üçlü rakamları görmemiz sürpriz olmaz
Printable View
üçlü rakamları görmemiz sürpriz olmaz
Bu hafta ortası olmadan düzeltme bekliyorum, telaşa gerek yok diye düşünüyorum ytd
Sırbistan ile 1.740.000 avroluk 3 adet güç transformatör satış sözleşmesi imzalandı. Sırbistan'ı da ihracat yaptığımız ülkeler içine aldık. Hayırlı uğurlu olsun ytd..
anlaşılan astor çanagın altını deldi ve dökerek geri basıyor havasında düzeltme işine girmiş gibi bakalım nereleri düzeltecek kerata.
Diğer enerjiler tavan. Sıra astor'a geldi....
Bugün nooldu öyle? indirdiler çıkardılar..
[QUOTE=yanak;6477219]Bugün nooldu öyle? indirdiler çıkardılar..[/QU Speğimiz henüz ortalamayı ancak tutturdu.. Yarın ve önümüzdeki hafta 3 basamkalı rakamlarla çarpma işlemine geçeceğiz.
Düzeltmeyi de bitirdik hayırlısı ile arkamıza yaslanıp seyredelim :)
Kır zincilerini ASTOR, kapanışını güzel yapacağına inanıyorum.
İlk defa bi hiisem VİOP'a girecek.İlk gün düşüş mü olur yükseliş mi yoksa yatay mı? :)
81,40 ın altında (AOF) yapmadığı müddetçe istikamet yukarı görünüyor. Biraz dinlendi diyelim. Yıl içinde 3 basamakları görmesi muhtemel demiştim daha önce. Bu hedef belki de -endeks destekler ise- Temmuz ayı içinde de mümkün görünüyor. Şirket yurt dışında farklı coğrafyalarda işler almaya (İspanya, Portekiz,Fas, Ukranya ...) ve daha önemlisi de bir pazar oluşturmaya devam ediyor. Belki de körfez sermayesinden de bir hamle yapması portföy çeşitliliği için isabetli olabilir. Ben şahsen şirketten aynı Euro*wer şirketi gibi bir depolama hamlesi de bekliyorum. Çünkü Şirketin Astorşarj diye otomobil şarj bir şirketi var. Bu tür istasyonlar için depolama ünitesi gerekir ve bunu düşüneceklerini ve anahtar çözüm sunan ve başka şirketlere bağımlılığı azaltacak bir hamle yapacakların tahmin ediyorum. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. sadece sesli düşünüyorum.
enerji sektörününde deniz bitti görünüyor...
Evet deniz bitti, istikamet okyanusa doğru gidiyor.:) Yatırım tavsiyesi değildir
Bakalım gün sonu yeşil olacak mı? Ben umutluyum. Yatırım tavsiyesi değildir.
Borsa uçtu 70 bine yolculuk var ama bu sidikli halen direniyor
selam ahali aranizdayim, para kazanmam lazim, ozel jet alacam
Bence çok iyi bir hisse esaslı bir patron kata kulle bilmeyen temiz Anadolu çocuğu böyle olunca hisse güven veriyor ne yazık ki bende yok satmıştım malesef
Zamanında bunada saydırıyordum al satçı lara şirketi tanımadan bilmeden yorum yapıyorlardı ben bu şirketin fabrikalarını canlı gördüm çok iyi şirket borsaya böyle şirketler lazım cw ye gelince orda Bi pidaraslık var ama o da çözülecektir her şey patrona biter patron ky cı yı yem etmek istemezse mücadele ederse bu şirkette olduğu gibi rayına oturur gider
%60 kapasite artışı hayırlı olsun arkadaşlar..
Ben Bulgaristan göçmeniyim hocam , o kelime bizde küfür olarak kullanılır demek ki sizin yörenizden gelmiş kişilerden geçmiş olma ihtimali var balkanların Türkleştirilmesi sırasında diye düşündüm şimdi.
Astor’un son attığı kapasite arttırım kap’ı harika. Benim borsa tecrübem 3 yıldan ibaret ancak bu süre zarfında benim gördüğüm, borsadaki en etkili hikaye büyüme hikayesidir ve bu hissede de o var, her ne kadar piyasa değeri 97 milyar tlye dayanmışsa da uzun vadede yön yukarı görünüyor.
Yazdıkların yatırım tavsiyesi değildir.
