Bu haftayı bu şekilde yatay geçirmesi daha sağlıklı olur diye düşünüyorum
Printable View
Bu haftayı bu şekilde yatay geçirmesi daha sağlıklı olur diye düşünüyorum
https://i.hizliresim.com/pdy5shb.png
Bir pasta ikram edeyim ortaklar...
facedergisi ekim sayısı sasa'ya geniş vermiş.
http://www.gaziantepface.com/
https://i.hizliresim.com/kvkwv3s.png
Şu anki rakamın 1/5 i gibi dersek doğru bir rakam olur. buradan sonra gideceği yerinde 120-13x bandı olacağını ve oradan da neyse neyse korkulu rüya görmeye gerek yok. Herkes bildiği gibi takılsın. benimkisi sadece görselden çıkarılan fikir. Siz tutmaya devam. Taşıyıcıya da ihtiyaç var. Uzun uzun anlatırım da şu anda değil. zamansallık gösterecek.
Endeks 4000 puan direncini kırarsa harika olacak
2021 yılının 6 aylık bilançosunda net kar 641.776.000 lirayken...
2022 yılının 6 aylık bilançosunda net kar 5.579.656.000 lira oldu...
Yani % 769 net kârını artırmış...
2021 yılında 9 aylık bilançoda 1.406.943.000 net kar açıklamıştı...
Bakalım bu seneki 9 aylık bilançoda kârını kaç kat artırmış olacak göreceğiz...
Hayırlısı bakalım bilanço Kasım ayının ilk haftasında gelir görürüz değerlendirme yaparız. Bir sasa klasiği olan bedelsiz sermaye artış haberininde gelmesi de hiç fena olmaz hani
Düzeltmeyi sanırım tamamlamak üzere...
Cumhuriyetimizin 99 ncu yıldönümü şerefine endeksin 4000 direncinin kırılması ve 4000 üstünde kalıcı olması dileğiyle herkese günaydın bol kazançlar
Net para girişi ve net para çıkışında ilk 30'da yokuz...
Stabil bir şekilde yola devam...
Ben temettü alana kadar bekleyeceğim Sasa'da. Artık 2040 mı olur ne olur bilmiyorum ama ölmezsem o temettüyü göreceğim. Bastonlu bir ihtiyar olmaya yakın bir yaşta olacağım ama hedef budur. Daha erken verirse ballı kaymak olur tabii. 2035 mis olur... Ölmezsek:/
KAP : Tahsisli sermaye artırımı kapsamında yapılan başvuru SPK tarafından onaylandı.
NOT :
Tahsisli sermaye artırımı nedir : Şirkete sermaye girişi sağlamak için, halka açık olmayan yeni lot satılması ve şirket ortaklarının bu lotları satın almasıdır.
% 15 bedelli sermaye artışını tahsisli yaparak küçük yatırımcının cebine el uzatmayan böyle erdemli bir şirket sasa. Helal olsun
yarısını kaptırdıım
haffta sonu bunalımdayım
:vk:
bilanco ne zaman gelır
sevgıler
hekta şa gittim olmadı sasanın tadını alamadım
İyi hafta sonları dilerim herkese... Cumhuriyetimizin 99 ncu yılı hepimize kutlu olsun
Yanilmiyorsam bu lotlar yurtdisindan alinan euro borcu olan tahvil sahiplerine verilecek. Biliyorsunuz bu tahvil sahileri tahvulil faizi terine lot istemeye baslamislardi.
Yani lot sayimiz artacak ama borcta azaldigi icin bir nevi kasaya para girmis sayilacak.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
sıseye gıttım bır garıp hısse :drunk:
İyi hadi şanslısın diğer kalan yarısıyla pazartesi tavanı görürsün artık,[emoji3]Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sıseye gıttık sıse tam bende durdu
Bı halkanın ıcındeyım aman allahım ter ıcınde uyunmısımmm:drunk:
yanlız hıc affetmeden bendekı hısseyı aldılar
hıc acımadılar gozunu kırpmadı
catır catır aldı
gecen senekı ekım kasım hareketlerını ızlemledıgımde bılanco sonrası hareketlerı yaparsa yerıne koyabılırım
sanırım
svgl
Bugünkü tahsisli sermaye arttırımı ile convertbl bond işini çözdüler.2 hafta önce ortalığı aya kaldıran çakma ayı kılıklı pandacıklar ve bilumum çokbilmiş cahil sürüsüne kapak olsun!Pabucumun borsacıları.
Sasa'da 20 günlük hareketli ortalama 87,61 lira. Halen 90 üstüne bile çıkamadı.
Aslında bir miktar düzeltme gelmesi sürpriz olmaz. Hatta düzeltme ilerisi için gerekli diye düşünüyorum.