kap haberlerinde var ama dediğiniz gibi üst limit o bence kullanırlar borcu borçla ödedikleri için
Printable View
Uzun zamandır gördüğüm en düzgün yorum. Teşekkürler Wiper
25tl lik kağıtta bedelli sıkıntı olmaz. Ayrıca tüm bedelli parasını ky ödüyormuş gibi bir hava yaratılıyor. Herkes ortaklığı oranında para koyuyor. Doğan 160m, gariban patronlar (hisse satarak), toplamda 120m tl ödeyecekler.
Şirkete güvenmeyip burada olanlar var. O da enteresan bir durum.
Sayın 4N1K1H çok haklısınız, ben de epeydir sayfaya arada bir girip önemli bir şey yazan var mı diye bakıp tabiri caizse arkama bakmadan kaçıyorum, çünkü o kadar kötümser ve dayanaksız yorumlarla dolu ki sayfa, yazılanların bazılarına cevap vermeye ve aslında ne olduğunu anlatmaya çalışsam ne zamanım ne de sabrım yetmeyeceği için kaçıyorum buradan,
Bu vesileyle şu ana kadar yazmak isteyip te kırıcı olmamak için yazmadığım içimden geçen naçizane bazı şeyleri yazayım, yazacaklarım şahsi olarak kimseyi hedef almıyor bunu öncelikle belirtmek isterim,
Karel hissesinde ortak olduğum sevgili arkadaşlar, bir şirketin hissesini alırken teknik, temel veya bu ikisi bir arada olacak şekilde bir gerekçeniz olmalı ve bu beklentiler bozulmamışsa hissede sabırla beklemek lazım, bu kadar volatil bir piyasada bizim gibi imkanları küçük yatırımcıların başka türlü para kazanma şansı yok bana göre,
karelin özellikle temel beklentilerinde ya da daha doğru bir ifadeyle hikayesinde bir bozulma var mı? Bence hiçbir bozulma olmadığı gibi anlayanlar için müthiş potansiyel barındıran sürekli yeni bir hikaye çıkıyor,
sadece bilançoyu okuyarak ve patronun TV konuşmalarını izleyerek bile bunların pek çoğunu görebilirsiniz. Karel büyüyen ve kaynakları çok güçlü olmayan bir şirket o nedenle büyürken borçlanması ve bedelli sermaye artırımı yapması kadar doğal bir şey olamaz. Fiyata takılı kaldığınız müddetçe o hisse şu kadar gitti bu bu kadar gitti lanet olasıca Karel şöyle düştü böyle düştü diye düşünmekten kurtulamazsınız. Hadi kendinize eziyet etmeyi sevdiğinizi farz edeyim ya burada yazdığınız o cümleler nedeniyle elindeki hisseyi satmaya karar veren birileri olursa daha sonra olacak fiyat hareketleri nedeniyle çok beddua alırsınız ve kul hakkına girersiniz. Elinizde tek hisse Karel se sabretmek zordur mümkünse başka sektörlerden bir kaç hissede daha pozisyonunuz olsun, o hisseler sabretmeyi kolaylaştırabilir, herşeye rağmen ben bu karele güvenmiyorum geleceğe yatırım yapmıyorum diyorsanız hisseyi satmayı ciddi olarak düşünün derim, kötü bir şey varsa tabiki yazılır ama aslında çok olumlu olan gelişmeleri bile olumsuz bir gelişme gibi yazmak, hatta fiyat yükseldiğinde bile niye yükseldi ki zaten birazdan düşürürler😂 gibi yorumlar bile oluyor, ne kendinize ne de burada okuyanlara eziyet etmeyin lütfen, hissede hiçbir olumlu taraf görmüyorsanız satın gitsin o zaman, ama hissede beklentiniz varsa unutmayın fiyat şeytandır, bu konuda dün kadir koçak bey Twitter'da yazmıştı ondan alıntı yapayım "Bir hisse temel olarak ucuz olduğu halde endeks yükselirken ayak uyduramıyor aksine bilinçli olarak baskılanıyorsa o hissede hedef çok yüksek demektir"
Aklıma geldiği gibi içimden geçenleri yazdım, cümle düşüklükleri vb olabilir ama umarım derdimi anlatabilmişimdir.
https://www.youtube.com/watch?v=LnW7vyPg3Yw
genel müdür iyi konuşmuş...
3. çeyrekte zararı kapatıp az bir kar yazabilirse iyi olur, bugünkü kur kapanışına göre finansman gideri ilk çeyreklere göre biraz düzelmeli artık.
Bu hafta yeni zirveler
Az bir toparlan artık kral.
Millet gider Mersin'e, bizim ki gider tersine...
Biz de savunma sanayine üretmiyor muyduk acaba, en çok da Aselsan'a.
İyi haftalar.
Uyumayı bırak artık kral...
