615 i gör sonra yavaş yavaş 593 e gel .
Kapanista 585 alti olursa sasirmamak gerekir.zira bay sahip her yukselişı kursagımızda bırakmayı basarmistir.
GT-P5210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
615 i gör sonra yavaş yavaş 593 e gel .
Kapanista 585 alti olursa sasirmamak gerekir.zira bay sahip her yukselişı kursagımızda bırakmayı basarmistir.
Beni utandırdı insaf edip bir krş bıraktı Allah razı olsun ....siz
GAP i kapadı ağamız.:)))) 1200 milyon böyle bir kapanış için biraz fazla olmadımı? Aor 605 ilginç bir gun oldu
yüksek 6.15 bugün kapanış 5.86 a.o 6.05 işlem hacmi 1.206.951 dün kapanış 5.85..
tarman gaz yapan bagırsaklarını boşaltmış ... :seyt:
Spekülatörler senet toplarken en önde gelen taktikleri uzun süre senedi aynı fiyatlarda süründürmektir.Bazen de günlük aşağı ve yukarı marjı yüksek tutarak korku verip mal toplarlar.
E,peki şimdi mal topluyorlar diyebilir miyiz?
Bucim'in toplam varlıklarını hesap ettiğimizde şu an 1/6 değeriyle işlem gören senetten mal çıkmak mı yoksa mal almak mı mantıklı?
2017 ilk 6 ay hisse performansları :
https://i.hizliresim.com/G0Bz6r.jpg
umarım 6 üstü mallanan olmamıştır şu ara..
Bu ne yaman çelişki böyle
5.78 olmuş, ne alaka. Niye çıktın niye indin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tarmam artık bir efsane sadece ismi kalmış. Kim takar tatmanı burda para babaları başka büyükler var
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Onlarin 2 sini bir kazığa bağlayacak adamlar bunlar. 20 -30 kere katlar desem yeridir. Neyse aman tartarınıza sahip çıkın. Tanıdıklarıma ancak meze olur
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bucım de %65/70 bunların elinde geri kalan %35 ne yapar ..zenginlik açısından degerlendirme şirkette söz sahibi patrondur dışardaki adam hiçbir şey yapamaz patronla anlaşmadan hiçbir spek at oynatamaz ..senin bakış açınla benim bakışım uymuyor birbirine zıt kolay gelsin..
Sn sulzer bosver hangi kabadayı gelirse gelsin tahtayı Banvit gibi yapsın sıkıntı yok:)))
Kaptan gelince hareket geliyor :)
Şirketin sahibi adam, diğerlerinin ağzının suyu akar anca senin sahibi olduğun gemide başka kaptanın lafı geçer mi.
Öyle düşün satın almak istiyorsa değerinin 30 katını versin eğer parası varsa. Senin Benin de işime gelir:))
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haklısınız ama ne yiğitler gördüm satıp ohh diyen, emekli olan, mirasa kurban giden neyse inşallah iyi para kazanırız ve tarman tarumar olur
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İsterse 5 e versinler beton yol şartnamesi çıkana kadar bekliyorum, sektöründe en ucuz olanı. Bir de Çemtaş bu yıl iyi kar getirirse bundan iyi iyisi kayısı.
http://fs5.directupload.net/images/170707/tfa968dj.jpg
avrupa borsalarıda tatsız.
http://fs5.directupload.net/images/170708/ug2varzv.jpg
aylık alan satanlar
şu anki usd bazlı fiyat 1,5841 görünüyor. destek fiyatı 1,555 görünüyor. yani 5,5-5,6 TL civarı... daha alt taraf nahoş görünüyor... olumlu senaryo 1,62 usd (5,85 TL) üzerinde oluşuyor.
https://i.hizliresim.com/dGGDqV.png
Anlasilan 6 aylık bilanco parlak degil gibi bir goruntü oluşturulmaya çalışıliyor.
5.61 göstermişler :)
Tarman seni Allaha havale ettim .seni bildigi gibi yapsin
Allah ruh hastası yapmış zaten daha ne olsun, yakında alzeihmer olur bu kafayla.
