zayıf açıldı bakalım günün devamı nasıl olacak...dışarıya göre açılış iyi olmadı...ayıp PALA 8.000 puan düştün be 2 günde...
Printable View
zayıf açıldı bakalım günün devamı nasıl olacak...dışarıya göre açılış iyi olmadı...ayıp PALA 8.000 puan düştün be 2 günde...
HULK ta düşüşe direnme var.Hayırdır?
Dün iyi direnmiş.Diğerlerinin içinden geçmişler.
Ay sonu msc ye aldılar.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen tahmin ettiğin anda bitiyorsun. Dün beni de sistemlerim ısrarla SAT demesine rağmen yatay tahmin etmem bitirdi mesela, ne gerek vardı strese terlemeye? Poz kara geçti bile, 1458'den pozu da hafiflettim, bir diğer hata da bu şekilde full poza girmek terledim yahu! Ne gerek vardı?
Dün hisse vadelilerin son günüydü.Ondan da biraz düşüş abartılmış olabilir. HİSSE VADELİLERDE VADEYİ 2 AYLIK YAPSALAR OLMAZ MI?.AYNI ENDEKS KONRATLARI GİBİ.
Nassı eğleniyoz mu gençlerr ?..
[IMG]https://i.hizliresim.com/wKI5kq.jpg[/IMG]
Genelge yayınlandı. Şehirlerarası özel araçla seyahat yasak. Otobüs uçak serbest.
Haklısın pay vadeler çıktı beri aynen düşünür dururuz ancak hacim işlem ciro komisyon vesaire artıları sebep Bist piYasa ise böyle tercih eder durur..
Aksi türlü dün sana kaç aylık hisselerini tek tek sattırıp bi de üstüne ters poz dipsel shortları nası açtıracaktı ki piYasa.
Cümleten bol kazançlar dilerim
Eksi kapanış bekliyorum gün sonunda
YTd
Ben 4 kaldıraç oynuyorum başkan yani 100 bin için 25 e kadar çıkarım üstüne çıkmam.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
145.800 aktiften 31 adet short
Sert vuruyorsun başkan totalde ne oldu pozun durumu?SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açsana makası 2000-3000 shortlayalım şuraya bak ya. yoksa mal mı kitliyorsun pala?
Güzel şort fırsatı verdi bonkör pala
Hayret valla nasıl müsade ediyoruz
Ayıcıklarım bu d*****n zıplamasana
Ulan kesim yapılması lazım Burada hayret ya
Ölü kedi medi ne derseniz artık..
Bence endeks min 124.600 görmeli (xu100). Var mı öyle tepeyi gap ile geçmek :rules:
Ytd.
Adam benle kafa buluyor
Ulan alsınlar bu borsayı da görelim
Neah alır diyorum arzular şelale diyorum
Yatırım tavsiyesi değildir diyorum
Benim shortcular bile löng olmuş teper demiş
Böle alım. Mı olur len kesim olur kesim sabah sabah tüm sinirimi zıplattılar
dünkü shortlarımı 1457-58 arası kapattım.tamamen flat
ALGI BELLİ.saatlikte hala sat da ama 5 daklık al dedi.onun içindir..
saatlik sat iken 5 daklık sat verirse bu sefer hareket daha uzun boylu olmalı.o zaman shortlarız.
genelde üst parametre mevcudu korurken al parametre yeniden aynı yola gelirse ,çok iyi olur.
ons uçuşa başlıyor.
Nereye aklımızı alıyor
O palanın biz aklını alırız 😁😁
Demi bozkurttum
[IMG]https://i.hizliresim.com/hyPYgM.jpg[/IMG]
saatlikte düşene takıldılar
Böğrüne böğrüne bıçağı vurun
1,197X az daha ilave ile Eur/Usd shortS devam..
Viop30 dünkü tam diplerden all longS devam..
Az daha Dolare$ de aldık günlük en iyi fiyattan. ✔
#şelale ne kadar gecikirse
Bar boyu daha sağlam olur
O yüzden arkadeş kar yetti dediğim yere kadar vermeli en az pala
Yoksa enkaza döner buralar akıllı olun pala abey