Kimseyi zorla aþýya çaðýrmýyorlar isteyen olsun diyorlar.
yalandan yere doktor görüþleri paylaþmaya gerek yok.
bu iþin içinde kaldýrýcak para olsa herkesden önce bu iþlere girerler.:)
Printable View
Bankalar sanki bir daha yukselmiyecekmis gibi gidiyor,
bu tür þeyler devletin ilgisini çekmez...
çünkü çorba yok iþin içinde...
birine ihale edemediði iþlerde umrunda olmaz...
anca þöyle olurdu devlet saðlýk tarafýnda olmayýp full özel olsaydý...
bunu ihale edip yandaþa verip oda aþýlarý yapabilseydi kimseye býrakmazdý...
imamoðlundan çok korkuyorlar özeli bile onun için parlatýyorlar halk artýk uyandý Ýstanbulda Ankarada ne olduðunu gördüler.Bu yüzden imamoðlunun her attýðý adým bunlarý rahatsýz ediyor kimseyi zorla aþýya sokmuyor olmak isteyen olsun diyor .
Ama bunu bile anlamayacak kafa var bazýlarýnda hemen baþlýyorlar karalamaya.
Ülkede okadar dönen hikaye var daha bir tanesini yorumlayamayan kafa bunlar anladýn sen:)
5 0 7
@e507
·
38d
"Yerel seçim sonrasý geçen altý haftada yabancýlarýn swap üzerinden yaptýklarý giriþ $16 milyara ulaþtý. (Son 2 hafta $9 milyar)."
aþý maþý derken hisseyi kaçýrýyorduk az daha...
Bu Koton ve Lilak arzý da periþanlýk olmuþ cidden. Büyük yeni arz tahtalarý kaldýrmak þu seviyelerden zor...Ýyi para baðlamak lazým..
Götürürler bir ara da hangi ara bilmek zor...
totoþ yine ortaya geçti hacim için:)
Bankalarda yukarý alýp malý vermesi lazým.. Enflasyon muhasebeli bilançolar gelince vay anasýný der piyasa, gerçekle yüzleþir....Piyasa trade ediyor þu an... Asýl malý gri liste coþkusu ile verecekler bence...Geçmiþ döneme göre karlýlýklarýnda da sýkýntý olduðu söyleniyor..
Forum ters köþe oldu son iki gün.....iyi gazladýlar endeksi.....
Olumsuz hava koþullarý pirinç piyasasýný bir kez daha sarsarak 15 yýlýn en yüksek seviyelerine yükselmesine neden oldu. Tayland beyaz pirinç fiyatlarý nisan ayýnýn baþýndan bu yana 71 dolar artýþla ton baþýna 649 dolara yükseldi.
Viop....foreks ....coin vadelilere....soygun legal alaný......burada duygularýný kontrol edemeyenler tüm parayý býrakýp kalkar.......az önce viop ta 1 dakika da müthiþ soyguna þahitlik ettim.....
Pgs longlari kar alýnca çok yüksek teminat boþa çýktý
Kaldiraci kaç bunun bolundukten sonra ayar mý cekildi
totoþ satýþlarda 700 yaptý:)
ayýn 14 de bana özelden ulaþanlar kuþta fon çýkýþý dün iþ yatýrým 2.5 milyarlýk giriþi ile bitmiþti bana göre tuprs da bugun fon satýþý devam ediyor alýcýlar daha güçlü ondada sona geliyor olabilir inþallah zararlarýnýzý kurtarýrsýnýz þimdilik oyun güzel gidiyor piyasa bozmazsa
hacim ve þortlarý için dönüp duruyor totoþ :)
https://i.hizliresim.com/qel00gi.png
formasyon bu kanalýn içinde kaldýðý sürece hedefleri yukarda.
https://i.hizliresim.com/rt5bm1b.jpg
11160.xx üstünde kaldýðý sürece, gri yelpazelerden 4 adet kadar yukarý çizmem gerekiyor, ama býktým artýk,...
