1 milyon 10 bin eski usul:)
Printable View
1 milyon 10 bin eski usul:)
10,160'tan kısam var. İnşallah doğru anlamısimdir eheh..
SPOT eşleşme ve kapanış,
https://i.hizliresim.com/h2q224y.PNG
Yok son yazdıklarımda hep 310-312 dolar seviyeleri yazdım...
9400-9500 lerin üzerine denk geliyor şu anda... TL bazlı yukarı doğru gidebilir :)))CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu çocuğa üzülüyorum. 2 fotoğraf çektireceğim diye gitti. Kaçıncıdır dönüşü ertelendi. Özlediği türlü yemeğine hasret kaldı.
......................................
Alper Gezeravcı'nın uzaydan dönüşü bir kez daha ertelendi.
O paraya (55-70 milyon dolar aralığında deniyordu bilet parası) deprem bölgesine yardım edilebilirdi... Turistik seyahat oldu sadece...
Adam yemekten başka bir şeyden bahsetmedi zaten... Birkaç ay sonra göreceksiniz kimse bahsetmeyecek bile unutulup gidecek...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
06.02.2024 Salı
İstanbul borsası bir bütün olarak TL bazlı en yükseğini gördü ve en yüksek günlük kapanışını yaptı ..
XU030YVADE , 9560.00-9734.00 gördü 9663.75(uzlaşma 9659.50) kapattı .. +%0.33
Alemin longerlerine bir tebrik daha ..yakışır :)
VESBE: piyasa değeri yaklaşık 900 milyon avro.
VESTL: piyasa değeri yaklaşık 700 milyon avro.
davayı kazanması halinde alacağı tazminat yaklaşık 700 milyon avro.
Donuk bir adam.İletişimi ve kendini ifade etmesi yetersiz.
Biraz dersine çalışmalıydı; yapılan çalışmalardan vs. bahsedebilirdi.Akıllarda kalan''YEMEK-SILA HASRETİ'' OLMAMALIYDI...
Sonuçta bunun gibi onlarca personel vardı.Bunu kim seçti?
Son 40 dakika Bist30-viop makasını viop aleyhine bozdu.
Karanlıkta bist30 alındı ama viop alınmadı.
Bugün teminat arttırma günü olmasa bitlenirdim ama yarın için sadece izlemedeyim.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...08#post6702708
Şahsi pozisyonum her zaman olduğu gibi ..online
9725.00 şort
Evet adam tatile mi gitti uzaya mı belli değil.
Ama buna sebep olan kendisi..
Ben demedim annenim türlü yemeğini özledim diye..Biraz bilimsel açıklamalar yap. Vay diyelim.
Arkadaş uzaya gitmişsin, türlü ne yahu?
Neyse zaten bizim göndereceğimiz adam ne olacaktı. Türk tipi astronot.....
https://www.youtube.com/watch?v=Ho_A6A5tzmU
Tüm dostlarıma huzurlu bir gece dileylilerim :)
AKtronot... diyelim daha iyi :)CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu uzay işinin usulü erkanı tabii hiç güzel değil. insan gördükçe daha da çirkin bir hal alıyor.
ama nasa vs uzaya gidecek kişileri jet kullanmayı bilen, belli dayanıklılık testlerinden geçmiş kişilerden seçiyor. bunlar da çoğunlukla pilotlar oluyor.
orda ölçüm yapıp laboratuarlara teslim ediyorlar.
Uzay misafirinin dönüşü geciktikçe fatura kabarıyor olabilir.
bence birileri çuval çuval para götürüyor viop da.....korku bacayı sarmış....eskisi gibi gidiş olmaz korku verip akşam da veriyorlar.....güzel takip ile palayı tırtıklamak artık şu ortamda basit.....neden diyorum Başkan Erdoğan heran herşeyi yapabileceğini pala çok iyiğ anlamıştır....onun için rahat mal taşımak yürek ister bu ortamda......başka abd riski var ...irana salar mı patriotları ......diğer taraftan çin de işler iyi gitmiyor......gayrimenkul devi iflası .....çin de borsa yatırımcısı kıskaca alınmışşş ...onun için şort yönlü tetikte olan ve gün içi poz kapatan viopçu sansı yüksek bana göre......
