Bunun benzini bitmiş demek ki.. ytd
Printable View
Bunun benzini bitmiş demek ki.. ytd
ISYAT devre kestirirse ucuz alabilir ! . .
Kademelerde 500 lot kalmış neyin kafasını yaşıyorlarsa satmaya çalışan
Şuurunu kaybetmiş yeni yetmeler satıcı .
140% enflasyon olan yerde günlük 4% düştü diye mal satan yeni yatırımcıların
malına çöküyorlar. Uzun vadeli mal almanın ne demek olduğunu öğrenen
kısmı kendini kurtarır .
ünlü'nün raporu vardı sabah, kur sabit kaldığı için kar bir önceki döneme göre zayıf gelebilir yazmışlar.
ek olarak akşam c. başkanı konuşması vardı bence ters bir açıklamaya karşı seans sonu satış geldi.
bazı kademelerde gerçekten çok az işlem olmuş.
Kur muhabbetini zaten 2 aydır söylüyoruz ama seçime kadar salma niyetleri yok
Bu duruşa bir klibi haketti.
Bergen den gelsin.
Saçlarını dağıtırsın, rüzgarlara bırakırsın.
Diyor..
https://youtu.be/PT6q8Nkuv3g
Bize yaramaz derken genel çoğu sektörün girdi maliyet kalemi.. Gerçi bu yıl içerisindeki oluşumu 2023 u ilgilendiriyor artık. ytd.
Koskoca ISBANKAsı Sıse ve diğer iştirak tahtalarında sağlam durması gerekirken
Resmen spekülasyona soyunmuş kendi iştiraklerini kaldırıp kaldırıp yere vuruyor .
Bunu da utanmadan Amerikan BOfA aracılığı ile yapıyor . Tam bir terbiyesizlik .
Kendi iştiraklarinin tahtalarında AL SAT yaptırmak veya yapmak, Bu mudur Atatürk
ün kurduğu bankadaki yatırımcılık anlayışı ? Kendi tahtasında Spekülasyona izin
vermeyip kendi yatırımcılarını koruması ve tahtanın arkasında DAş gibi durması
gerekirken Kendini 3 - 5 kuruşa tamah edip rezil etti. Koca İs Grubuna hiç yakışmadı
bu operasyonlar. SISE cam Ülkemizin gururu olan imparatorluk gibi bir şirket üstelik
dünya çapında marka değeri olan bir şirket . AMA tahtası dandik . . .
Kademelerde 12000 Lot varken bir kademede 550 000 Lot var .
sanki ISYAT ISBANK İcazet vermiş gibi duruyor . . .
Ağırlıklı ortalama yapmanın bir başka yolu
Spenc hocam o değilde bu ereğliden pis para kazanılır lakin ne zaman dalmak lazım sen ona bi yorum yapsan
Çok ezik kaldı illa devran dönecektir
Ezik mı kaldı zamanında soda ile yakın fiyatlardaydi.
O da Çin in açılmasıyla petrole artan talebin fiyatları yukarı çekmesi (malum OPEC kararı ile arz azaltımı vardı), emtialari geri çekilmesine sebep faktördür. Heleki sert büyüyen çin açılması kendi ithalat ve ihracatında canlanma yaratacak bir çok ülkede bundan ve buna bağlı üretim/ tüketim taraflı, olumlu ve olumsuz etkilenecek.
Petrol tüketim ivmesi artacak, arz arttirmalilar,
Diğer ithal ettiği ürünlerinde fiyatları haliyle yukarı yükselmek isterken, ihraç ettiği ürünlerde piyasada rekabet koşulları sebepli aşağı egilimde olucak.
Örnek hrc fiyatları aşağı yonluyse dolar bazlı, bizde dolar artışı fayda sağlacak sektöre, dolar düşer veya stabil kalırsa matruska.
Geri kalan kombinasyononlari sen kur.
Enerji maliyetlerinin yukarı veya düşüşü ilave etmeden yazmaya çalıştım. Ytd.
Genel olarak bakarsak Çin açılması normalesme anlamına gelebilir. Ekonomi savaşları karşısında Fed faiz arttırmak yerine düşürmek zorunda kalabilir. Çin in üretimi rekabet yaratacaktir. Biz arada ne olacağız? Ytd
Genel olarak toparlarsam normalesme ise eğer;
Sanayide, havacılık, bankalar, lojistik, otomotiv, vs vs vs birçok sektörde hareketlenme söz konusu olacaktır elbette küresel bu dediğim ve gerek çin gerek abd borsalarındaki şirketler iş olusum artan faaliyetler sebepli elbette olumlu etkilenecektir.
Ama önce petrol arzının artışını gözlemlemek lazım, sonra da Rusya Ukrayna savaşı kalıyor geriye hiyakenin sonunda.
Başka bir nane çıkarmazlarsa..
Olumlu bakış açısı bu, olumsuz olan ne peki ya bunlar olmazsa.. ytd
Günaydın,
Bu hafta vade geçişleri olacaktır, hareketlere fazla aldanmayın, her an her şey olabilir.
Hdp davası var, sinan ateş olayında bir şahıs 3.cü defa gozaltına alınmış. Abd de borç tavanı yükseltme olayları vardı.
Karışık işler. poz yok izleme devam :) ytd
Bilanço öncesi mal dökme mi sence activex yoksa köprüden önce son çıkışı kullananlar mı var
Endeksteki çeşitli hisselerden bahsediyorsan dökme gibi görünüyor. Tabi çeşitli olan hisselerin bazıları bilancoyu çoktan fiyatladigi için geri çekilmeleri satış olarakta düşünülebilir, bilançolarida geldiğinde daha cazip hale gelmiş gibi görünüp orada da biraz satış yaptırıp yorabilirler.
Bazı çeşitli hisselerde hisse beklenti altı gelecekmiş havası katıp şimdiden silkelemeye ve mal toplamaya yönelmiş olabilirler.
Bu sizin elinizdeki hissenin sektör ve temel durumları ile alakalı bir durum.
Buna gelirsek zirvesinden yüzde kaç düştü de dökülme olsun..
Active hc ya sormuşsun o dinlenmeye geçtiği için ben birşeyler karalayayim dedim, kusuruma bakmasın... Ytd
Günaydın, Çok tehlikeli oyunlar kardeş. Endex Devreye kesmeye kuruşlar kalmıştı. ordan topladılar. toplamasalar facia idi.
şimdi bugün belli edecek. endex de 5400 üstüne atmadan rahat yok bence.
Ben risk almayı sevmem, alanada karışmam ama endex 4700-4900 e düşmeden rahatlama olacağını sanmıyorum. oralarda riske girerim stoplu. şişe ile ilgii yorum yapmıyorum piyasa yapıcılar endexe göre uyum sağlıyor. :) ytd
Sayın Enes Furkan bey
Şişecam'ın önümüzdeki yıllarda yapacağı yatırımları görsel haline getirmiş.
Umarım bu harika şirketin gelecekte nerelere geleceğini kafanızda şekillendirebilirsiniz.
https://i.hizliresim.com/d4nx4uq.png
ya endeks yalancı yada bizim tahtacı mal döküyor...
kapanışa doğru belli olur
sabahki tepkilerde de zayıflık vardı zaten.
ziraat basıyor 3 gündür. takasta yatırım fonu satışı olarak görünüyor
Merhaba eski göz ağrım ben geldim…
30 mio tl para girişi var ama artıya geçemedik
Günaydın herkese.
https://m.bloomberght.com/sanayi-gaz...apildi-2324164
şu grafik burada dursun şimdilik :)
https://i.hizliresim.com/9s97ha2.png
BOFA alıcıda ilk sırada akşama görürüz bu info vs nin içinden geçer...
bu da pastası çokomelli olacak :)
https://i.hizliresim.com/fgczqv5.png
Adamlar bunda iyi silkeledi milleti yüzde 10 bile düşürmeden.
Silkelemenin diğer bir yöntemi, buradan düşenlere geçiş yapanlar haliyle dökülmüş oluyor. Tebrikler.. ytd
gunaydın.gecen hafta itibari ile bütün şişeleri betona gömmüş bulunmaktayım.cerezlik bir para kaldı elimde cepler bosaldı.
integral 64 hedef ile portfoye eklemiş.tursucunun siseye sıcak bakması guzel.
endeks secime kadar dalgalı olur hisse bazında sıyrılanlar dalgaya karşı koyar.sise de bu sefer onlardan biri olsun dilegim herkese bol kazanclar
bir sen dik duruyordun portföyde sen de sal
bakalım ayın son günü olarak yarın ne yapacaksın
Bir hissede hisseyle konuşanlar varsa o hissede fazla ky vardır. O ky'ye kıyarlar.
Yarında salar,iki yukarı bir aşağı böyle böyle seçime kadar gider...moza80 arkadaşın dediği integralin 64 hedefinin kendi düşünceme olması bu piyasada çok çok zor..Ben kendi adıma silkelese de, sallasa da buradayım..Zaten miktarım az, o parayı da bunlara yedirmem :) Herkesin görüşü kendini bağlar,tavsiye verecek kadar borsadan anlamam.Tavuğumu çalanın cülüğünü yerim :)
Şirketimiz 2022 yıllık finansal sonuçlarının 3 Şubat 2023 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanması planlanmaktadır.
Demiş kapta.. ytd
Merhaba ortaklar,
https://youtu.be/cnSvkZqMvGM
Vakti olanlara dinlemesini tavsiye ederim.
Syg.
SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Avrupa da gaz fiyatları yüzde 80 düştü
Kapanan fabrikalar açılıyor
Çin açıldı oradan mallar pazarlara girmeye başlıyor
Dolar 1 yıldır sabit ama giderler ciddi arttı
Bizi dünyadan ayrıştıran faktörlerin ortadan kalkması durumunu da gözetin
Herkese bol kazançlar
https://i.hizliresim.com/7v88olw.png
Verilerde eksiklik varmı bilemiyorum ama Bofa şubat vade de full short, çok ilginç 1 lot bile long olmamamış :)