101 artık ne bekliyorsun, seni aldığımda endex'in 100000 olacak dediğimde herkes bana gülerdi sayende herkes yine bana gülüyor. Bu arada o zamanlar endex 50000' di Allah belanı versin. İnşallah 1 liraya dusersin.
Sayın ÇiftçiDede bunlar Dinçköklerin bile ruhuna el fatiha okutur.Tarman işleri devredeli çok oldu.Ama tarz aynı kalmış belli ki.Çimsa hariç ne hikmetse bu arkadaşların varolduğu çimento sektörü mantar.Ne hikmetse 100 bin yükselişinden zerre faydalanmamışlar.Yine burası ii çünkü endeks öncesi 4-6,5 hareketi yaptı.
Marmara bölgesinde çimento tüketiminde canlılık ve de özellikle yatırımlarını tamamlayan euro ile ihracat yapan Çemtaşın karlılığını dahada artırması,ileride varlık satış karı alıcı Bucım de olsa kar ve yeniden değerlemede payı oranında geri yansıyacak olması..
BİZ NEYİ BEKLİYORUZ ?
Geçen yıl İzmir Otoyolu projesinin tam anlamıyla Bursa ayağında olduğu zamanlar bile BUCİM'in yaptığı kar asla yeterli değildi.
Bu yıl 3 aylıkta Cemtaş olmasa neredeyse zarar açıklayacaktı.İhracat ise sıfır.
Öyle görünüyor ki;bunların çimento satmaya niyetleri yok.
Hele bir de şu Fransız Ceo'yu almaları yok mu? deli ediyor beni.Sanki işleri başlarından aşkın ve ihracat yapıyorlar da !
Peki bizler bu senede satacağı üç torba çimento için mi yatırım yapıyoruz? elbette değil.
Garip bir yatırım öyküsü ve bizlerin hala anlayamadığı ÇED meselesi...
Cemtaş'ın elinden RODAPORT'U neden haraç mezat kapmak istemesi
Cemtaş'ın artan karlılığı bunun da bilançosuna olumlu yansıması...
Toplam varlıklarının akıl almaz boyutlarda olup,hala komedi bir piyasa değerinin olması.vs.
İşte, bana göre şimdi biz bu devasa büyüklükteki servetin bekçiliğini yapıyoruz.Bizi heyecanlandıran malın büyüklüğü...
% 58 i elinizde olan istirakinizin piyasa degeri % 4 artarken sizinki %0,4 dusüyor ve bu hemen hemen her hafta yaşanıyor bu nasil bir celiskidir
Bursa çimento/nemli: çimento fabrikasında 120 milyon dolarlık yatırımla yeni bir üretim hattı yapıp eski üretim hatlarımızı devre dışı bırakacağız - bloomberg ht
11.07.2017 14:50:10 bursa çimento/nemli: çimento fabrikasında 120 milyon dolarlık yatırımla yeni bir üretim hattı yapıp eski üretim hatlarımızı devre dışı bırakacağız - bloomberg ht
11.07.2017 14:48:44 bursa çimento/nemli: Roda limanı yönetimini tek bir elde toplayıp yönetimde etkinlik sağlamak istiyoruz - bloomberg ht
11.07.2017 14:47:30 bursa çimento/nemli:ihracat yapmak için üretmiyoruz üretim fazlasını ihraç ediyoruz- bloomberg ht
11.07.2017 14:45:23 bursa çimento/nemli:şu andaki satış rakamlarımız sürdürülebilir değil- bloomberg ht
11.07.2017 14:44:03 bursa çimento/nemli:tüm girdilerimizin fiyatları artarken biz fiyat artıramıyoruz- bloomberg ht
konuşmaların etkisi olmadı
Olumlu birşey konuşmadıki ne etkisi bekliyorsun
Olumu hiç bırakıp kaçmak gitme daha karpuz keseceğiz hemde sıcaklar bitince soğukta yiyeceğiz [emoji3]