başkanlık ettiği toplantıda Borsa İstanbul'da kaldıraçlı pozisyonlardaki teminat açığı kaynaklı keskin düşüşün ortaya çıkardığı sorunların çözümü için şirket hisselerinde manipülasyonu zorlaştırmayı da içeren düzenlemeler geliyor.
Haber kaynağı : https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonom...liyor-7380582/
Atı alan Uskudari geçtikten sonra mı.Sekerbank ve TSKB de tek el gibi..bütün kamulara destek geldi bunlar parasutsuz.Vebali olana yemek kısmet olmasın.iyice tozuttular.yapan da ortam saglayanda aynı benim için.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok yazık. Bir banka hisse sinden beklenmeyecek şeyler oluyor. Zarardaki yatırımcılara Allah sabır versin. İnşallah bir an önce zararlarını kurtarırlar
Çok eski ufak ama kendi çapında itibarlı bir banka İDİ? Demekki dalgalı deniz buna göre değilmiş.Aci ama gerçek olarak gördük...
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
milleti şeker komasına soktular
Hayret bugün açılış taban olmadı. Çok şaşırdım