Bilanço ne zaman dostlar?
Printable View
Bilanço ne zaman dostlar?
Valla endeks böyleyken bugünü 125 ve üzerinde kapatmamız lazım diye düşünüyorum ama hayırlısı
Saatler kaldı açıklanmasına.
Beklenti dahilinde gelen bilançoyu satmış görünüyor piyasa. Bugün yapılacak sunum bize ilerisi için fikir verebilir
Sunum kaçta bilen var mı
Bu kagit neden böyle sahipsiz anlamadım 137 den 99 lara düştü hedefi de heryerde 170 180 falandi borsa düşerken ilk düşen oluyor çıkarken çıkmıyor anlamadım. Bilançosu da güzel gelecek diyorlar .Giren çıkamıyor.
Güzel bilanço, iyi temettü ve bedelsiz. Fiyat ucuzca.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün 1 ürün aldık.ciroya katkımız olsun[emoji3]
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
180/190 lira fiyat verilen kağıt 110 TL
Batan geminin mallarıCPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço ne zaman?
Her türlü övgüye( pardon sovguye) layıksın mavi...Dükkanını reklamını gördükçe değil girmek .....ediyorum.Bedelsizler gel gel içindi herhalde...
Seçim sonrası strateji ve düşüncelerim;
1-RTE kazanırsa
İstikrar vs söylemleri ile en fazla 5 is günü yükseliş sonra 4063 lere yada 1.5 usa cent e geri geliş ( muhteşem alım fırsatı).
2- Baykemal kazanırsa, endexte en az %20 lik bir artış sonrasında geri geliş yine 4063 lü seviyeler.
Usd ve altin her iki durumda da yükselir.
Varlık fonu hisseleri akepe kazanırsa daha da gider.bu da satış fırsatıdır onlar için.
Nakitte yada usd de duran arkadaşlar üstte bahsettiğim yerlerden alım için çok çok uygun seviyelerdir.
Zira bu ekonomide ve enflasyonda düşüş , sonrasında da yükseliş kaçınılmazdır.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hafta bilanço aciklsbacakmis.Beklentisi ne olabilir?
İş yatırım 90kusur hedef fiyat veriyor bu 60 i çok görüyor kendine..döviz arttı.ihracat gelirleri arttı.bahar yaz ile birlikte ürünler de talep görmeye başladı.hersey var ama usta pardon spek olmazzzz diyor..
Hasılat ve kar yine iyi. Fakat piyasada fiyatlanmıyor.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Spek bey ne düşünürse düşünsün dolar arttıkça 2. dönem karıda katlamalı gelir..Demekki 90tl fiyat bicenler kokuyu önden almış.Bilancoyu fark eden yerli yabancı yatırımcı için takip edilecek kagit.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün açıklanan EVDS kredi kartı giyim harcamalarına göre satışlar gayet iyi. Şirket mevsimselliğin etkisiyle yüksek sezona doğru giriyor. KK ile yapılan giyim harcamalarında ortalama haftalık harcamalar bir önceki çeyreğe göre %20, bir öncesi seneye göre de %168 artış göstermiş durumda. İki hafta sonra bayram alışverişi sebebiyle de güzel bir artış görüyor olacağız. Ek 29586
Bugün biraz aldım kısada. Umarım şans getiririm.
https://i.hizliresim.com/l7c2vfo.png
Yürü be mavişim.
Hepinize iyi bayramlar:
https://www.youtube.com/watch?v=h_xzYCYf4TY
Dövizin bu donemde artması ihracat yapan ve maliyeti TL olan firmaların bilançolarına çok olumlu yansıyacaktır.Zaten hedef fiyatlar 90/110 arası değişiyor mavi de.Bayram sonrası bilanço beklentileri ile döviz geliri olan firmalar öne çıkacaktır.
https://i.hizliresim.com/pofd1vd.png
Mavişimin birazcık motoru soğutup hayali ortalamama ve bandıma tekrar gelirse, yeniden halvet olurum. Gidecem diyor ama biraz aşağı yukarı sert yapıp soğutacak göstergeleri sanırım. YTD. Sallıyorum.
Analistlerden okuduğum/izlediğim olumlu yorumlar ve açıklanan iyi bilanço üzerine buradayım. Herkese merhaba.
Açıkçası gidişata yönelik her şey olumlu görünüyor fakat beni endişelendiren iki husus var. Biri Rusyada tekrar edecek olası bir kriz zira Rusya ile iş ilişkileri var Mavinin bildiğiniz üzere. Diğeri ise fiili dolaşımın yüksek olması. 70 küsürlerde fiili dolaşım var. Böyle bir firmada bu oran beni şaşırttı açıkçası. Bu konuya dair fikir beyan etmek isteyen olursa sevinirim.
Fiili dolaşımı niye yüksek?
İlk dönemin en zayıf dönem olmasına rağmen gayet iyi bir bilanco gelmesi ve güçlü dönemler olan 2.ve 3.donemlerin Mayis tan Ekim sonuna kadar satışların artma beklentisi ve artan döviz fiyatları hisseye talebi arttırıyor olmalı.Zaten 90/110 arası hedef fiyat veren kurumlarda bunu teyit ediyor.Bu dönemlerin bayramlar ve yaz tatili dönemi olmasida işi körüklüyor.Bakalim bu yorumlar nederece karşılık bulacak.Sahsen bende bayram öncesi 2/3parca hediyelik aldım ciroya katkısı olsun diye[emoji3]
Mavi de mutabikiz o zaman.A.Efes de dikkatimi cekiyor ne dersiniz?CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son açıklanan EVDS kredi kartı giyim harcamalarına göre bir önceki çeyreğe göre yaklaşık %32'lik büyüme var. Mavinin 2. çeyrek cirosuna yansıyacaktır. İşlerin iyi gittiğini hafta hafta takip edebilmek büyük rahatlık. Piyasa fiyatı da verilerin iyi gelmesini doğrular nitelikte. İlgilenen olursa diye takip grafiğini aşağıda bırakıyorum.Ek 29604
Güzel bilgi sağolun..
2.ceyrek+3.ceyrek rekorlara gebe..bekleyene...CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İki tane daha EVDS verisinin açıklanmasını bekleyeceğiz ve 2. çeyrek de mavi açısından kapanmış olacak. Son açıklanan EVDS verileri ile de kredi kartı satışları grafikteki gibi oluştu. Ortalama KK harcamaları bir önceki çeyreğe göre %34, bir önceki yıla göre %188 yukarıda. Önceki haftalara göre satış miktarları biraz geri çekilmiş gibi gözüküyor fakat orada bayram etkisi vardı. Artık bilançoyu beklemeye başlayacağız. Fiyat olarak da kendini yukarı attı hisse, bilanço ile de desteklenmesi gerekiyor.
Dünya genelinin sıcaktan kavruldugu bugünlerde Mavi nin ürünleri oldukça talep görüyor olmaliki AVM lerde Mavi nin mağazaları diğerlerine göre çok daha kalabalık.Bi gözlem[emoji779]
Selam arkadaşlar
Bilanço tarihini bilen yazabilir mi