ibs de 2 gün önceki takasları gösteriyor. hsbc almış bakalım yarı çarşamba günkü takası yazarım almışmı satmışmı. citi salı günü 3000 lot satmış
Printable View
ibs de 2 gün önceki takasları gösteriyor. hsbc almış bakalım yarı çarşamba günkü takası yazarım almışmı satmışmı. citi salı günü 3000 lot satmış
hsbc 7253 olmuş
Ben hala bu hisseyi, bu fiyatlardan yabancının aldığına inanamıyorum... Genelde bu tarz sığ tahtalarda spek belli bir seviyeye getirip ondan sonra yabancıya pazarlar. ..
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
koku almışlarsa alırlar tabi bizden önce onlar haber alıyor zaten şirket italyanların
Dostlar selam.Dün akşama yakın hatırı sayılır biraz lotcuklarla aranıza geldim tahta sahibinin zaten pek hoşuna gitmeyen Günün En düşüğünden kapatarak sanki beni cezalandırdı.
Fakat;Speğe gülüyorum.
Dün Devlet yetkililerin açıklamış olduğu malunuz Kanal İstanbul projesi haftaya açıklanıyor.
Kanal İstanbul projesinde yeralacak firmaların belli bir Sermaye ve Rasyo oranları belirlenecek.Grubun bugün ve haftaya çok sert hareketlerini beraber göreceğiz.Mart sonuna kadar trendeyim.
Karayolları Genel Müdürlüğünün de yakınlarda tarih bilemem Tüm Türkiyede Bahar aylarında başlamak üzere pilot şehirler arası yollar bellidir Asfalt yerine sağlam uzun ömürlü telnolojik yolların BETON a dönüş projesi var.
Beton =ÇimBeton ve diğer üretenleri biliyorsunuz fakat Lokasyon gereği ÇimBETON harika bir konumda.
FİNAL =Ayrılan nakit ile Şirket nasıl bir yol izleyecek.Malum Olağan Genel Kurul tarih belirleme aylarına çok ama çok yaklaştı.Genel Kurul Maddelerinden biri bu Nakiti ne yapalım derler İtalyanlar değil mi?
Mahkeme kararında pek bir Olumsuzluk yok gibi sesli düşünüyorum.
Yukarıda yazdığım tüm bilgiler bir HAYAL ürünü olup,kesinlikle gerçeklilk ve önbilgi sızdırılma operasyonu olmayıp,uykusuz kalınan bir gecenin sabahı yazışmıştır.
YATIRIM TAVSİYESİ değildir...
Hayırlı C U M A larrr
Grafiksel hareket edeceğim diye kıvranıp durması (saçmalaması) güldürüyor..
Destek,direnç bölgeleri göstermelik olmaktan çıktı artık...
Bu sermaye yapısı ile fon parası sancısı ağırlaşmaya başlar yakınlarda..
Biz İstanbul'da bu fiyata daire yok diyorduk bir çok büyük şehirde fiyatlar aynı noktalara geldi,geçti bile..
Çimbo da TOBO muz hayırlı olsun demek için erken, teyide ihtiyaç var.
Ebesini kıstırdım tenhada..Kaçacak yerin aşağı kaldı, orada bekliyorum zaten.
Yok öyle üç köfte 5 kuruş.
Yıllarca alışmışsın garibanın sırtından geçinmeye.
birini on etmeye,
Çalışmadan kazanmaya,
Artık sıra bende..
KY nin intikamına alacağım.
Bunu yanına koymayacağım.
Sekbanı cedid.
%25-29 almadan bırakmam spek efendi...
Kıyamam gözyaşlarına ama..
eğer bu tahtada spek varsa bu adam sakara benziyor.. eline yüzüne bulaştıracak gibi..
Bastıkça elinde ki lotları kaptıran acayip biri var,sonra onları toplamaya çalışıp biraz daha kaptıran tip..
Buralardan (şahsıma adına) alamazsın yukarılara 50 lileri 60 görmemiz lazım..Geçen 5 yılın ardından...YTD...
komedi yaa :)) böyle beceriksizini hiç görmedim :))
Spek istifa.. Kalk ordan başkası otursun. Rezil ettin tahtayı. Zaten diğer bacın Mrshl da bir hal oldun.
49 ilk hedef 2 ay süren var. %25-29.
Yukarı yapmazsan, aşağıda bekliyorum.
aşağı tükerse sakal yukarı tükürse bıyık :)))
Neydi bu şimdi.
Aldın elimden tüm malı.
Günün en yukseğinden kapadık.
TOBO istiyoruz spek.
owww spek kızdı :)))
Cmbtnhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...adc8ab07a7.jpg
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satan diğer 1771 lot alan diğer 520. Toplama işi fena değilhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...10adc4c8f6.jpg
Kaç kapadı arkadaşlar
38,96 kapadı. Çok kçtü değil çok iyi değil.
Günün en yükseği.
Satmak isteyen olursa alırım diyor, lombak.Sonrada ekliyor. Direnç çok yakın ama. Elbette günlük konuşuyor.
Biz ise haftalık aylık düşünüyoruz. Büyük resme bakmak lazım.
Ne diyor 2 ay sonra 49 olurum.
"Seni nerde bulacağım"
Bunu aslında mrshl topiğinde servis etmek lazım, Ordan mal kaptıranlar buraya gelsin diye..ama prensiplerime aykırı.
benim şahsi düşüncem şudur ki:ya 2017/12 aylık bilanço beklenildiğinden çok daha iyi gelecek, ya da ilkbaharda yapilacak genel kurul toplantısında sermaye arttırımı gündeme gelecek.yabancı ve yerlilerin alımları buna işaret ediyor.
bayram değil seyran değil, deutche, citiy, deniz beni neden öptü? başka kağıt mı kalmadı da bu sümüklüye üşüştüler? bir hikmeti olacak demekki. aynı yerden birileri kulaklarına fısıldadılar. kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
bizde pozisyonumuzu bunlara göre aldık, trenin kalkmasını bekliyoruz spek efendi.
Kanal İstanbul Projesi'nin yapılacağı güzergahı teke düşürmek için*son birkaç gündür yoğun bir şekilde çalıştıklarını dile getiren Arslan, "Birkaç gün içinde bu çalışmayı bitirip kamuoyuyla paylaşacağız" diye konuştu.
https://www.ntv.com.tr/ekonomi/kanal...Mkyt4Tfla2tCuA
Haftalıkhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4d0ad26804.jpg
Şu kanal istanbul projesi yarın ete kemiğe büründürülecek, haliyle çimento sektöründe bir hareket yapabilir.
http://www.milliyet.com.tr/cilgin-pr...onomi-2590765/
En sonunda adam oluyorsun çimbeton.
Günü en yükseğinden kapattığında ancak teyyid ederim.
maşallah..1,7 milyon sermayeli çimento fabrikası mı olur
TÜÜ TÜÜÜÜ.... maşallah maşallah
4286 ile 4320 arasındaki bosluguda aldı hayırlısı artık ummarım guzel yerlere giderde hepimiz kazanırız
6 yıl önce 2012 aralıkta; 48500 tl ye anlaştığım ve kaporasını yatırdığım golf 7 1.4 tsi aracı almaktan son anda vazgeçip 48 lerden bin lot çmbtn aldım ve dedim ki çmbtn yarın öbürgün bir bedelsiz verince 2 tane golf alırsın sıkma canını....
6 yıl sonra bugün çmbtn 44 oldu.golf ün bugünkü fiyatı 107 bin oldu.hala beklemedeyiz...:)
böyle iyimi
cıtıy malı kaptırdı.:yahoo::party::kahkah: