Bugünde temettü ödemesi olduğu için Xbank düşüş yasamasi normaldir.umarim 4000 altı kapanış olmaz.Bu arada iş bank temettüyu yatırmış.
Printable View
Bugünde temettü ödemesi olduğu için Xbank düşüş yasamasi normaldir.umarim 4000 altı kapanış olmaz.Bu arada iş bank temettüyu yatırmış.
iş bankasının hakkını yemişim.9.05 Mesaj atmış temettün yattı diye.
Temettusune tukureyim.
Neyse temettu tokadi atmadi.
http://share.matriksdata.com/Images/...1725133976.png
Özel bankalarda temettü muhabbeti bittiyse Xbank daha rahat olacaktır.sonunda tepki yükselişi yaptı.
Bence diğer özel bankalarda işe yeni başlayan yeni memurla İş bankta işe yeni işe başlayan memur arasında ciddi maaş farkı olduğunu düşünmüyorum temettü hariç fakat sosyal tesis konusunda belki bir tık daha iyi olabilir özel sağlık sigortası tüm büyük kuruluşlarda var zaten fakat iyi derece yabancı dil bilen birisinin bankada çalışması mantıklı değildir yurt dışında çalışması daha mantıklıdır ortalama ev kirası 7000 TL size düşük yazdım aslında İstanbul merkezi yerlerde ev kiraları 15000 TL civarlarıdır doğal gaz elektrik ve su faturaları ile beraber sırf barınma ihtiyacı 18000 TL dir.İşe yeni işe başlayan memur aç kalır İstanbul da gerçekleri yazmak gerekir forumda.Siz emeklileri kafaya takmışınız satın alma gücü düşüyor şuan iş bankta memur olarak işe başlayan memur 25 yıl sonra bankadan aldığı aldığı emekli ikramiyeyle 1 tane yazlık ev yada kışlık daire satın alamaz İş bankasında terfi alsa bile gene alamaz eskidendi o yazdıklarınız yaşınız büyük anlaşılan.Orta sınıf bitmiştir ya zenginsin ya fakiriz umarım 14 mayıs genel seçimlerde iktidar değişimi olur.
Ayrıca ben İş bank çalışanlarından daha doğrusunu yapıyorum hisseyi taşıyarak İş bank hissesi yükseliş trendine 1 yıl önce başlayan bir hisse İş bank yükseliş trendi başlamıştır daha önceki dönemde yükseliş trendi 15 yıl sürmüş bir hissedir daha sonra 15 yıl üzeri yatay bantta sürünen bir hissedir bence önümüzdeki yıllarda ciddi para kazandıracaktır İş bankalı çalışan personelden hatta şube müdürlerinin 25 yılda aldığı aldığı emekli ikramiyesinden daha fazlasını kazanmayı düşünüyorum kısmet.
Ben de o yuzden diyorum zaten
Hic olmazsa yazlik ev hediye edelim
Ben emekli degilim bu arada
Yükseliş trendi çok sert olacak bitime yakın Ereğli Petkim gibi sanayiler nerelerde kalır bilemem ama sanayi değil bebek gelişime açık 5 ciddi firmaya % 40 nakti bağlamak ve % 60 likit mevduat fon ve benzeri alanlarda 2025-2026 zirvesi sonrası geçiş de mümkün . 2 seneye dolar bazlı müthiş zirve olacak şişecsm kaç katlar bilemem ama yabancılar için tesla muamelesi de görebilir , yabancı yatırımcı iş bankası karaborsa alır YTD
2 dolar hedefi kolay alırız .
3-4 doları zorlarız düşüncesindeyim .
5 dolar bence adil zirvesidir .
Olumlu senaryolar iş bankası 8 dolara ve üstüne gidebilir . YTD
TÜM BU BEKLENTİLER İŞ BANKASININ holding kimyası ky ve bilgisiz yatırımcıları şaşırtacaktır Ytd
2 tl den başlayan çıkışın 125 tl gibi yerlerde 64 kat vererek SASA bir balondu iş bankası ne ya balon da değil ama 64 kat gidiyor ne bu demelerine yol açacak !
Evet ne bu yaaa ! Diyecek çoğunluk banka rallilerine anlam vermeye çalışacaklar , hatta bazen kar realize ve savaş çıkacak , mal hisse alma yarışıyla da düşüş olucak fibo %30-40 geri gelecek, 2 ve 3. ralliler daha sert yukarı yapacaklar , spek hisse de değil neden gider ki 64-100 kat değil mi bankalar ve iş bankası diyecekler , Gider ağam gider, paşam sen hiç merak etme Ytd güzel güzel gidecektir Ytd .
Kavga coktan basladi
25 milyar sermaye tavani onaylandi.
