Yeni oteller açılmadan naftaline sarılı kağıtlar.d
Ytd
Printable View
Kargalar bokunu yemeden gondermem diyo [emoji12]
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelecek haftanın #Ajanda'sında, içeride #PPK (Perş.) öne çıkıyor. %14 olan politika faizinde bir değişiklik beklenmediğini belirtelim. 2Ç finansallarından Pzt. #PGSUS ve #TUPRS, Salı #KCHOL, Çarş. #BIMAS, Perş. #ALARK, #EKGYO, #DOAS, Cuma günü de #MAVI ve #OZKGY izlenecek. +
Onumuzdeki cumadan sonra gelecek der yatırımfinansman
Patron İzmir de arsa bakıyormuş konut projesi için...
Konut arz açığını tek başına kapatacak böyle giderse [emoji16] [emoji3478][emoji3478][emoji3478]
Bir dost
TÜİK konut satış verilerini açıkladı . Temmuz’un neredeyse yarısının tatil olmasına karşın satış verileri bence gayet olumlu . Ağustos ayında tekrardan yükselişe geçmesi büyük olasılık. Gayrimenkul gene güvenli liman olmaya devam ediyor .
Tam da yürümeye başlamıştı ki endeks düzeltmeye çöktü, 8 üstüne atmaya hevesliydi bugün.
Bakalım karanlıktan ne çıkacak..
Bir de Herkes 6 aylık da değerleme yapmış acaba bizimki yaparmı... sanmam...
Bir dost
02 çıktı maşallah maşallah maşallah...
Bir dost
928.500 milyon kâr...
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2021 ve 2022 nin kralısın özoooo....
Yolun açık olsun...
Iyiki ortağınız...
2022 DEĞERLEME RAPORLARI ÇIKANA KADAR 1,5 -2 milyar faaliyet karı eder ise, 2022 karı 6-7 milyar gelir ...
Ela'nın 2021 değerlemesi 110 milyon dolarcık.. Belki bu yıl bu kadar para kazanır....
asla yatırım tavsiyesi değildir, mevcut ortaklar ile dertleşmedir...
Tek derdimiz Özak olsun, beee...
Çok keyiflendim, çoookkkk
1 milyara Bodrum arsasını aldı, gene 2 milyar nakit biriktirmiş....
Maşallah, Suphan Allah...
Şu dikkatimi çekti;
birinci çeyrekte 845 lik satıştan 314 kar yazmış, 2. çeyrekte 770 lik ilave satıştan 467 si kar...
%35 civarı kar marjı, %60 a çıkmış...
fiyat artışları böyle böyle kara yansıyacak
Beklentimden (850)daha da iyi gelen bir rekor bilanço daha .
Bilançoya genel anlamıyla baktığımda büyükyalı satışlarının genel anlamda faturasının kesildiğini, göktürk 1 projesinde ve Bayrampaşa projesinde satılmayan 1 er daire olduğunu gördüm . Yani tam anlamıyla çoğu şeyin bilançoya girdiğini gördüm . Kasadaki paranın 1,3 milyar TL civarına çıktığını ve bu parayla acilen satılabilir projelere girebileceğini de tahmin etmek hiç zor değil . Ayrıca turizm tarafı halen zararda belki bu 3 aylık zaman zarfında ancak artıya geçebilecektir.
Gelelim hisse performansına ...
Bir zirve yapacaktır muhtemelen 8,50 lere dokunması çok muhtemel. Sonrasında yapacağı hareketler kesinlikle doğaçlama olacağını İçin , gideceği yeri de değiştirmeyeceği İçin çok da mühim değil. Hayırlı ve de uğurlu olsun 👍👍👍
Günaydın Saygıdeğer ortaklar :)
Güzel kar, Turizm beklentim devam ediyor.
Hayirli olsun:)
Bilanço çok güzel ama tepkisi yeterli değil.
Umarım şimdilik..
YTD
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahtacının huyudur, bilanço açıkladıktan sonraki gün pek fiyatlamıyor, her şey iyi gidiyor, acelemiz yok.
Böyle giderse sene sonunda 9-10 milyar kar gelebilir
1 milyar kar ile bugün hissede eksiyi de gördük ya helal olsun tahtacıya.
Stokların nerdeyse tamamı Büyükyalı.. en son 38 binden aldı ekgyo dan stokları bölsek 38 bine yaklaşık 300 birim yapıyor 12 milyon ortalama desek alttan aldım 2 milyardan fazla kar yazar sadece Büyükyalı
Bir dost
Sabah bilançoya atlayıp acelesi olanlarla uğraşıyor galiba, bu tahtacı bekletmeden kolay yedirmez kimseye.
Ykb 11 milyar kâr açıkladı %5-10 düştü, 2-3 hafta sonra roketledi
bir de burada birikmis parası var.
https://www.linkpicture.com/q/Screenshot_1_82.png
Tam böyle değil, yaklaşık bir haftadır bilanço için alanların satışlarını karşıldadılar. Potansiyel satıcının azaldığını hissettiklerinde neyse hünerleri artık onu gösterecekler. Bilanço net kar artışının dışında bir başka gerçeği gösteriyor: Şirket artan ivme ile büyümeye devam ediyor. Kanımca büyüme net kar artışından daha önemli.
Dış borsalar ayı piyasası içindeki rallilerini tamamladılar gibi. Bundan böyle olumsuz haberlere kayıtsız kalmayacaklar ve aşağı trendlerine devam edecekler. Son günlerde sanki onlardan bağımsız gibi hareketler sergileyen BIST de önünde sonunda dış piyasalara uyacaktır. OZKGY'nın o noktada ne yapacağı önemli, toplayanlar aşağı sarkmaya göz yumacak mı yoksa borsanın tersine yukarı bir trende mi sokacaklar. Göreceğiz.
bilanço mükemmel ötesi birşey.büyüme tam gaz gidiyor.9 ve 12 aylıklarda zirve gelir.
7422 mlyr 2021 gy değeri,2022 sonu 2 milyar faaliyet karı gelirse dd ne olur hesabı açık ki buna son alınan 17,5 milyar liralık ihale dahil değil. ama fiyata yansıtması zor özakın
onu bilemem ancak resmi enflasyon bile 80-90ları bulacak aralık ocak gibi. ayrıca %150-200 üzerinden değerleme hesabı yapmadım.
%100 değerleme + 2 milyar faaliyet karı gelirse 9.422 milyar kar açıklar diyorum bu durumda dd 17 milyar tl olur.
remi enflasyonun altında değerleme yapması zor gibi ama gelince göreceğiz.
eğer %150 gibi değerleme olursa 13 milyar olur 2022 12 karı. bunlar hep projeksiyondur. en negatif durumda 6 milyar altında kar açıklaması zor gibi.
ama sonuç olarak ozakta olduğunu unutmamak lazım. değerinin çok altında olmasında rağmen 10 gün sonra baktığında fiyatı 6.70de görmek de var. bilinmez.
yukarıdaki hesaplara alınan 17.5 mlyrlık son ihale de dahil değildir. bunu da ekleyeyim. muazzam potansiyel var. bana kalsa bir aksen sasa potansiyeli var bu hissede.
Balmumcu ya bir daha mı bakalım 300 milyon görünüyor :) 3 milyar olsun inşallah yıl sonuna kadar
Bir dost