Sevgiler:hi:
Printable View
Sevgiler:hi:
Merhabalar.. :hi:
1.0820 maliyetli Eurusd pozisyonlarim halen durmakta ama yeni tradeler yapmıyorum.. Pozitif swap var. Bu yüzden beklemeye devam.. 1.0670 hedefini..
Dow da ortalamalı işlemler yaptım hep ve hepsini kar ile kapattım.. :yes:
Ama çok fazla pozisyon almıyorum.. Yoksa elimde patlayabilir.. Az ve öz..
Muazzam:kalp:
https://twitter.com/uzayakesif/statu...509469715?s=20
Ne muazzam değil ki?:)
Hersey ama hersey..
:kalp::kalp::kalp:
Altın 1966 ile 2030 arasındaki salınımına devam ediyor..
Bunda kısa acicam. Yeni zirvesinde ama.. Hedefim de 1850 olacak.. Beklicem orta vade.. Pozitif swap var cunku:):):)
Endeks grafigine bakmadım.. 5810 beklentim var.. U30 da.. Vadeli değil.. Tabi ne kadar tersten sonra o hedefe gider bilemem:)
Günleriniz güzel gecsin:yes::hi:
Birsey daha paylaşmak istiyorum.. Dün şöyle bir yazı okudum..
https://voa.app.link/0Xb7hJyefzb?__b...16886625599507
Az buçuk ingilizcemle anladigim şuydu.. Zengin insanlar, ekonomik olarak zor zamanlarda gösterişten uzak yaşıyorlar.. Ama yine de kaliteden ödün vermiyorlar.. Bunu sadece gözümüze batırmıyorlar..:)
Çünkü bence artik kaybedecek birseyi olmayan fakirler zenginlerin ellerindekilere göz dikebilirler..
Son zamanlarda birikimlerim arttı biraz.. Bunu buraya yazmakta bir sakınca görmüyorum cunku kimse beni reelde tanımıyor..
Bu sebeple bankalar kredi kartım dahil bir çok limitimi astronomik artırdı.. Bende eli bol bir insanım.. Çevreme hep yardim ederim. Ve maddi anlamda rahat olduğumu söylerim genelde..
Geçen gün başıma birsey geldi. Bir dolandırıcılık olayına maruz kaldım ama neyse ki erken uyandım mevzuya..
Yani dedim ki sonra.. Rahat yasamayacaksin. Insanlarin gozune batiyor.. Paran olsa dahi bunu belli etmeyeceksin.. Çünkü bunun kokusunu aldıkları vakit çok kötü şeyler yapabilirler..
Biraz içime kapanma gibi bir süreç yaşadım.. Yapılan kötülük karşısında..
Ve sonra kendime geldim.. Bu yazıyı yazarken bile gözlerim doldu..
Çünkü kimse kimsenin mutluluğuna sevinemiyor nedense.. Onda var bende neden yok diyorlar.. Belki sende de başka birsey vardır göremediğin.. Diğerinin sahip olamadığı birsey..
Halbuki önemli olan neye sahip olursan ol huzurunun olması.. :kalp:
kazancınız artsın bol olsun inş....
Bunu birkaç arkadasima anlattığımda daha beteri var dediler.. İnsanların organlarini çalıyorlar.. Sen ucuz kurtulmuşsun..
Kesinlikle..Ama beni Kötülük korkuttu.. Paranin gidip gitmemesi değil..
Kendime geldim yine.. Allaha sukur:kalp:
Gunaydin:hi:
Guzel bir gün.. Harika bir yağmur yağıyor ve ben tarçınlı sütüm ile yağmuru izliyorum sabahin köründe:kalp:
Eurusd şu an 1.0980..
Aslina bakarsanız ben burda 0.95 bekliyorum ama orta uzun vade tabi..
Dow da dün hep satış yönlü trade ettim.. Bana göre 32250 gorulecek demiştim geçenlerde.. Bu sebeple..
Birde pozitif swap var satışta en büyük nedenim bu..:one:
Negatife her gün paramın erimesi canımı fena sıkıyor..
33600 lerde şu an..
29 binleri de bekliyorum orta uzun vade.. :yes:
Altın yine bildiğimiz gibi asansör.. Vaoov şimşek çaktı yazarken:kalp:
Bist çok fena düşmüş. Hedefim 5810..
Grafigine baktım dün.. Günlük barlarda bir düşüş var geçmişte. Sonraki gun artı ve çok yukarıdan açmış.. 5000 lerin sınırında.. Bence buraya kadar gideri var..
Grafiklerin geçmişini iyi bilmek lazım.. Nereye kadar düşer nereye kadar çıkar ihtimalleriyle pozisyon alınmalı.. Ve risk yönetimi en önemlisi.. Az pozisyon yani.. Her zaman kazandirir:yes:
Terste kalanlarin Allah yardımcısı olsun:yes:
5373 kapanmış dün Bist30.. Bunu da yazayım..
Eurusd den çıkayım tamamen Dow ve ortalama odaklı trade döneceğim insallah:)
Diğer enstrumanlarda sembolik islemlerim olacak..
Cok şeker değil mi:kalp:
Fıtı Fıtı gidişini yediğim:):):)
Gerçi çok korkmuştur hayvan..
https://twitter.com/evrenemerak/stat...34602719567873
Hepinize sevgiler..
Gününüz güzel gecsin:hi::yes:
gerçek şu ki; her piyasa hareketini yakalamınıza gerek yoktur..
en iyi ticaret becerisi fırsat kollamak için sabır etmektir...
VİOP da gavurların kullandığı bir söz vardır; makineli tüfek gibi olma, usta bir sniper gibi ol....
bir dahi gibi plan yapmalı, sistemleri bir robot gibi kullanmalı..bir asker gibi kurallara uyulmalı...
trade olayında kristal küreler yoktur, sihirli araç veya gösterge yoktur..
deneyim o kadar ucuz değil..
şahsen yıllardır viopda başarılı işlemlerimin ardında trend olup olmadığını defalarca günlerce kendi kendime sormamdı.. eğer trend varsa gün içi alsatla büyük para kazanmak çok zordur. asıl para trendine yeni başlamış hisse vadelisinde her ay vade yenileyerek beklemektir.
duygu kontrolü püf noktasıdır..
Vayyyy neler yazmışsınız böyle.:)
Tesekkurler değerli paylaşımlarınız icin:yes:
Ya birde ölçülü yaşamak lazım.. Birseylere kendini çok kaptirmadan.. Bir yöne agirlik verdiginde kayış kopuyor :):):)
Bedel ödüyorsun..
Zaman çok degerli:one:
Allah herkese bu farkındalığı yaşatsın.. :kalp:
Herkse gelsin:yes:
https://youtu.be/XbwOcqUPpeQ
7 Şubat Bist30 4984 kapanmış. Ertesi gün 5323 açılmış.
Çok büyük fark. Bunun telafisi olur er ya da geç..
Buraya kadar düşme ihtimali yüksek yani.
Dikkatli olmak lazım:yes:
Şimdi Altını da yazayim..
1966 görmeden yukarı çıkarsa zirvesini çok geçmez geri gelir. Ama önce 1966 seviyesini görür ise yukarıda önü açık:yes:
2100 leri rahat geçer diye tahmin ediyorum:)
Ama en nihayetinde geri gelecek. Altın bu:):):)
Bitcoini de yazayim. Önceden Selim beyin sayfasında yazmıştım.
7000 leri bekliyorum öncelikle.. Sonra 60 binler..:yes:
En korktuğum oluşum 15dk lıklarda.. Garfiklerde terste kaldıysam ve 15dk lık kesişimler işin içine girer ise kesin ya ortalama ile çıkarım ya da stoplarım.. Şu an 15 dk kesmedi ama çık yaklaştı keserse daha da hızlanacak gibi düşüş..
Eurusd 1.1050 ye çıktı yine.. Aynen bu şekil izliyorum:):):)
Mayıs Fed kararına kadar dokunmucam. Sonrasında girişicem biraz daha.
https://www.hizliresim.com/ampo7i6
Selam:hi:
Nasılsınız?:)
Altın 2002 den shortladim..
1972 hedefli.. Makul bir miktar ama. Yeni zirvesinde biraz daha short açarım. Beklentim ilk olarak 1966 görmesi yönünde.
Bugün önemli veriler var :)
Dow 32250 yakın zaman hedefim var o sebeple nerden shortlarsam shortluyayim kazandırdı. Cok fazla ortalama yaptırmadan. Tabi şimdi kazandırıyor ama yükselen bir trende yakalandigimda ne yaparım bilemem:)
O yüzden az ve öz işlem aciyorum..