Günaydın TÜRK MİLLETİ :wave:
Printable View
günaydın arkadaşlar..
her akşam aynı kişiler sanki sözleşmiş gibi konuk oluyorlr buraya..sizlerde ağırlamak kusur etmiyorsunuz..:whistling::whistling::whistling:
1565 endeks üzerine çıktık.Bakalım kalıcı olabilecekmiyiz.
Dolar bazlı sudan ucuzuz tabiki:(
YTD.
Ohooooo...
Bi de haklı çıkarmayın bizi ya hu...
Bir sürü küfür ve zırvalığın arasına
ahanda benim adayım şu
diyeniniz çıkmamış...
Şöööle göğsünüzü gere gere
ahanda adayım bu
Deyememişsiniz...
Çünkü DERDİNİZ başka...
Anarşist diye kime denir bilir misiniz?
Yok yok yooookkk!
O anarşist anne babanızın dede ebelerinizin anarşisti...
Siyasal bi düşünce olarak ANARŞİST nedir?
:))))
döviz büfeleri kepenk kapatıyor.. nedenide döviz alım satımına getirilen kimlik ibraz etme mecburiyeti imiş
Akp gençlik kolu yada kadın kolu üyesi gibi hatta maaşlı çalışanı gibi mevcut iktidarı öven arkadaşlar var.Onlara şunu söylemek istiyorum.Bu ülkenin insanını birbirine düşman eden akp dir.İnsanları ayrıştıran akp dir.Ekonominin içinden geçip alım gücünü düşüren akp dir.Parayı pul eden değersiz hale getiren akp dir.Yargıyı arka bahçesi haline getirip hukuku bitiren akp dir.Beton ekonomisi ile 80 milyonun vergisini belli bir zümreye peşkeş çeken akp dir.İmam hatip inadıyla eğitimin kalitesini düşüren akp dir.40.000 liralık arabayı birim olarak ( 40.000 euro ) 1 milyona satan akp dir.Doğalgaz elektrik benzin mazot ile milleti perişan eden akp dir.Üzerinden geçmediğin köprünün yolun havalimanının hastanenin parasını dövizle bu millete ödeten akp dir.Yapılan harcamaların hesabını gizleyen menfaatine dokunan haberlere erişim engeli getiren akp dir.Son olarak yalanı doğru gibi anlatıp bu milleti kandıran akp dir.O yüzden a partisi b partisi hiç önemli değil.Önemli olan kişinin ahlakı ve vicdanıdır.O da sizde mevcut değil.
Okkaça kardeş, nereden ve nasıl o kanıya vardın bilemiyorum ama alıntılarsan kusurumuzu görür bi şeyler deriz Akşener gibi... :))))
Yoksa bu zırvalıkların ezber ve alıntıdan öteye geçmez.
Çünkü benim ve bizim ne düşündüğümüz hakkında en ufak bi gayret ve çabanı göremiyoruz...
Çünkü okumadan takım tutar gibi siyaset yapıyorsun...
Oysa siz bugünün biz yarının siyasetini yapıyoruz...
Sanmayın ki o yazdıklarınızdan biz rahatsız değiliz ve muhalif değiliz
ancak denize düşenin yılana sarıldığı gibi
VE HATTA
SİZİN BİLE ADAYIMIZ ŞU DİYEMEDİĞİNİZ
muhalefete teslim olmak istemiyoruz...
Umarım anlaşılmışızdır!
J.j. Okacha kardesim gzl yazmis Erkek gibi
Erkek gormek okumak Erkek kokusu duymak istiyen
ARA ARA bu yaziyi okumali
Aramazsan aramaaaa aramazsan aramaaaa
Otekiler laf ya
Laf ebeligi
svg okacha..gayet güzel bir paylaşım yapmış..aday olayına neden çekilirki bu? sonuçta buna karar verecek olanda buradaki bir avuç insan değil. herkesin gönlünden biri geçer , o ayrı.. sanırım bu da kişisel mahremiyete girer..ister açıklar ister açıklamaz..
haaa.. bu arada vergilere yeni yılda % 36 zam gelecekmiş..bunuda not edelim
İha-Siha dronları vardı onlara ne oldu acep ? Bildiğim kadarıylan parçaları Kanadadan geliyormuş ambargo yemişler hık,gık ses yok daha havalarından geçilmiyordu,yani buna elin eliylen gerdeğe girmek denir.Menderes zamanından beri bu ülkede hiçbir teknolojik üretim yapılmıyor öz malımız olarak.
Ben
Yusuf Halaçoğlu
Ersan Şen
Ümit Özdağ
Meral Akşener
Kılıçtaroğlu
Durmuş Yılmaz
Mansur Yavaş
Ahmet Necdet Sezer
Daha zibil yazarım
Lakin senin yaptığın adayı belirleyin şimdiden üstüne çalışalım.
Kumpas ney çok iyi bilir akp.
Fatih Altaylı da olabilir.
:)
Cemil Kılıç da var.
Tüh ben olamıyormuşum.