3 adette mavi çizgiden,..
normalde düþüþlerde 10826.xx altýný alabilseydik, 10492.xx ye kadar hatta biraz altýna realize olabilecekti,....bu olmadý ve boyun çizgisi olan 11160.xx tekrar yukarý geçildi,...
burasý korýndukça kalýndýkça yukarý 1000 puanlýk bir parkur yapar, bunun gerçekleþmesi için tek þart:
if c>11160.xx, 1,0)
benim oraya günlerdir bunu öncesinde ve sonrasýnda yazdým,..ayrýntýlar orada fazla fazla var,
484.34 bim short actim
tup de bofa 1.5 milyarý geçti fon satýþý
bunun yakýtýný elbbette yeni anaysa iþi oluþturuyor ve dikkat ederseniz, cb nin Özele(yeni kýlýçdaroðlu) yakýn zamanda iadei ziyaret sözü realzieyi kesip tekrar 11160.xx ý yukarý delmek için yeterli oldu,..
bu yeni anaysa muhabbetini elbette hem bu topikte, hemde benim topikte daha Numan Kurtulmuþ iftarýný açmamýþken bahsetmiþtik,..
bu yeni anaysa iþinde Türkiyenin geleceði için global manada çok þey saklý ve ABD bunun için para akýtmaya dünden hazýr,
bunu pazarlama þekilleri ise Türkiyede siyasette yumuþama,...
oysa yumuþayan ve pelte haline getirilen bizzat Türkiyenin kendisi,...
Ýmmaoðlu ile Özel ikiside ayný ve global kimilikler ancak aralarýnda tek fark,..
Erdoðana karþý Ýmamoðlu kesin kazanýr, fark budur,..
Özel içinse bu oldukça kuþkulu ve kaldý ki bunun için öncelikle Ýmamoðlunun ayrý gayrý olmadan Özeli desteklemesi gerekir,..
dolayýsýyla Tayyip doðal olarak yeni Kýlýçdaroðlu olarak Özeli parlatýyor,..çünkü en azýndan Özele karþý þansý olduðunu görüyor,..
23 DERECE
@yirmiucderece
·
4s
âž– 1 gün koltuksuz kalmadý!
Afyonkarahisar Bolvadin Belediye Baþkanlýðýný 424 milyon TL borçla devreden AK Partili Fatih Kayacan’ýn Diyanet Vakfý’na Genel Müdür Yardýmcýsý olarak atandýðý ortaya çýktý.
neden hemen görev bulunuyor :)
https://resmim.net/cdn/2024/05/17/fOsUNi.jpg
Son durum.
Pusholder
@pusholder
·
3s
SON DAKÝKA: Diyanet Ýþleri Baþkanlýðý'nýn aldýðý Audi A8 lüks araç iade edildi.
baþkanýn audi sinide yediniz burada konuþa konuþa:)
sanýrým 4 nisanda da bofa yüklü thyao satýþý yapmýþtý.
ordan çýktýðýyla baþka tahtalarý kaldýrmýþ, thyao'daki barajý býrakýnca da endeks 5 nisan cuma gap býrakýp yükselmiþti.
þimdi tüp ve thy'de aynýsý oluyor, sýrayla 10 ve 7 gündür sert satýþlardan sonra bunlarýn tepki yükseliþi bile endeksi kaldýrýyor çünkü endeks aðýrlýklarý fazla. yanýna bir de tamamen hakim olduklarý bankalarý ekleyince þort kavurma yapýyor resmen
SCOOP: ECB , BBVA-Sabadell Anlaþmasýna Açýk, Potansiyel
yonca ile ilgili bir dostum böyle bir haber attý ne kadar doðru bilmiyorum
.............
gülbende twit attý emma esneme yok...pazartesiye kaldý galiba düþüþ....