31 Mart'ta gecen sene de oldugu gibi yine kamu bankalarina sermaye enfeksiyonu oldu.
10 milyar ödenmis semayenin bu yil içerisinde 25 milyara cikmasini bekliyorum.
Temettü hikayesi simdilik bittigine göre artik ufaktan geri alim baslasa fena olmaz.
Xbank 4,504 yatayda fakat ralli beklentim var İş bankta.Yapı kredi bank ve Garanti hepsinde ralli beklentim var kısmet.
Borsada yatayda 4,984 kapatmış zirvesi 5,704 ne zaman zirvesini geçer o zaman beklentisi iyi olan hisseler ralliye başlar çok sıktı aylardan beri bir aşağıya bir yukarıya bugünkü tepki belki yükseliş trendini başlatmıştır yarın ve perşembe günü önemli.
Çok güzel İsctr forumu sessiz ve sakin dün Erdemir forumuna bir girdim ziyaretçi sayısı 60 ziyaretçi balkonda olan üye sayısı 20 üzeri feci foruma rahat yazını yazamıyorsun direk eleştiri geliyor sayfa 40 dakikada değişiyor sinirlendim biletini kestim gönderdim.Sonunda tepki yükselişi geldi hisse 1 aydan daha fazla zamandır düşüş yaşıyordu neyse yolu açık olsun.Benim için önemli olan Xbank ralli yaşaması ucuz olduğu için mızrak çuvala sığmayacak.
Yarın İş bankta yükselişine devam etmesini bekliyorum.Günlükte para çıkışı var o ayrı konu.
bu ne la
oku oku bitmiyor :)
https://www.docdroid.net/GQJmGOE/tur...5-150411-1-pdf
30 sayfa rapor yaziliyor, ama unlu mamuller fiyati belirliyor
:kahkah: :kahkah: :kahkah: :kahkah: :kahkah: :kahkah:
Tepki yükselişi yapıyor geri geliyor İş bank aynısı Xbank ve Bist 100 içinde geçerli Xbank zirvesini geçmeden ralli olmaz.Ralli yaşayacak sabırla beklemek lazım.
Ralli olacak 5 . Banka rallisi olacak yazdan beri sayım olarak 5 ralli en güçlüsüdür erken satıp çıkanlar da çok üzülecek xbank 6500 hedeflerse % 60 bankalar hareket edebilir bu yazın olmamıştı Eylül rallisi ise başka bir spekülatif hareketti . 2. Ralliydi ve geri de sert döndürdüler .
Mayıs 15 kadar ralli başlar beklentisindeyiz ama Nisan 15 kadar başlayacağını düşünen de az değil , YTD ! Ky korkuda mal alacak mı hiç sanmıyorum aklını dolara ve faize kiraya veren arabesk anlayıştan yatırımcı çıkmaz 5 banka rallisini de ıskalayacak KY BÜYÜK İHTİMALLE yan tahtalarda kitli kalacaklar odas filan elektrik çarptı ya onun gibi yerlerde kalacaklar !
Xbank 3990 puandan 6500 puana bakalım Anadolulu bey nasıl olacak ! Ytd beklentidir .
İyi olacak Sn Ali sabırla beklemek lazım.
37 gun kaldi. Guzel gunler gelecek bankalara. Kolay ekmek yok. Ne bicim bir yerdir be ulkenin m konuldu, seccade milletin ana konusu. Din tacirinden hep korkacaksin.
http://share.matriksdata.com/Images/...1536027302.png
1.12de de gap var. Ben de yıllardır orayi bekliyorum.
Cumhuriyet'in 3. yüzyılinda belki orayı da kapatır
Teknik analiz yapanlarda genelde gap rahatsızlık yaratır.Sağlıklı yükseliş için gap kapanmasını isterler fakat belirttiği seviyeler zor Xbank ve bist 100 de ciddi düşüş olur İş bank belirttiği seviyede gap kapamaya giderse hele genel seçim tarihi yaklaşsın piyasa rahatlayacaktır şuanda kötüyü yaşıyoruz belki en kötüyü yaşıyoruz belki daha kötü olacak yaşıyoruz zaten piyasa önden gider.
Türk borsası GAP ları pek sevmez. Bunu benden daha iyi biliyorsunuz da bilmiyorum numarası yaptığınızı düşünüyorum.
Ama beklentim yüksek benimde. FED faizleri artırmaya devam ederse ABD de bankalar batmaya devam edecek. FED de artık pes edecek mecburen. Yine para bolluğu akabinde. Dolayısıyla ralli beklentim yüksek. Ama ne zaman olur ...
Numaracilar forumu
hakan da muhtemelen GAP kafasinda
belki de 10 liranin altindaki gapi kapatinca geri alim yapacak
muhtemelen bu fiyatlari pahali buluyor olmali ki
finansal sonuclara cok sasirdigi icin
bankadaki cayci dahil herekese
11 maas ikramiye dagitmis