Erdoğan : Yaşadığımız sıkıntılar dünyanın ve ülkemizin içinden geçtiği değişim sürecinden kaynaklanıyor
Erdogan : Ülkemizi vesayet zincirinden kurtardık , enflasyonun , hayat pahalılığının üstünden de geleceğiz
Printable View
Erdoğan : Yaşadığımız sıkıntılar dünyanın ve ülkemizin içinden geçtiği değişim sürecinden kaynaklanıyor
Erdogan : Ülkemizi vesayet zincirinden kurtardık , enflasyonun , hayat pahalılığının üstünden de geleceğiz
Erdoğan: 15 milyar liralık ilave Sosyal Yardım Destek Paketi'yle ilgili çalışmaların sonuna gelinmiştir. Yakında uygulamaya geçireceğiz.
Erdoğan : Erdoğan: Ramazan Bayramı günlerine denk gelen yaklaşık 1,5 milyar lira tutarındaki yaşlı ve engelli maaşlarını öne çekerek, cuma gününden itibaren ödeyeceğiz.
Erdoğan: "Sayın Biden'ın, Ermenilerle olan tarihi gayet iyi öğrenmesi, bilmesi lazım. Bunları bilmeden Türkiye'ye meydan okumaya kalkmasını bağışlamamız mümkün değil"
Erdoğan bayram tatilinin 9 güne çıkarılması ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı
İlave olarak bu yalama kanaldan devam:one:
SABREDERSEK GÜÇLÜ TÜRKİYE’YE ULAŞACAĞIZ
Dünya ekonomisinin kabul değiştirdiğini ve yeni bir sürece girildiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Son 10 yılda nice toplumların yıkıma neden olan senaryolar ülkemizde başarıya ulaşamayacak. Bu ülkeyi sömürenlerin devri geri gelmeyecek. Bizim için sadece bu milletin geleceği var. Geçtiğimiz 20 yılda milletimizin her kesimine demokrasi, hak, özgürlük imkanı sağladık. Türkiye’nin geldiği yeri ve önündeki fırsatları görmemek için bu ülkeye karşı kin duymak gerekir. Bugün vatandaşlarımıza diyoruz ki yaşadığımız sıkıntılar dünyanın dönüşümünün yansımalarıdır. Sabredersek bu yolun sonu güçlü Türkiye’ye çıkıyor.†dedi.
https://www.emlak365.com/cumhurbaska...i-aciklamalari
He,he.heya:he:
Yahu geçmişte berat kararlarını bozup tekrardan yargılıyorlar,şu Atatürk zamanında istiklal mahkemelerinde yargılanıp idam kararları veren hakimleride yargılayın bari,ölmelerine gerek yok iskeletlerinide asabilirsiniz:he:
DUVAR - Odatv Genel Yayın Yönetmeni Toygun Atilla, Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın iş insanı eşi Murat Özvardar ile Manas Savunma Sanayi Şirketi sahibi Koray Altınel'in Ukrayna devletini silah satma vaadiyle 5 milyon dolar dolandırdığını ileri sürdü.
Atilla'nın Odatv'deki yazısına göre Ukrayna İçişleri Bakanlığı İletişim Başkanı Volodymyr Krakovetskyi, Ankara Mali Şube Müdürlüğü ve Ankara Cumhuriyet Savcılığı'na başvurdu.
https://www.gazeteduvar.com.tr/toygu...-haber-1562217
Elon Musk, Twitter'ı 44 milyar dolara satın aldı /Reuters
Sağlık Bakanı Koca: “Hayırlı kararları Çarşambaya bırakmayalım, Salı günü toplanalım.” Bilim Kurulu beklenen toplantısını yarın yapıyor.
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
Gördünüz değilmi.
YUH
70 küsür can alan işid yada el kaideli serbest.
hırsızlar katiller serbest yada 15 yıla kadar ceza alıyorlar.
Casuslukdan beraat lakin ben istiyorum ömür boyu.
Tanımam etmem bilmemde kendilerini siyasi olarakda uzak taraftayım.
Gezideki sonradan olanlarda dış mihrak iç mihraklar vardır.
Birde gerçekten casus olsa şuanda serbestti ve o ülkesindeydi.
Birde garo ve sezgin inde vekillikleri düşürülmeli.
Birde ÜLKEM 70 cente muhtaç konuma gelmiş manşet atılmış.
O zamankinden daha boktan durumdayız.
500 milyar dolar borç.
150 milyar dolar yap geçirler.
55 milyar dolarda swap larla eksi olan Merkez bankası
Süleyman Sazak: Bugünden itibaren Osman kardeşimdir
Gezi Davası'nın karar duruşmasında Osman Kavala'ya ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Kararın ardından MHP'li Süleyman Sazak'tan Osman Kavala'ya destek geldi.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/s...ir-535437h.htm
Neden?
Çünkü
Bu iktidar vicdansızdır.
ahlaksızdır.
gözü dönmüştür.
Türkiye fakirden alıp zengine veriyor
Ağır ekonomik şartlar altında ezilen vatandaşlara AKP hükümetinin pademinden bu yana verdiği destek yetersiz kalırken, kamunun yüksek faiz ödemeleri zenginlerin servetine servet katılıyor.
https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonom...riyor-7097600/
Seçim yaklaşırken halka sertleşmeler tavan yapacak,yani sindirme politikası yürütülecek,direnirsen,sebep bahanesi hükümeti yıkma teşebbüsü iç-dış fark etmez:he:,Çünkü biliniyorki o zaman gelindiğinde mızraklar kendilerine yöneleceğini yani mecburlar,zaten yeni atanan,savcı ,hakimlerin kararları dahada tartışılır duruma gelecek,60 puanlan seçilenlerden bu beklenirdi,çokları gerekçeli karar ve iddianeme yazmasını bilmiyor,bilmediği bir tarafa davaları uzatma kararına kadar götürüyorlar,üstelik yetersiz oldukları belli olduktan sonra tekrarında kurs görmeleri için kararlara imzalar atıldı,yani hukuk guguk olmuş durumunda...ama su akar yolunu bulur !!!
Bilim kurulu saat 12’de toplanacak
günaydınlar
EKOOMİDE KIRMIZI ALARM...İyi özetlenmiş:one:
https://www.youtube.com/watch?v=43stdfVhDds
Bir ekonomik bunalımı ayak oyunlarıylan geçiştirilirmi ?:notr:
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin en düşük emekli maaşlarının artacağını ve detayları 1 Mayıs'ta duyuracağını söyledi.
Erdoğan'ın saat 15:00'te Bilim Kurulu üyeleriyle Külliye'de açıklama yapması bekleniyor
Kılıçdaroğlu : Bugün farklı bir konuşmayla karşınızdayım. Karanlığa mahkum edilen bir ülke istemiyorum. Yazdığım konuşmayı bir kenara bırakıyorum, çok öfkeliyim.
Kılıçdaroğlu : Erdoğan ! Evsiz, yurtsuz, elektriksiz, aç bıraktığın bebeklerin ağladığını duyuyor musun, ben o bebeklerin ağlamalarından gece uyuyamıyorum.
Kılıçdaroğlu: Yol arkadaşlarıma sesleniyorum, size de bir çift lafım var. Bu engereklerle çatışma ne kadar sert olursa zafer de o kadar yakın olacak. Ya bana katılın ya da şimdi, şu anda yolumdan çekilin
Kılıçdaroğlu ::"Vatanı satanlar ile kavga edeceğim.Yargıyı siyasetin eline verenlerle kavga edeceğiz.Çetelere boyun eğenler ile kavga edeceğim. Söz veriyorum pes etmeyeceğim,durmayacağım.Kötülüğe ses çıkarmayanlar için bu hale gedik.Ama ben asla vazgeçemeyeceğim."
Prof Dr Mehmet Ceyhan : Anlaşılan maske kullanımı ve diğer tedbirler kalkacak , lakin bunu bir kutlamayla açıklamayı anlamıyorum .
Erdoğan(Bilim kurulu üyelerini kabulünde ) : Ülkemizi bu sancılı ve sarsıntılı dönemden çıkararak milletinize karşı sorumluluğumuzu yerine getirmenin huzuru içerisindeyiz
Erdoğan : Erdoğan: Türkiye koronavirüs döneminde sağlık alt yapısı ile süreci en rahat şekilde atlatan ülkelerden biri olmuştur. Sağlık çalışanlarımız elinden gelen her şeyi yapmıştır.
Erdoğan : Bilim kurulu olağanüstü bir durum olmadıkça tekrardan toplanmayacak
Erdoğan : Kapalı mekanlarda maske zorunluluğu kaldırılmıştır , bir süre daha toplu taşıma ve sağlık kurumlarında maske uygulaması devam edecektir
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer: Yarından itibaren öğretmen ve öğrenciler maske takmayacak
Herşey çorba,mayısa dikkat çekmiştim:notr:
ABD Başkan yardımcısı Harris’in covid testinin pozitif olduğu açıklandı
İlber Ortaylı hoca,inek tarlanın ortasında ölüyor diyor:kahkah:,İşte durumumuzu çok iyi özetlemiş:one:
https://www.youtube.com/watch?v=1EoIzDnuwWw
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
Et ve süt kurumu Başkan ve 3 üyesi görevden alındı
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7bae0977ab.jpg
Çevremde 20 kişi var.
Zafer partisini düşünen.
Sadece 1 kişi kılıçdaroğlu ve erdoğan kalırsa 2 sinede oy vermem diyor.
Bende hiç karışmam diyorum.Mantıklı.
Sonuç
Ümit hocaya katılmıyorum.Hayatta erdoğana oy vermem demeli.
En azından 2 sinede oy moy yok demeli.
Yoksa Zafer partisi 20 oy kaybeder.YTD:
Ahmet Necdet SEZER ne durumdaki acaba?
Nuh Mete YÜKSEL de sorarım.
aklıma geldiler.