acelesi var gibi hayırdır:)
Printable View
acelesi var gibi hayırdır:)
BAnk of havuzda yüzüyor sanki balıklama:)
https://i.hizliresim.com/t7v5ms5.png
Boyle hacimlerle acele işe seytan karisir filozof hocam :)
Bütün ortaklarima iyi bayramlar diliyorum...
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne zaman mal çıkacak olsalar bankof devreye giriyor sanki.
Oyak 12:25 den sonra bastı geçti.
Hayırlı Bayramlar
Haberler de
Türkiye de 63 noktada Boschcar istasyonlarimizla toog yedek parça hizmetinizdeyiz
Bayramdan sonra lazim olacak emeklerine saglik sevgili Özen:)Ozellikle bedelsiz potansiyelliler için Bedelsiz kismina tiklayin:)
https://docs.google.com/spreadsheets...eG5g/htmlview#
geldi mayıs ayı , oynar bunların bi tarafları.
egeen +9,bfren +7
bi de bizim gk var perşembe günü
Sadri alışık geldi aklıma. Ofsayt Osman.
Sayın hakim bu da mı gol değil
aklınızda bulunsun
Genel Kurul Tarihi 27.04.2023 Perşembe
Genel Kurul Saati 11:00
GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 26.04.2023
Sayın sevenhil gelsede grafik paylaşımı yapsa. Hâlâ ses seda yok.
Demek ki kimsede mal yok:)
Konya'da yım hayırlısı
Sabırla bekliyorum. Genel kurula katılacak var mı.
türkiyede bir de bshev var çagrı ile borsadan çıktı aslında çıkmasa süperdi bfren ile kol kola gidiyorlardı bshevin borsadan çıktıgında çok üzülmüştüm benim şahlarımdı her ikisi ve bosh lar için özellikle bfren için bu alım işi iyi de oldu fren baglantıları da artacaktır kısmete ve büyüyecektir de yeni yatırım da faaliyete girdi ki bundan sonrası çok daha güzel olacak.
sanırım gk başlamıştır patron da gelmiştir gk la ve şu cip anlaşması için bir süpriz de buradan çıkacakmı yoksa yönetime yetki verip seçimlerden sonra mı açıklayacaklar ama BU SENE AÇIKLAR DİYE ÜMİTLİYİM gündem maddelerinde yetki yönetime verilecek diyor her an tetikde beklemekte fayda var cin şişeden çıktı ve patron sözünde duracaktır
hissede birileri baskı kuruyor %3-5 aşagısı yukarsı benim için hiç önemli degil beklenti açıklanırsa o %3-5 e tenezzül edenler çok pişman olacaktır geçmişde yaptıkları gelecegin aynasıdır.
Gerçekten yazık bize artık ver şu olumlu haberi. Neler neler kaçtı
gk lu bitti sanırım kapa baktım bir haber yok devre kesti diye haber var bir yerlerden buraya da veya twıterdan düşmesi gerekird,i ama hissede kimsecik yok sanki gk la katılan da olmadı mı nedir bu formdan
sn mercek2 nasılsınız, uzun zaman oldu
şimdilik vazgeçtim, inşallah geri dönerim
tahtacıya gün dogdu olgun armut sallarcasına dökme peşinde ve benim için de aynı artık fırsatı tepmemek gerekir kendimce
Temettü onaylanmış. Bedelsiz beklentisi yönetim kurulunda görüşülmek üzere not edilmiş.
Telegram da yazmışlar
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
davulla zurnayla tahta yapılmıyormuş bir kez daha anlaşıldı
bundan önce de sermaye artışını yönetime devretmiş ve yönetim açıklamıştı çok ani gelmişti patron yönetimdekilere zaten ne kadar olacagını söylemiştir ben temettü verdikten sonra bölünür diye düşünüyorum ama karar ancak 2-3 ay öncesinde alınır ve temettünün peşine denk getirir diye bekliyorum önceki bölünmede temettüden çnce olmuş ve eski yeni diye iki tür hisse oluşmuştu bakalım bekliyoruz panzer.
https://i.hizliresim.com/3ord2fk.png
Bfrene nasil yansir acaba?
5. ve 7. maddelerin görüşülmesi esnasında ve dilek ve temenniler de ısrarla bedelsiz ve toogla ilgili sorular yöneltip cevap almaya çalışanlara teşekkür ederim.
Artık bedelsiz sermaye artırımı iyice düşünmeye başlamıştır herhalde yönetim kurulu.