Daha önce belirttiðimiz gibi Endeks yükselirken düþen hisseler
Endeks düþerken yine en önde düþüyorlar bu haftada herkese geçmiþ olsun :(
Printable View
Daha önce belirttiðimiz gibi Endeks yükselirken düþen hisseler
Endeks düþerken yine en önde düþüyorlar bu haftada herkese geçmiþ olsun :(
Bu düþüþ hiç de iyi olmadý
Acaba hafta sonu olacaklarýn bir habercisi mi?
Merhaba,
Alçak ve Kalleþ adam, ayný zamanda kindardýr da...
Bazen kýzdýðýnda, zevkine verir hisseleri. Yip'de zevkine çok tabanlarýný gördük.
Alçak olduðu zaten senelerdir teyitli.
Avukatlarý zararlý çýkacaklarýna ikna etmese, 100 tane dava açmýþtý þimdiye kadar, bana ve benim gibi yazanlara.
Alçaklýðýný kolayca ispatlarým da, baþka yazmak istediklerimi ispatlayamam. O yüzden yazmýyorum.
Zaten fazlasýný da saðda solda yazanlar var.
Ben senelerce bu yamyama kendimce yol gösterdim ve destekledim.
Gel gör ki, mal bozuk ve arýzalý çýktý.
Büyük yatýrýmcýlar bile, adamýn bozuk olduðunu bildiði için hisseye giremiyorlar. Bu onlarý da yer.
Yamyam...
Kendi baþýný ye.
Ýyi bir hafta sonu diliyorum.
Saygýlarýmla,
Sn köse
Rüyada bile olsa yabancýlar böyle fýrýldak patronlarýn þirketini almazlar
Hele hele bilançosuna bakýp yanýndan bile geçmezler
Ben þahsým adýna bu zalim kz nin hissesini aldýðým güne lanet ediyorum
Borçsuz þirket her yýl kar açýklýyor, pazarlama aðý geniþ, damlama sulama profesyonel anlamda önemli, anapazara geçecek deðerleme yapacak diye aldým
Sonuç; Deðerlemeyi yapan firma bile kendi yaptýðý deðerlemeye inanmamýþtýr
Yahu devede kulak gösterdiðin deðerlemeyi bile bilançoda göstermedin zarar açýklamak için
2021 bilançodan güzel kar eder dedim sonuç; bilançoda zarar yazmak için takla üstüne takla atýlmýþ baðýmsýz denetim firmasý bu bilançoya nasýl imza atmýþ!
Binbir gýdadan aldýðým para þahsi borcum dedi sonuç; þirketlere yýktý bir açýklama dahi yapmýyor aldýðýn parayý madem þirkette kullandýn parayý veren kim kim borçlu kim alacaklý hangi tarihte hangi muhasebe kaleminde gösterdin bu nasýl bir düzenbazlýk!
Tahsislide zalim kz istediðini alýr hisse çýkar dedim sonuç; spk sayesinde komik bir rakam ve tekrar baský
Ey spk 8 ay bedellisini süründürürken cevap vermezken bu zalim hisseyi kaçtan kaça düþürdü bir baktýnýzmý, tahsisli fiyatýna karar verirken bu zalim borsa dýþý yakýn zamanda kaç liraya satmýþ baktýnýzmý, ayýptýr günahtýr yatýrýmcýya yahu
Birde utanmadan ben Allaha inanýrým kul hakký yemem, itibarým var diyor
Hadi ordan kimi kandýrýyon
Bizlerin üç kuruþunu pul eden kz gibi patronlar; yiyin efendiler yiyin bu dünya sizede kalmaz , çýkar bir yerinizden
Al/Sat/Tut tavsiyesi deðildir
Sayýn köse Nazif Nazif yazýp durmuþsun, oruçtan herhalde.
M2007J20CG cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yabancýlara satmýþ derken tahtada ki BOFA DAN bahsediyorsun sanýrým...... yada cuma bofa nýn alýþýna sen mi verdin......
yatýrýmcý olun diyerek kaðýt taþýtan, tahtanýn sýðlaþmasýný saðlayýp elindeki 100-200 bin lotun küçük bi kýsmýyla (30-40) tahta yönlendirmeye çalýþan KZ ile pazarlýklar ve hesaplar peþinde koþanlar .......... Kemal ZORLU nun son 2 yýldaki YAÞLANMA belirtilerini FARK edebildiniz mi. hastalýktýr, kaçýnýlmaz yaþlýlýktýr, BEDDUADIR ...... BULUR BÝRYERDE AHESTE.......
