yok ufak miktar lar da işlem yapıyorum artirmam da zaten.... belli miktar ayirdim full de girmiyorum bakalim nasil olacak mesala sabah sise camin call unu almistim ama cok ufak miktar aldiyidim %30 koydu çorba parasi cikti
Printable View
arkadşlar işlemlerde aracıya fazla güvenmeyin derim.dün .3,75 bariyerli satış varantı kendi göstergelerinde 3,75 i görmediği halde farklı yerdeki göstergeleri gördü olarak alıp varantı kapattılar.birkere daha varant ın güvenilmez olduğunun maalesef anlamış oldum.
17 den uziyu aldik bakalim.
....
THY de 3 haftadır bekliyorum ama hava çıktı. 002 ye düştü thıvm. Kardemir daha var diye düşünüyorum ama alıp bir kenarda pusuda beklemede yarar var.
LG-X240 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uziyt sabah 0,36 dan aldım 0.39 oldu sonra 0.36 ya geri geldi, risk alamayıp 36dan sattım öğleden sonra 0,45 oldu [emoji1] zor bu işler yapamıyoz
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kismetten otesi yok hocam buda biraz psikoloji biraz cesaret biraz da risk alma durumu. Bende baktim koc yatay tcel eksi eregl kafayi asagi dikti dun alip verdigim uziyu bana asagidan alma imkanida verdi baya bi ama sallamadim tabi. Artik flat kalmayi becerebiliyorum sanirim :D firsat her zaman var yeterki elinde o firsati degerlendirebilecek nakit Dursun kosede ;) tahtalari uzaktan izlemek guzel. 114.800 leri gosterip ver elini 125 yapsa super olur. Hisselerde soyle tcell 14.40-50 civarina cekilse eregli 9.30-50 arasina cekilirse non stop subat vadeli yapistircam tuprs 115 civari izlerim gelirse onda da durum degerlendirmesi yaparim kardo fizana gitti her iki yonede acayip salvolar yapabilir uzak durulmali thy yine ayni dusus emaresi gostermiyo eko bildigimiz eko :D koc algi yapiyo olabilir donusu muhtesem de olabilir yataya da sarabilir izlenebilir. Petkm gecen bu senein tuprasi sanki duruyo duruyo gidiyo riskli. Ttkom satis haberleri ayyuka cikti bu yuzden mala atlayanlari biktirip indirebilir mala baglayabilir bu aralar. Erken belki ama yavas yavas yil sonu bilanco beklentileri yapilmaya baslanabilir cok dusurmeden endeksi ve hisseleri neredeyse hepsi 3-5 zirvelerine yakin. Duzeltmeleri ve dokulmeleri yapmak isteyeceklerdir. Zaten benim barometrem genellikle eregl o ne yaparsa endeks o yone Bankalara olumsuzum zaten. Haftaya netlestirip tekrar degerlendirmekte fayda var. Herkese bol kazanclar.
....
Hisse varantı pek stabil olmuyor nereye gideceği belli değil deli dana gibi, bide makas fazla oluyor farkettiyseniz, o yüzden endeks daha mantıklı geliyor, 114 te duracağını sanmam millet düşecek galiba diyip maldan çıkınca yükselir daha stop olmadılar 🙄
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen endeks varantlari genelde daha avantajlidir stop olabilme imkanini kullanirsin hissede ise ha Döndü ha donecek diye inatlasirsan kademelere aldanirsan bi bakmissin dip olmussun tam burdan kol bacak ne varsa keseyim kalanla baska bisey alayim dersin bu sefer sattigin cikar aldigin duser. Belli kisa stoplar her zaman icin iyidir bide tahtayi izlediginde kademelere konulanlar eritiliyosa tereddutde kalirsin ama ya o kademeler eritilir yada silinir sen islem yapmaya karar verene kadar kademe ya kalkar ya iner. İki ucu toplu degnek. Dibi yada tepeyi bulamadigimiza gore devreye psikoloji giriyor. Ben dedigim gibi hisselerde belirttigim kademeleri takip edicem duruma gore degerlendirip karar vericem. Simdilik dedigim gibi islem yapmadan izlemek guzel. Kazanc olmadigi gibi kayip da yok. :D %20 kaybetsen %40 kazanabilecegin varant yakalaman lazim ki paran eski seviyeye gelsin. Ama o para durur ve ustune %40 koyarsan o işte balli kaymak olur. Onemli olan kaybetmemek burda ve sanirim bata cika artik kaybeymemeyi ogrendim sanirim :D
....
dadah ve dxihc ...dax alım varantları takibimde
walla benimde dadpg dax satım varantı takibimde. her an alabilirim. alım varantını takibe 2 gün geç kalmadın mı... dax %6 çıkmış sen yeni takibe alıyorsun.
varantlar da kesinlikle dümen var thyao satım varantı thıyb '' hisse 20 krş düştü varant 3 kuruş yükseldi.bu normal mı
bende tam teri 12500 lere geleceğini düşünüyorum. altta bi sürü gap var onların hepzi kapanmak zorunda. dadpg yi de aldım 0.23 ten
http://www.isvarant.com/hesaplama-analiz?v=THIYBV
bu adresten inceleyebilir ve notlar alabilirsiniz.
Hayırlı akşamlar arkadaşlar Aralık vadeli bir varantımı satmayı unuttum, 400 TL kar ile bitti vadesi. Ne olur bu durumda yada ne yapmam gerekiyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Belli bir zaman geçmesi gerekiyor o zaman. Yarın belki de geçer bilmiyorum paraları yemesin de varsın 1 ay sonra yatsın. Teşekkürler
Teşekkür ederim
kısa vade alım satıma uygun 31.01 vadeli.endeks30 varantları,
alım..UZDCN
satım..UZDSR
endeks30 fiyatı değiştikce varantlarda değiştirilir. bugün için uygun olan budur..
Böylesine düşüş yaşanan bir günde HAİKK alım varantında 2 milyon lot işlem normal midir? Bu kadar lotu kim sattı ya da alan neden almıştır? Yorumlayacak bilgisi olan arkadaş varmı?
XT1635-02 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu arada yanlış anlaşılmasın bişey bildiğim yok sadece büyük işlemleri varantlarda takip ediyorum söylemim ondandır yoksa bihalt bildiğimden değil...
abooooo bu varant neymiş bi çırpıda 2000 gittiya.şimdi bunu geri kaazanayım desem paranın hepsini kaptırıcam kumardan farksız.deneyim ke sabit.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün nasiplendik uzun süredir işlem yapmıyordum.Baktım 113 bin altı gelip gidiyor tepkiye alım yaptım.Araştırma vaktim yoktu.Sizin seçtiklerinizden UZDCN 0.32 alış 0.37 satış.Güzel gündü vur kaç.Yarına bakacaz.
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
halk devam ediyor hesap ısrarla halk alıyor....
Ne yaptin hocam sen ya bu kadar para varanta bağlanır mi ki gecen gunlerde garanti takasından alan sizmiydiniz. Dun çiksaydiniz birazinini
LG-D320 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Toplam kaç tl yapıyor