Beyazımdan 50 lot daha verdim...Kaldı 50 lot.......Yarına ilk 50 lotun,çarşambaya diğer 50 lotun parası dönecek.....50 lot da dursun bakalım şimdilik.....!!!!
Printable View
Beyazımdan 50 lot daha verdim...Kaldı 50 lot.......Yarına ilk 50 lotun,çarşambaya diğer 50 lotun parası dönecek.....50 lot da dursun bakalım şimdilik.....!!!!
Hay maşallah ANAKARARGAH CEMAŞIMA......!!!!
3.5 MİLYON lot alıcılı kapattı.......!!!!
Tavanı bozmuş OSTİM...... OSTİM i şimdilik Gömün gitsin arkadaşlar......!!!
Arkadaşlar hergün uyarmama rağmen hergün arkadaşlık isteği ve özel mesajlar geliyor......!!!!
Bütün arkadaşları silmiştim ve de 1 tane arkadaşım yok ve istekleri reddediyorum.....Özel mesajlara da cevap vermiyorum....!!!
Diyeceği olan ANAKARARGAH CEMAŞ topiğinde sorabilirler......!!!!
Vertu
Blcyt
2010 dan beri UÇAN HİSSELERİN % 80 inde yazmışımdır.......Diplerde keşfetmişimdir ama belli aralıktan alıp belli aralıktan satmışımdır......!!!!
Hedef fiyatlarım hep 2 yılda 3-5 misli şeklindedir......!!!!
Agresif ve sert hareketler yapmışımdır....!!!!
Bir gün EGEEN topiğinde fiyat 220 ler civarında iken 5400 lot aldım bugün ATA YATIRIMdan dedim.....Akşam takasa baktı millet ve ''Vay anasını adam doğru diyormuş.'' dediler......!!!!
O paralar 2015 te arsa alımıma gitti.....Şimdi 19 Ocak 2018 de 28 bin tl SERMAYE ile tekrar başladım.....Bantaş,vakko,yonga,beyaz,Cemaş derken Over-ALL bugün Allahıma bin şükürler olsun 51.200 tl olmuş......!!!!
Hedefim üstüne hiç para koymadan 19 Ocak 2021 e kadar 1 milyon tlye ulaşmak ÖLMEZSEK NASİPSE İNŞALLAH....!!!!
https://youtu.be/0RII-TQu4LY
Saatler VARTOLU ZAMANI.....!!!
ses kontrol....
Geçmişteki paraları kazanamıyoruz tatar biraderim amaç eldekini büyütmek olmalı
Bir ereğli bir tıraktör bir koç
Her zaman gelmiyor borsaya
Sen bilirmisin ereğlinin halka arzını
Asuzunun halka arzını
Zamanının 7 milyonu 470 milyon olmuştu 6 ayda
Bu CEMAS neden yükseliyor....!!!
7 yıl önce 1 den 9 rallisinde mal alıp satamayanlar hisselerini satıyor....Mecnur AGA da bunları göğsünde stop ediyor......Ardından da hisseyi roketleyerek VOLE ile topu ağlara gönderiyor. ...!!!!
Bu cemasta daha çok tavan taban olur ama inanmadiktan sonra büyük vurgun vuramazsin.Ancak %30-40-50 para kazanırsın. .....!!!
Biz inat ettik ve büyük hayallere inandık....Inşallah gerçekleşir.......!!!!!
genel para girişi / para çıkışı
http://imageturko.com/?di=3U64http://imageturko.com/?di=7CPB
Aynen abicim....Acele etmeye gerek yok....Borsa ve tavuk benim için artık birer gelir getiren HOBİ....!!!!
Borsayı hobi olarak gormezsek heyecana kapiliriz ve PANIK AL-SAT larla batariz.....!!!
Biz niye heyecana gelelim...Asıl düşünecek olan O perasyoncu patronlar ve SPEK leri.....!!!
Aklımızı kullanıp biz de bunların önünden ekmek kapalim Istinyeli 34 abim.....!!!!
Istinyeli 34 abim....Sen de takil buraya...Milletkorktuğu için mal alamadı ve bu yüzden topikte yazı yazan arkadaşım az....!!!
Meraklanma tatar biraderim
Gerçekten milyonu vuracağına inanıyorum anladığım kadarıyla yaşın genç cesaretin bol
Benim gibi 52 lik değilsin kaybetmekten korkmuyorsun
23 bini kaç yaptın
tatar sizin yer neresi tavuk falan besliyosunda ondan sordum :)
tatar yarın nasıl açar fikrin nedir?