Büyük patron Kemal bu yýl genel kurul fln yapmayacak herhalde
Daha baðýmsýz yönetim kurulu üyeleri ve bazý önemli komiteleri oluþturulmasý gerekiyor.
Genel kurulda da "ben hiç kul hakký yemedim" demesini temenni ederim.
Savunma sanayisi için eydep belgesi olan bir firma yabancýya satýlamaz bence, stratejik güvenlik sorunu olur.
Kemal ZORLU ... BASMANE için diyordun ya ölmeden projeyi görmek istiyorum tek isteðim o........ BENDE diliyorum ki, ALLAH o projeyi sana hayatýnda GÖSTERMESÝN......
Son 15 gün içinde belirli günlerde hacimler tavana vurdu, fiyat da yükseldi.
Þimdi ise hacimler yine eski düþük seviyesinde ve fiyat düþüyor.
Neler oldu o hacmin yüksek olduðu dönemde acaba?
2000 yalýnda %800 bedelli 4.8 trilyon dolar olarak 8 milyon dolar kasaya.
2002 de bedelli sermaye 4.5 milyon dolar
2005 de bedelli artýrým o günkü kurla 7 milyon dolar
Ve 140 milyonluk tahsisli sermaye artýrýmý
9 milyon dolar Son 20 yýlda þirkete bedelli sermaye arýtýmýndan 33.5 milyon dolar para giriþi olmuþ.
Þirketin piyasa deðeri ise 34 milyon dolar
Adana fabrika binasý arsasý satýldý
Ankara’daki gayrimenkul satýldý
Gaziemir eski fabrika binasý ve arsasý satýldý
Egepalas satýldý
Þimdi Kemal bey diyorki ben kul Hakký yemedim
20 yýldýr bu þirket ürettiði sattýðý nerede
Kýzý fabrikanýn baþýnda imiþ oðluda Ýstanbul’da
Diyorsun ya hep benim Allah’ým var .
Profesyonelsiniz
Merhaba,
Öz sermaye neden deðiþmedi, fikri olan var mý?
Gelen parayý borcuna mý yatýrdý KZ?
Ýyi geceler.
Saygýlarýmla,
Zalim ve kan emici kz hala doymadýnmý yahu ayýptan anlamazsýn, günahtan anlamazsýn,Allahtan korksaydýn kul hakký yemezdin
Þu forumdaki yatýrýmcýlar þirketi yönetse yýllýk en az 150 milyon kar yaptýrýr
Temettü daðýtýr, yatýrým yapar, küçük yatýrýmcýnýn duasýný alýrdý
Sen ne yaptýn kafaný ellerinin arasýna al vicdanýný dinle ve düþünme kabiliyetin varsa bir düþün
Hergðn binlerce yatýrýmcýnýn ahýný almakla bir yere varamazsýn
Yeterrrrrrrrrrrr artýk yeter yahu
Ben 4 aylýk yatýrýmcýyým beni bile çileden çýkardým yeterrr
mzhol
6)Þirketimizin Sermaye Piyasasý Kanunu'na uygun olarak kayýtlý sermaye sistemine geçmesine, kayýtlý sermaye tavanýnýn 2022-2026 dönemi için 500.000.000 TL olarak belirlenmesine,
7)Kayýtlý sermaye sistemine geçiþ ve esas sözleþme deðiþikliði için gerekli izinlerin alýnmasýný teminen Sermaye Piyasasý Kurulu'na ve ilgili diðer mercilere baþvurularýn yapýlmasýna,
8)Esas sözleþme tadil tasarýsýnýn onaylanmasýna müteakip deðiþikliklerin onaya sunulmasý için Þirket Genel Kurulu'nun belirlenecek gündemle toplantýya çaðýrýlmasýna,
En sonunda ama Eplas, ama Mzhld bedelli sermaye artýrýmý yapacak diye düþünüyorum.
Eplas ýn bedelliden beklediði para 180 M du, 140 mazhardan gelmiþ oldu. Peki, bedelsiz karþýlýðý nerde? Geçen yýl 100 M bedelsiz karþýlýðý vardý, üstüne 1 yýllýk kar eklendi. Borca karþýlýk ayýrdýðý para ile geçen yýlki karý yemiþ olsun ama hala bedelsiz karþýlýðý var. Üstelik mazharýn borcundan ve faizinden de kurtuldu. Eplas ýn bedelsiz vermesine engel bir durum yok. Tahsisli üstüne bedelli yapmasýna SPK izin verir mi bilmem. Bu kadar ahbap çavuþ iliþkisi varken her þey olur ama benim tahminim eplas bedelsiz Mazhar bedelli yapabilir. Tüm sosyal platformlarda mazhar pazarlayýp durdular 2 aydýr. eplasýn telegram gruplarýnda bile mazhar pazarlýyorlar. Sebebi bedelli olabilir.
7 milyon lotu kucakladý ....... 14 milyon dolar borcu var..... para nerde ...... suya düþtü , inek içti,daða kaçtý.... lot baþý 20 tl den %1500 bedelli yapar artýk.....
500 milyon fazla deðil mi? Mazharýn nesi var ki ?
Düşür bakalım devam et. Kim en çok zarar ediyor belli olacak eninde sonunda. Herseyin para olmadığını yakında görürsün inşallah en kısa sürede
Zalim kz
Sayende param pul oldu, tek dileðim yatýrýmcýlarýna bu yaptýklarýn fitil fitil burnundan tez zamanda gelsin Ýnþallah
Hesap doðru ama yazmayý unutmuþum.2020 Aralýk ayýnda egeyýldýzýn sattýðý 1.5 milyon eplas hissesinin satýþýndan elde edilen gelir toplamý 36 milyon TL idi o günkü dolar kuru 7.68 Buda 4.6 milyon dolar ediyor:)
Bu þekilde 33.5 milyon dolar ediyor.
Þu an þirketin piyasa deðeri 32.9 milyon dolar
Beþiktaþ’ta küçük bi yer vardý onu sattýn
Kuþadasýn’da bir daire vardý onu sattýn
Adana’daki fabrika satýldý
Ankarada gayrimenkul satýldý
Gaziemir satýldý
Egepalas satýldý
Bu þirket 22 yýldýr çalýþýyor bunlara karþýlýk
Almanyadaki fabrika binasýný 1998 senesinde alacaðýna karþýlýk aldý
Çiðliyi aldýn fabrikayý taþýdýn
Çok Profesyonelsin Kemal kul hakký yemeden bu iþi nasýl beceriyorsun
Hesap soran yok tabii
Köpeksiz köy buldunuz deðneksiz geziyorsunuz
kemal abi yine mesaj verdi
https://www.youtube.com/watch?v=YKh7ii-17N0
Bizim eküriler tavan olmuþ ya.
Kimse yazmýyor, haber vermiyor.
süpersin mzhld tavanda 50000 ,eplas tavanda 43000 çok güvenen var çooook....
Basmane iþi bitmiþ, yýllarýn sorununu oldu bittiye getirmeyip sorunlarý reklam amacýyla da kullanacaklar, yakýnda tv lerde de bu fragmaný görebiliriz. Soyer çukurdu diyor yani artýk çukur deðil demek istiyor, en sonda çýkan bayan da oraya yapýlan proje bir çok noktayý etkileyecek diyor yani yeni bir proje yakýnda çýkacak gibi.. video yu bizlere parça parça sunacaklar sanýrým ama devamý olduðu kesin, 20 sn lik bir konuþma için kameralarý kurmamýþlardýr. Hepimiz için hayýrlý olsun..
Umarým dediðiniz gibidir.
20 saniye için kameralarý kurmamýþlardýr elbette.
Tunç Soyer ile yapýlan röportajdan bir kesit gibi geldi bana. Yani röportajda birçok konu konuþulmuþ, basmane çukuru ile bölüm kesilmiþ, Kemal Zorlu’nun bir beyanatý eklenmiþ, sanki çukur surunu çözülmüþ imajý verilmeye çalýþýlmýþ.
Algý operasyonu bence. Bakalým neye hizmet ediyor.
Basmane sorunu çözüldüyse böyle mi duyurulur?
Bana tuhaf geldi. Bekleyelim bakalým.
Henüz orta da bir þey yok
O proje yapilacak genel kani o yonde ..son zamanlarda o bolge ile konak belediyesinde imar planlarinda bircok revizyon yapildi..plan notlari degisti..en onemlisi konak belediyesinin ve izmir bsb nin binalari depremden sonra yikildi...dedikodular yenikent merkezinde kemal zorluya basmaneden cok daha guzel yerler verildigi...basmane cukuruda kultur sanat ve belediye binalari olcak...ancak diger verilen yerler k.z ya cok daha avantajli...umarim gecmis yillardaki kayiplar son bulcak...ytd.
Merhaba,
Katýlýyorum Altay kardeþim. Senelerdir olmasý gereken bu. "Ben orayý illa yapacaðým..." deðil, "Emsal bir yer ve zararlarýmý karþýlayacak bir yer verin..." yaklaþýmý doðru yaklaþým.
Dmart kardeþime de katýlýyorum. Beklenen bir film fragmaný gibi olmuþ. Çok gecikmeden gerisi gelecektir.
Beklemek bizim iþimiz, bekleyelim, görelim.
Saygý ve selamlarýmla,
https://amp.egedesonsoz.com/haber/So...-tango/1064861
HAKKANÝYET ÝLE UZLAÞI…
Basmane Çukuru’nun makus talihinin deðiþmesini saðlarken “hakkaniyet” ölçüsünden uzaklaþmamak gerektiðini belirten Güçbirliði Holding Yönetim Kurulu Baþkaný Kemal Zorlu, sözlerini þöyle sürdürdü:
“Biz kat karþýlýðý uzlaþmadan yanayýz. Hakkaniyet mutlaka baþrolde olmalý. Ýzmir Büyükþehir Belediyesi’nin, Basmane’deki alaný almak istiyorsa, en azýndan ayný deðerde toprak parçasýný TMSF’ye vermesi gerekir. Ýþçiler Caddesi ile Þehitler Caddesi arasýnda kalan Umurbey Mahallesi’ndeki takas alanýnýn kýymetini, TMSF’nin özel bir deðerlendirme þirketine yaptýrdýðýný biliyoruz. Arada daðlar gibi bir fark var… Basmane’deki alanýn kýymeti 100 ise, Umurbey’deki 35… TMSF bunu kabul eder mi?”
verilen yer o kadar avantajlý deðil olsaydý Kemal kaçýrmazdý o fýrsatý
Umurbey mah ve sehitler caddesi uzerinde isyerim var...EVORA projesi m2 fiyatlarina bakin..SN dmart ta o bolgeyi iyi biliyor...basmaneden cok daha kaliteli projelerin birarada oldugu yeni bir alsancak yaratiliyor...Kemal zorlu bu sefer burda salaklik yapmasin derim...
Basmane bir zamanlar güzel bir yerdi, fuar çok canlýydý, etrafýna deðer katýyor du, ama þuan oradan geçerken gördüðüm 10 kiþiden 5 i suriyeli 2 si afgan 1 i bilmediðim bir milletten, ancak 2 tanesi sanýrým bizden oda þupheli yani.. Bahsi geçen bölge ise ulaþýmý rahat, kordon, liman, metro, tramvay, gar, Kýbrýs Þehitleri cad, Alsancak, tüm cevre yollarý ve otobana ulaþýmý çok kolay bir nokta, çevresinde tarihi mekanlarý olan ve basmaneden çok daha manzaralý ayrýca görünebilirliði yüksek bir yer.. Umarým geçmiþin acýsýný çýkartabilecek ebatta veya eþdeðer adette yerler ile bu anlaþmalar gerçekleþir. Bildiðim kadarýyla da 50 katýn üzerinde imarý olan bir bölgeden bahsediyoruz. Yakýnda demiþler video da, biz ne yakýndalar duyduk ta uzakta oluverdi, ama oldu eninde sonunda. Bununda eninde sonunda olacaðýna eminim...