Yüksek ilkokul mezunu olduğumdan dolayı.
Üniversite diploması şartmış.
:agla:
İlerde komedyenleri düşünüyorum.
Bu iktidar hakkında neler anlatacaklar ne konular işleyecekler.
Hiciv miydi. Ondanda olabilir.
Ne çok malzeme çıkmıştır.
Gitmezki
Okumuyormusun
Anlayamiyormusun
Adam kopegini getiriyo
O da salyalarla
Insanlarin ana baba Dede ebe anarsist diyo
Insanlar gik diyemiyo bile :))
Bosver hayal gorme / kurma
Komedi olarak değil ancak yeni nesillere ilgili derslerde nerede nasıl ne yapılmaması gerektiği konusunda örnek olarak anlatılabilir. :whistling:
Bu arada bıçkın hafiye yok ortalarda...
:)
Hocam senden de olmaz da kotu biri Iyiniyetlisin de
Kullandigin uslup nedir
Rastgele 1 Adam gelip seni vursa
Bunu gosterse indirim alir ha :) dikkat et biraz. Adamin akrabasi baska kendi baska
Benim bora yasargille burda kavgamda var arkadasligimda var artik takmiyom tabi cunki gelmiyo Neyse
Ben sunun karsisindayim
1 Mesela bir yardimmi baska partilide alsin imkanmi var orta da onu 1 partisizde alsin Insan tamamen apolitik biri de olur noolcak
2 Sey mi israfmi yapilmasin
3 sonra ataturk havaliman calissin yada yatsin Dursun orda Harcama ya bos yere
Yani Ben Su an a kadar ki kafa yapisinin neticesini gorcegmize inanan bi salakim
Ya oyle bi dunya var mi ya
4 Rotsilt dolari bassin yollasin bizde para Bol ve ucuz diye borclanip duralim Adam kandirdi iste Gordugun gibi
Ozellikle borclanma hususunda Tr yi ilk kandiran Salomon Celikel isimli herif
Ben dunyada raslantiya inanmiyom Abi
Stalin celik el demek oteki de ha demir ha celik
Bi sekilde konuclanip icerden opturmusler Dolarizasyonla
Merkez bankası
-resmi rezerv varlıkları 28 ekim itibarıyla 123,9 milyar dolar(önceki 125,8mlr)
-döviz varlıkları 28 ekim itibarıyle 76,4 milyar dolar(önceki 78,16mlr)
-altın cinsinden rezerv varlıkları 29 ekim itibarıyla 39,68 milyar dolar(önceki 39,77mlr)
One world 1 dunya
Bunun temeli 80 yil once atilmis olmali ama 10 yildir dillendiriyolar
Soylece
Borclandir devletleri gebe birak kendine
Ic ve dis goc ile corbayi sulandir Ozal bey ile dogudan batiya goc Sindi de diger yerlerden
Yani durduk yere kimse 1 dunyayi kabul etmez
Once muhtac edecen icini bosaltacan Kof olucak ici Koftiden
Gerisi zate gelir
yeşil dolar demek . eskiden öyle derdik. sterline kraliçe marka çeyrek falan filan ...
Senin zırva dediğin şeyler şuanda Türkiye’nin gerçekleri,hayatın kendisi.Benim adayım sizin çek senet dolandırıcısı diye iftira attığınız MANSUR YAVAŞ.Gerçekler karşında susan dilsiz şeytandır.Yalamayı bırakıp aklınla vicdanınla davranmaya çalış,tabi sülük değilsen,menfaatin yoksa.Ama paralı askersen sana ne söylesem boş.Çok şükür sorgulayan insanlarız.Hatta sizden daha fazla inançlıyız.Çünkü vicdan ve akıl sahibiyiz.Her insan ölümlü.Sana tavsiyem kimsenin gemisine binme.Devran döndüğünde kucağa oturursun sonra.Stalini Mussoliniyi Hitleri bırak,örnek alacaksan Mustafa Kemal ATATÜRK’ü örnek al.Çünkü bu iktidar bile hala onun mirasını yiyor.
Bak ne demişim o kaça:
....
SANMAYIN Kİ O YAZDIKLARINIZDAN BİZ RAHATSIZ DEĞİLİZ VE MUHALİF DEĞİLİZ.
...
Neymiş?
Okumayan bi robot musun sen?
Yoksa ÖZÜRLÜ mü?
Hangi tarife uyar sana?
O yazdığın aşağılık sözcükleri bir bir iade ederim sana da önce sen şunu söyle:
Mansur Yavaş kim?
Mansur Yavaş hangi partide?
Mansur Yavaş da partisinin politikalarını destekliyor mu?
Partisinin adayı Mansur Yavaş mı?
O partinin başkanı kendini aday görmüyorsa başkanlıkta işi ne?
Kendi aday olmayacaksa seçilen Mansur Yavaş parti başkanının ardında mı protokolde yer alacak?
Defter
Kitap
Cep telefonu
Tablet
Bilgisayar
Tanıdık akademisyen vs
HERŞEY serbest sana o kaça...