1270 lere kadar çıktım ama sonra 900 binlere düştüm....2015 te 7 haziran seçiminden 10 gün önce 700 bin tl çektim.....Arsalara yatırdım...Şükür iyi primlendiler ......Kalan parayla borsada devam edecektim ama SÜS TAVUĞU işine girdim.....150 bin tlye yakın param gitti bu işe.....Şükür oradan dönmeye başladı.Evi bağkurumu döndürmeye başladı SÜS TAVUĞU işim.....!!!!
Antalya merkez KEPEZ.....!!!!
şEHRE 25 dk mesafede....!!!
Arkadaşlar nickim tatarramazan -Vartolu ama aklımız sıyrık değil aman ha.....!!!!
Bu şekilde ben hisselerde işlemler yaparken kendimi MOTİVE EDİYORUM....!!!
Sert iniş-çıkışlardan daha az etkileniyorum bu sayede.....!!!!
Tavukları facebooktan pazarlıyorum....Orası REEL bir platform olduğu için orada tabii ki gerçek kimliğimi kullanıyorum....İlerleyen günlerde facebook sayfamı da yayınlarım burada duruma göre.....!!!
ya kardeş 23 bine ne aldında 1270 oldu merak ettim.
Arkadaşlar benim maliyet düşük ama 5.00 üstünden girecekler ÇOK AMA ÇOK DİKKATLİ OLSUNLAR.....!!!
Kazanacağınız ve kaybedeceğiniz paralar sizin için ne kadar önemli buna göre davranın......Hisse batarsa siz de batacaksanız hiç girmeyin derim.....Hisse battığında sizi çok etkilemeyecekse HOBİ gibi takılın CEMAŞ a......!!!!
Herksin kararı kendine arkadaşlar......!!!
Size hayırlı akşamlar.....VARTOLU nın yeni bölüm başlıyor...Eyvallah........!!!
Ben de unuttum.....Sayayım,ASLAN,KARTON,KONYA,NETAŞ,BRİSA ,BOSHEV,BOSH FREN,LOGO,KRONT,EGEEN,ERBOS,DATAGATE,AKMERKEZ,TURG G ,KARDEMİR D,BOLUC,Ordunun dereleri AKSA yukarı AKSA,Otokarının satan geleceğini satar vesaire,vesaire.....!!!!
Daha çok var.Öyle bir hisse alıp olmadı........!!!!
Kardeşim sadece son 2 aydaki yazılarımı bir okuyuver...Hangi hisseyi kaçtan almışım,kaçtan satmışım bakıver.....Sonra inan ki yazılarımı dört gözle bekleyeceksin.....!!!!
Ben şimdi Cemaş yazıyorum ama bir süre sonra burayı da terkedeceğim.....!!!!
Ben al-satçıyım.....Operasyon hisselerini dipten bulmaya gayret ediyorum....5 tahminden 3 hisse tutturunca VOLE geliyor....!!!!
Tatarramazan sizi takip ediyorum fakat şimdilik sizin tavsiye ettiginiz hisselere Cesaret edip girmedim. Size tek sorum denge yi nasıl görüyorsunuz. Ytd
Tatar abım bu plaskap vardı tahtası acıkırmı bılgın varmı abım cevap 05324037770
Tatarramazan. Abım bu plaksak tahtası kandı. Bır haber varmı bılgın varmı nasıl yapalım ulaşamıyorum. Sahıplerıne bu tahta varmı acaba. Bılgın varmı bırde bu yınga ne olur sahada gudermı böyle tavan tavan cevap
Arkadaşlar aman dikkat edin galeyena gelmeyin..daha önce 2.5tl tabanlayarak 1.50 tlye gelmişti...aman diyeyim operasyonu kendinize yaptırmayan...ben bugün verdim nevar ne yok...bizler zor kazaniriz kolay kaybetmeyelim aman ha...tatarda bugün 3.90 ları gosterse verip kaçacaktı..şansı 4un altına düşmemesi oldu...kimse hoca şıh değil aman diyim...
Vkgz arkadaşım kwon3 arkadaşım cevabı benim adima yazmış....Ben dedim ki malın yarısını satarım. Hisse çıkarsa yerine koyarım dedim.......!!!
Bunlar çakal....Devamlı mal alan adam mal satın haberi yolluyor ve ertesi günü hisse % 20 yükseliyor. ...Yer mi VARTOLU?......Hisse dusseydi satacaktim hepsini ama 4.14 kırılınca yerine koyacaktim.....Ama sagolasi MECNUR AGAM hisseyi acilir açılmaz 4.06-4.07 ye yükseltti ve bugün 4.14 un kirilacagini açılışta belli etti....!!!
Ben herşeyi bilsem tüm paramı CEMAS a yatirirdim....Geçen hafta elimde aynı anda CEMAS,Yonga,Yeşil,Ciao,beyaz vardı....Hisselerin durumlarına göre ondan ona aktarım yapıyorum.....!!!
Sonuç olarak herşey nasip kısmet......!!!