evet bu yoruma sonunu kadar katılıyorum sırtını devlete yasladı borsada isteği gibi at koşturuyor tavan taban tıpkı eski günlerde oldugu gibi
Printable View
Ne yorum yapıyorsan yap ama kaliteli yap. insanlarla dalga geçme diyorum.Ama bu senen için çok zor birşey olsa gerek her topikte zarar eden insanları malzeme yaparak bu tarzına devam ediyorsun.Birde dikkatimi çeken bir şey ani inişe geçen topiklerde peydahlanıyorsun.Senin yorumlarına burda kimse birşey demez.Kaldıki hisse hakkında ve senin hisse ile ilgili görüşlerine en ufak bir yorum yapmadım. Anlamadıysan şurayı dikkatli oku KALİTE-KALİTE-KALİTE
Bakın Kemal Bey bu senedin 5 para etmez olduğunu bende biliyorum. Hatta ve hatta Galip Öztürk denen .......... nın nasıl bir adam olduğunuda aşağı yukarı herkes biliyor. Ben bu senede kumar diye küöük bir parayla girdim gitse ne olur gitmese ne olur sizin yazdıklarınızda zerre kadar beni sinirlendirmiyor. Ama aramızda oruçlu olan insanlar var muhtemelen burunlarından soluyorlar siz yazınca. Lütfen insanlarla dalga geçmeyin madem sizin alakanız yok senetle ne diye burada yazıp insanların olumsuz yazılarına muhatap oluyorsunuz.
sakin olmakta fayda var. akbabaya çakala prim vermeyin.
Bunların amacı sinir bozup kağıt sattırmak. Bunlar başkalarının zarar etmesinden zevk alacak kadar alçalabilen ******** sürüsü. Hangi tahta düşüşe geçse bu leşcil yaratıkları orada görürsünüz
AVTUR ........ AV sezonunu bir açtı , tam açtı ......
-bildırcın , keklik , üveyik , tavşan ...v.s tüm uçan , kaçan lar avlanır ......
hadi hayırlısı
neler olmuş neler
şimdi tahtayı yakın takip etmek lazım. kim alıyor kim satıyor. samsunlu üstad destek veririsen sevinirim.
satan karalıyor , düşsün diye ....
alıp zarara uğrayan hayıflanıyor .......zarar var diye ...
forum işte bu yüzden var ....
saygı çercevesinde ..... normal yazılar .....
daha uygun olsa gerek
derim
Metro bir miktar alım yapmış görünüyor 2. Seans
https://i.hizliresim.com/r3qpQm.png
http://www.avtur.com.tr/ortaklik-yapisi.html
kendi sitesinde de görebilirsin. şimdi bu galip öztürk'ün payları satışa konu değilse tahta kimin elinde? galip bırakır mı hissesini başkasına?
Dediğin çok mantıklı sadece metro yada icbc den yapmak zorunda değil sonuçta hissettirmeden bu işi yapmak zorunda
üfffff leyim de zararda olanlar a destek olayım ......püffffffff....
hadi hayırlısı 15,30 saat an itibari ile
şimdi aracı kurumumdan teyit ettim dediği gibi. bu durumda dolaşımdaki hisselerin içinde ya az payı kaldı ya emanetçilerine aldırmış.
tabii dolaşım olmayan asıl bölümü(12-13 milyon civarı) satışa konu yapıp tekrar tahtayı dağıtabilir :) dağıtmayla ilgili yeterince tatmin olmadıysa.
milli şerro ne yapmaya çalışıyor 17-20 keriz mi bekliyor
Galibin tahtasına giren herşeyi göze alıp girmiştir dostum. Sadece Fonette metro yatırımın işlemlerini takip edip al sat yaparak iyi kar ettim. Bunda 3.50 maliyet var. Kardan zarar senin anlayacağın. Bu tahtanın kötü tarafı aracı kurumları takip ederek karar vermek zor. Dün işyatırımın işlemlerinden kıllandım ama metro yatırımın olaya satış yaparak katkı sağlayacağını hesaba katamadım
bugün fonette 150 bn artıda yanlış yerdeyiz bugün için yani
Bu gün artık çok fazla bir şey beklememek lazım.... yarın iyi olacak inşallah.... bu gün daha fazla düşmesin o benim için yeterli....
kademe paylaşabilecek var mı
Dadaş mete gardaş öğleden sonra uçacak kaçacak yarın geçecek diye yorumlar yeni girmiş arkadaşları etkilemesin aman gardaş bak vebaldir.Kademeler önemli ona istinaden konuşuyosan amenna ama teknikten uzak yorumlar yanlış yönlendirmeye sebep olur ben sabahleyin panik satışlar yapmayalım dedim sadece ama birileri farklı tarafa çekti
ufak bir hareketlenme var. aceleci olmamak lazım teyit etmeden.
Sende aynısını yapiyorsun. Galip gözünün yaşına bakmaz ama hep bi çıkış şansı da verir. Bu kadar olumsuz yazarak bu fırsatı değerlendirecekleride etkiliyorsun
GT-I9190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.25 kırarsa bir takas atarsın samsunlu dostum.
ne satıyor kim satıyorsa
yine gel gel yine gel gel bu adam buradan geçiniyor adi herif nasılda çaktııııı pislik
tekrar 2.80 görürse alırım ben :)
Bu nasi bi tahta yaa full adrenalin yok boyle bi kagit para kaybediyoruz ama aval aval baka baka