Büyük oyuncu böyle olunuyor ilk 2 msj dün sabah diğer 3 msj bugun dün aşağı gelicek bugun açıldığı yere gelicek
kutlarım seni analizlerinden yararlananlar adına :)
msj yazmışın dün sen bırak vıop işini yazdığın gibi kafan karışıksa işin zor bu piyasada.
bak ben beceremiyorum vıop yapmıyorum sende dene:drunk:
altın ve gümüş ons son bir bir kaç gündür çok hareketli , derin bant aralığı çok fazla......gördüğüm daha aşağılara verecekler ....altın ons 1960 dolar gümüş 22 doları kıracak gibi bir görünüm var.....ama birileri fena buralarda mal dağıtıyor.....baskı var....bu durumu bozacak durum jeopolitik amerikan zorbalığı.......
bu sefer iş değişik olacak.. normal korelasyon çalışacak sanki
amerikanya borsaları taban, taban... altun tavan tavan çekecekmiş gibi hissediyorum
borsa balonunu üflemek üçün çok zorluyorlar, biryerleri patlayacak... arkadan fosss diye koyverecekler heralda :kahkah:
yazılanı da anlamıyorsun....ulen viopta 10 ila 20 poz değişimi yapıyorum günlük.....yapmayanları da görüyorum....adamı terste bırakıp şapa oturturlar.....sonra da üzül babam üzül.....bağcıdan üzümü alacan azar azar....şükür az az palayı tırtıklamak boynumuzun borcu.....sen analizini yapmaya devam et......sana başarılar diliyorum......
o olacak gümüş ucuz.....ama çinde ki durgunluğu şimdiden fiyatliyor gümüş ons.....ev fiyatları çinde düşüşte .....haddinden fazla ev yapıldığı söyleniyor......gayrimenkul şirketi çinli Evergrande iflas eşiğine gelme nedeni iyi düşünmek lazım....çin durgunluğa geçtiğinde bir çok emtiyafiyatı düşer....gümüş sanayide kullanılıyor....buda altından daha fazla düşecek.....bekleyip görecez dayuuuu.........:ok:
Teknikçisin ve bir borsanın yalandan yere altı dolu olmadan ATH görebileceğine inanıyorsun öyle mi??? Koyabilsem büyük soru işareti koyardım.
Peki SP 4200 çalışırken 5000 göreceğini bildin mi? Bilemedinse düşüşü nasıl ön göreceksin 6. his ile kalben mi?
Bence işlemlere biraz ara ver.Ya da adet ve miktar küçült.
Sen demek benim arada yazdıklarımı hiç okumuyorsun.
Bu işlerde en zoru doğru pozisyonda isen hiçbir şey yapmadan oturmaktır.Para böyle yapılıyor.Bir dost.
Misal 7400 5 kontrat longsun.8030 larda düşen kırıldığında 3 tane daha long alsan 5 kontrat 7400 alışınla kazandığın sermaye ile bu akşam ya da yarın pozisyonu kapasan daha yüzdeli kazanırdın gibime geliyor.
Kocaeli'deki P&G fabrikasında çalışanları rehin alan saldırgan tutuklandı
sahol yatırımcı ilişkilerine mesaj attım. enerjisa üretim halka açık olmadığı için güneş santrallerini kim kuruyor öğrenemedim kim kuruyor dedim. en iyisini yapıyoruz ama şirket adı veremeyiz diye sabah mesaj atmışlar.
ben bugün yine hakettim :drunk:
umarım halka açılır. o zaman party :cool: