Ben bu hisseye vur kac için girdim.
Ya sizler .
Uzun zamandır burada ne arıyorsunuz dostlarım.
Şirketi araştırdım dandik bir şirket.
Neden buradasınız.
Bekçilik mi yapıyorsunuz.
Anlayamıyorum.
Printable View
Ben bu hisseye vur kac için girdim.
Ya sizler .
Uzun zamandır burada ne arıyorsunuz dostlarım.
Şirketi araştırdım dandik bir şirket.
Neden buradasınız.
Bekçilik mi yapıyorsunuz.
Anlayamıyorum.
Hızlı yükselişin dayanılmaz cazibesi vardır burcede...
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son ayların en yüksek hacmini yapıyor bugün...
Derdi ne ki bu kadar hacim yapıyor
Ne hızlısı be 16 milyon tl işlem olmuş. Fiyat ayni.
ahh burce ahh nerde 2011 ler
[IMG]https://i.hizliresim.com/lOZJWl.png[/IMG]
yukarı doğru bir tarama yapma hazırlığı var gibi ama nasip.
kafama göre döndünya
gerci taven arkadas yazmıs ama bu hisseyi tanıyan biri olarak bende yazim 4.30 ustunde kapanıs yapmadan aynı bandı koruyacaktır yani 3.80.430 bandını .ama 4.30 ustune cıkıslar ve kapanıslarda hisse hızlanacaktır ama bunda is yok ben tugcelikten yanayım bugun 3.12 den aldıgımı 3.43 ten verdim yaklasık %10.5 kazanc sagladı gerilerse yine alacagım
...........................
BURCE haftalık takas
http://imageturko.com/?di=J1Y9
BURCE.E işlem sırasında sürekli işleme ara verilmiş, tek fiyat emir toplama başlamıştır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/662692
Entresan.??
Neler dönüyor ?????
Ne oldu öyle???? Buna benzer bir düşüşü 1 yıl önce 1 saat içinde 4.20'lerden 3.50'lere düşerek yapmıştı. Yine aynısı olacak sandım. Eğer düşseydi Şirkete mesaj atıp çok fena şeyler yazacaktım..
Biri saçma salak satış yaptı tek seferde 81 e kadar devre kesici devreye girdi spek.deildir herhalde bascaksa bu sekil basmaz biri sattı cıktı kanet gelsin diyerek..
Şuko haklısın, öyle oldu galiba..
kademeleri görüyor musunuz bilmiyorum ama çıldırırsınız 10 bin lotu olan bi adam çok rahat taban yaptırır hisseye bugünde muhtemelen öyle bişey oldu takip etmiyordum o ara ama haber düşünce baktım kademe 4.05 de kalmış anlam veremedim
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Derinliğim yok ama tahmin ettim.. biri tavoldu cıktı yada spek panik yaratmak istedi. Sonuc olarak kagıd suanda saglam druyo gedik uzerindende toplanıyo gozukuyo ins oparasyon baslangicidir herkese bol kazanclar..
hop noluyo burda bi 5000 aldık
bu kağıt 3.90 ken 3.40 lara gelecek diyenlere 4.30 dan aldırır .spek akıllandı
kafama göre döndünya
4.34 drenci krıldı gbi gozukuyo sarkmalar olsada 4,30_34. Takip edilmeli asıl.drenc gercek krılimın yaşanacagı nokta 4,70. Burasi onemli. Burvayla beraber gitseydi daha fazla guven verirdi bana hayırlsı artık. yatrım tavsiyesi deildir.
dun vatandası asagı yaparak doktuler bende 14 000 adet kadar topladım 4.07-4.12 arasından soyle 4.80 civarından geri iade ederiz :ok:
4.30 gecmis dun bende aynı sekilde izlerim yıllardır aynı cıkıstan once bi doktu milleti devre kesti bende aldım ama benim maliyet ortolama 4.14 yuksel bakalım simdi direncide gectin hadi hayırlısı :))
burva yla ikisi uzun suredir ayrı takılıyorlar kimi zaman burce prim yapıyor burva bakıyor ..bugun oldugu gibi. kimi zamanda burva yukseliyor burce bakıyor ..epeydir bu sekil
karımı aldım kalanlara iyi kazanclar
İkisinin beraber gitmesi daha anlamlı..
Bu hacim ve bu hacmini 2 ye 3 e artirarak tavan falan yaparsa harika olur bakalım.neyin peşinde amcamlar..
Ooo tam oparasyoncular sagol cefaks dayı..
cefaks pasta alabilir miyim