esasın sallamıyor ılımlı konuşma şu ana kadar ..sallarsa pala da masayı sallar
Printable View
Şortlar ı etken verdik...
bizimkiler halen dolar yakıyor
altın sterlin euro frank %1 yukarıda dolar sabahki seviyesinde
Hizbullah sözcüsü Nasrallah: "Bu Allah'ın yolunda bir savaş."
Orta Doğu Nabzı
@OrtaDoguNabzi
·
2d
ï¸ Hizbullah Lideri Nasrallah:
Binlerce Filistinli esir. Mescid-i Aksa zor durumda. 20 yıllık abluka var. Dünyanın umrunda değildi. Bunları anlamadan 7 Ekim’i anlayamazsınız.
İsrail’e karşı savaşmak Allah yolunda savaşmaktır.
Bir şey çıkmaz. Sadece Filistin in kararı diyor adam..
Bugun + kapatır. Alımlar karşılanıyor.
Hızbullah lideri Nasrallah: (7 Ekim saldırısı) Bu operasyon için tüm teşekkürlerimizi sunuyoruz
asıl shortcular teşekkür ediyordu :he:
nasrullahın bile bizim ekonomiye etkisi 0.34 yaw..
insan gerçekten hangi borsada işlem yapıyor hayret..
:drunk:
Birebir sallıyor İran ın bu işlerden haberi yok diyor. Daha ne diyecek:)
Şekerimde sağlam bir miktar geri aldım
Sistem normale döner bence ama yine de pala dayı nerelere yorar işi bilinmez..
İranı aklamaya çıkmış:)
Dalgıç kıyafetimiz bile ıslanmadı emlak dayu, ne tişikkürü
Zopanın büyüğü heybede :he:
7777 üstüne atmasını bekliyorum. Bu konuşmadan bir cacık olmaz. Bu da İsrail'in adamı, olan çoluk çocuğa oluyor, yazık.
nasrullak ben senin taaa...
zarar ettirdi sisteme yaw :drunk::drunk:
İsrail Savunma Bakanı Gallant, Blinken'e rehineler iade edilmedikçe ateşkes olmayacağını söyledi-Haaretz
Haaretz gazetesinin haberine göre, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Savaş Kabinesi ile Blinken arasında yapılan bir toplantıda ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'e "rehineler iade edilmedikçe ateşkes olmayacağını" söyledi.
ABD Dışişleri Bakanı Blinken: Filistinli sivilleri korumak için daha fazlasını yapmamız gerek
Şimdi Biden var d:wave:dikaatttt...
Ne oğlum bu yav az önce %1 eksi şimdi artı böyle piyasa mi olur. Ama gördüğüm kademeler boş ondan satamiyor o yüzden sallana sallana gideriz gideceğimiz yere aşağı da olabilür yukarıda olabilür
Selaaaaammmm durr..:plc:
vakbn devre kesecak utanmasa..
bu endekste..
Aaahhh gidiii aahhhhh.. Kitleyin kerizlereee:whistling:
Evet 847x den ve 229 tan tüm mallar kapandı. 2 eşek yükledik bugun
DAha da oynamam ben gidiyom. Shortçulara allah sabır versin.
Hizbullah lideri Hasan Nasrallah:
İran, bölgedeki direniş hareketleri üzerinde herhangi bir vesayet uygulamıyor. Kararları direniş liderleri alıyor ve İran da destekleyip yardım ediyor.
ABD, İsrail’e uçak gemisi gönderdi. İsrail, ilk günden silah ve para istedi. Bu mu güçlü devlet, ayakları üzerinde durabilen devlet böyle mi olur?
Dünya, Hamas tarafından öldürülmüş denilen sivillerin çoğunun İsrail ordusu tarafından öldürüldüğünü görecek.
Gazze'deki fedakarlıklar, Filistin halkının ve bölge halklarının kaderinde yeni bir tarihi aşama oluşturdu.
5 dkda 11 bin pivan çizdirdi..
Nasrallah ABD ye İsraile giydirip sallamadığını halkı isyana davetini göremeyince toparladı ..la pala konuşmanın sonunu bekleseydin ya sonradan sallarsa
SPOT da BofA 30 dk önce -1.2 milyar satışı vardı,
https://i.hizliresim.com/ibjaojd.PNG