Yarın yeni zirve kral:)
Kimseye çaktırmadan, ağır ağır yol almaya devam ediyor kral, devam...
savunmahaber.com
Ana Sayfa Haberler KAREL ve PLAN-S, IoT Teknolojilerinde Güç Birliği Yaptı
768x160_MSI
HaberlerManşet
KAREL ve PLAN-S, IoT Teknolojilerinde Güç Birliği Yaptı
16 Ekim 2023
Savunma ve havacılık teknolojileri şirketi KAREL, uydu haberleşmeli IoT ürünlerinin geliştirilmesi amacıyla, uydu ve uzay teknolojileri geliştiren PLAN-S ile iş birliği yapmak üzere iyi niyet anlaşması imzaladı. İş birliği kapsamında, KAREL tarafından geliştirilen IoT ürünleri ile PLAN-S tarafından geliştirilen uydu haberleşme sistemlerinin entegrasyonu sayesinde, uydu haberleşmeli IoT ürünlerinin geliştirilmesi planlanıyor. KAREL’in Ankara’da bulunan merkezinde gerçekleştirilen törende, iş birliği anlaşmasına KAREL Genel Müdürü Yaman Tunaoğlu ve PLAN-S Genel Müdürü Tugay Güzel imza attı.
Savunma ve havacılık teknolojileri şirketi KAREL, uydu haberleşmeli IoT ürünlerinin geliştirilmesi amacıyla, uydu ve uzay teknolojileri geliştiren PLAN-S ile iş birliği yapmak üzere iyi niyet anlaşması imzaladı. İş birliği kapsamında, KAREL tarafından geliştirilen IoT ürünleri ile PLAN-S tarafından geliştirilen uydu haberleşme sistemlerinin entegrasyonu sayesinde, uydu haberleşmeli IoT ürünlerinin geliştirilmesi planlanıyor. KAREL’in Ankara’da bulunan merkezinde gerçekleştirilen törende, iş birliği anlaşmasına KAREL Genel Müdürü Yaman Tunaoğlu ve PLAN-S Genel Müdürü Tugay Güzel imza attı.
Yapılan anlaşmanın #kontr ile ilişkisi nedir? Bilen varmı? Twitter da bir iki kullanıcı paylaşım yapmış
Plan-S'in %25'i Kontrolmatik'in
SM-T720 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler
https://www.youtube.com/watch?v=UWKHwUFL0VQ
PhillipCapital Türkiye Karel hakkında çok detaylı super bir çalışma yapmış.
Sayın Fatih Altaylı'nın teke tek bilim YouTube kanalında PLAN S konuk edilmiş.
Filistin israil savaşının uzun soluklu ve orta doğu coğrafyasında da sonuçları olacaktır. Bu sebeple; Orta ve uzun vadeli düşünenler için Karel bulunduğu sektör olarak bu sonuçlardan payını alacağını düşünüyorum.
Savunma sanayi kategorisine de girdiği için belki kurtarırız dedik ama onu görmezden geldi, Aselsan tedarikçisi ama ona eşlik etmiyor, işine nasıl gelirse.
Bugün endekse rağmen hiç de havanda değildin kral, tez zamanda arayı kapatmanı bekleriz, bilançoda bir sürpriz yapıp üç kuruş kar da yazarsan iyi olur.
Vesbe bilançosu iyi gelmiş, elektronik kart kalemine yansıması da iyi olabilir, hisse demirledi buralarda, bilanço bekliyor piyasa.
Bu başlığı şu anda 72 kişi okumaktadır. (1 üye ve 71 ziyaretçi)
Yerinde sayan bir hisseye bu kadar ziyaretçi ne arar, davran tüfengine kral yoksa istila edecekler.:)
Artık bir karar ver kral, bilançodan mı çekiniyorsun yoksa, bu arada hissede bir tek ben mi kaldım acaba, yazan yok, iyi günde kötü günde hep buradayım.:)
Merhabalar hocam pek keyifler yok o yüzden sessiz ve sakin
Karel ciler sat emrini duymamak için telsizleri kapadı üstadım beklemeye devam saygilar
İlk 2 çeyrekte 3.250 milyar ciro yapan bir şirketten faaliyetlerle ilgili hiç mi bir haber gelmez, bir tek bilanço gönderirler o da mecbur oldukları için.
Hisse yine 30 altına da süzüldü, güç kaybetti, bilançoda sıkıntı olmazsa yeni zirvelere yelken açar ancak.
Resim atamıyorum yazılanları aynen alıntı olarak paylaştım tiwetede paylaşılmıştı
Buralarda çok oyalandın kral, az bir kükreme zamanı gelmedi mi, Ardyz bile tavan olmuş.
Karel ve Plan-S nin IoT Teknolojileri için yaptığı iş birliği kap haberleri gelmeye başladığında hareketlilik artar.
İş birliği haberi yayınlandıktan hemen sonra 28,82 ile devre kesiciye , daha sonra da 32 üstüne cıkmıştı. Hatta bu seviyelerden 800 bin lota yakın alımlar yapıldı.
Kısa vadede en heyacan verici iş birliği bence bu. Zira orta uzun vadede fiyat beklentisi ve raporlar paylaşıldı.YTD.