Gakgo kelimesi gardaş kelimesinin birebir aynısıdır gakgoş ta gardaşlık anlamı taşır yani anlayacağın küfür anlamı yoktur aksine insanları birbirine bağlayan yakın dostları kardeş gibi gören buna istinaden hitap kelimesi olarak kullanılan bir kelimedir ayrıca elazığ insanını severim has adamlardır neyse bu hisse tıkandığı yerde düzeltmesini yapar ardından yoluna devam eder yani spek hareket yapamaz ky cı değerli bir şirket olduğunu biliyor Düzeltmenin suyunu çıkardılarmı ky devreye girip gereğini yapıyor o sebeple tahtacılarda böyle hareketlere çok tenezür etmiyor
Piderast da bildiğin ib. Ne eski bulgarlar rusçayı iyi bilir neyse sayfayı kirletmeyeyim astor sayfası burası temiz kalsın
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...r944gISoQ&s=19
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço tarihi ne zaman?
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yeterince alamdim ..hay bee , keske daha cok alsaydim
Esaslı bir düzeltme yaptı..Buradan ilk hedef 125 inşallah
Tavan oldumu , millet pesine onlarca takla atiyor , ama dustumu kimse alima gelmiyor
:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:
Sonra KY hakkini niye kimse korumuyor .. KY basacan tokati , basacan tekmeyi , acimiyacan
Yatırım Finansman 91 ortalama ile aldığı 6 milyon lot malı 106 0rtalama ile verdi..Hisse başı 15 TL ve toplamda 90 milyon TL karı 1 haftada cebe indirdi helal olsun. İş bilenin kılıç kuş*****n hesabı. Onu dün 2 milyon satışla Bank of izledi..Ancak tüm bu satışlar küçük yatırımcılar tarafından karşılandı. Astor borsa işlem hacminde açık ara birinci sırada. Tüm aracı kurum robotları burada.. Yat.Fin ve Bank of buradan çıkardıkları para ile KOZAL grubunu tavanladı.. Paranın gücü borsada kendini gösteriyor.. Bu hafta ASTOR un 110 üstü kapanış yapacağını düşünüyorum. Dün Ankara dan İstanbul a gelirken yolda ASTOR trafoları taşıyan TIR lar görünce yoldan 5 bin lot daha portföye ekledim.. Hayırlısı birde bedelsiz açıklasada fiatlar alınabilir seviyeden işlem görse..
Geçen 3 aylık bilanço verilerine göre paylara ilişkin primler kaleminden %150 bedelsiz verme potansiyeli var. Yönetim bunun kararını alırsa ağustos ayını güzel bir bilanço ile beraber iyi bir primle karşılarız..
kitapsiz hisse 8 milyon dolar para kazandin tavana gitsene
#ASTOR
adamlar 2 kap birden atti , bu yahu , bunlar hep yurtdisi calisiyor , walla helal
KAP
Özel bir firma ile 27.07.2023 tarihinde 5.310.000- USD (Beşmilyonüçyüzonbin Amerikan Doları, TCMB Satış Kuru ile 143.246.808.- TürkLirası) tutarında, 5 Adet Güç Transformatörü ve 4 Adet Kuru tip Transformatör satış sözleşmesi imzalamıştır.
Yapılan sözleşmenin 2022 yılı hasılatına oranı % 1,93' dır.
Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
Saygılarımızla
KAP
Şirketimiz,
26.07.2023 tarihinde ENDOKS Enerji Dağıtım Sis. San. İth. İhr. Ltd. Şti. ile muhtelif elektrik dağıtım şirketlerinde kullanılmak üzere Dağıtım Transformatörleri ana ürün grubu içerinde yer alan muhtelif sayıda Orta Gerilim Manyetik Kontrollü Reaktör (MCRS) ve Orta Gerilim Shunt Reaktör alımı konusunda toplamda 3.095.439.- USD (Üçmilyondoksanbeşbindörtyüzotuzdokuz Amerikan Doları, TCMB Satış Kuru ile 83.505.038.- TürkLirası) tutarında sözleşme imzalamıştır. İlgili ürünler 31.12.2023 tarihine kadar partiler halinde teslim edilecektir.
Yapılan sözleşmenin 2022 yılı hasılatına oranı % 1,13' dır.
Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
Saygılarımızla
Dünkü çıkışa ayak uyduramadı diye ASTOR a kızıp haksızlık etmeyelim..19 temmuzda 81 den 25 temmuz da 112 kadar çıktı hisse.. Tabii bu çıkışı sağlayan yat fin ve bank of malları verdi..Buradan ilk hedef 105 ve sonrası 110 üstü fiat bekliyorum..
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...t3Q8K27Dw&s=19
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.