THY görüşmesi açıklandıya, anlaşma neticelendiğinde elimde olmasa çok üzülürüm
Printable View
THY görüşmesi açıklandıya, anlaşma neticelendiğinde elimde olmasa çok üzülürüm
Acil paraya ihtiyacım olmasaydı ben de satmazdım
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlaşmanın sonucu zaten belli. Kısmen euro bazlı fiyatlamanın içinde var. Bundan sonrası için detaylar önemli olacak. EUR/TRY' ye bağlı olarak devam eden fiyatlama, kapsamlı ve uzun vadeli bir anlaşma olursa yerini euro bazlı bir fiyatlamaya bırakacaktır.
Kap da haber var...
Özel durum istenmiş, fiyat hareketleri için...Gelen cevap önemli... THY ile ortak şirketimiz TURKİSH DO&CO ile THY görüşmelerimiz devam ediyor, şeklinde...
Diğer şirketler gibi kıvırmamış," henüz kamuya açıklanmamış bir durum yok" dememiş... Doğrusunu söylemiş...
Dolaşımdaki hisse miktarını verecek olan varmıdır ?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
THY, Do&Co İkram Hizmetleri ile anlaştı-Habertürk
Türk Hava Yolları (THY) ile 3. Havalimanı'nda ikram hizmetleri için Do&Co AG ile ortak kuruluşu olan mevcut ikram hizmeti tedarikçisi THY Do&Co İkram Hizmetleri A.Ş. ile anlaştı.
Habertürk'den Fatih Altaylı'nın haberine göre, daha önce THY, Singapurlu SATS ile görüşüp ön anlaşma imzalama noktasına gelmiş ancak bazı detaylarda ilerleme sağlanamamıştı.
Haberin tam metni:
https://www.haberturk.com/ikramlar-d...133877-ekonomi
Ne oldu şimdi, beklenti mi bitti? İnanalım mı?
DO&CO Aktiengesellschaft, British Airways'in Londra kalkışlı uçuşlarında ikram ve dağıtım ihalesini kazandı
DO & CO Aktiengesellschaft, British Airways'in Londra kalkışlı
uçuşlarında ikram ve dağıtım ihalesini kazandı.
KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:
"DO & CO Aktiengesellschaft, British Airways'in Londra kalkışlı
uçuşlarında ikram ve dağıtım hizmetlerinin sunulmasına ilişkin açılan
ihaleye katıldığını ve 11.9.2018 tarihinde, British Airways'in
Londra Heathrow havalimanı kalkışlı kısa ve uzun mesafeli uçuşlarında
ikram ve dağıtım ile ilgili verilecek tüm hizmetleri kapsayan, 2020
Nisan ayından itibaren başlamak üzere 10 yıl süreli ikram sözleşmesine
ilişkin ihaleyi kazandığını gururla bildirmektedir. "
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(11/09/2018 - 14:09:30)
***DOCO*** DO & CO AKTIENGESELLSCHAFT( İhale Süreci / Sonucu
***DOCO*** DO & CO AKTIENGESELLSCHAFT( İhale Süreci / Sonucu )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
İhale Süreci / Sonucu
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
İhale Konusu
British Airways'in Londra kalkışlı uçuşlarında ikram ve dağıtım hizmetlerinin sunulması
İhaleyi Açan Taraf
British Airways
İhaleye Teklif Verilmesine İlişkin Yönetim Kurulu Kararı
Bulunmamaktadır
Grup Olarak İhaleye Girilmesi Halinde Diğer Taraflar
Bulunmamaktadır
Grup Olarak İhaleye Girilmesi Halinde Ortaklığın Payı
Bulunmamaktadır
İhaleye Teklif Verme Tarihi
15/06/2018
İhalenin Sonuçlandığı Tarih
11/09/2018
İhale Sonucu
Kazanıldı
İhale Bedeli
-
İhale Bedelinden Ortaklık Payına Düşen Kısım
-
Ortaklık Payına Düşen Kısmın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Brüt Satış Hasılatına Oranı (%)
-
Açıklamalar
DO & CO Aktiengesellschaft, British Airways'in Londra kalkışlı uçuşlarında ikram ve dağıtım hizmetlerinin sunulmasına ilişkin açılan ihaleye katıldığını ve 11.9.2018 tarihinde, British Airways'in Londra Heathrow havalimanı kalkışlı kısa ve uzun mesafeli uçuşlarında ikram ve dağıtım ile ilgili verilecek tüm hizmetleri kapsayan, 2020 Nisan ayından itibaren başlamak üzere 10 yıl süreli ikram sözleşmesine ilişkin ihaleyi kazandığını gururla bildirmektedir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/707505
BIST
(11/09/2018 - 14:06:03)
350 den almadık iyi mi
Nereye gidiyor bu hisse. Elimizde yok ya. Habire gider artık
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
160 lardan beri takip ediyorum , ama sadece takip edıyorum. kagıt olmus 500:(
Dolaşımdaki miktar bugün itibariyle %3.39. THY haberini beklerken bugün gelen haberler piyango gibi oldu. Başarılarından dolayı DOCO yönetimini ve %3.39 içinde kalmaya başarabilen yerli yatırımcıları tebrik etmek lazım.
DO & CO Aktiengesellschaft
Kapanış (TL) : 513.5 - Hedef Fiyat (TL) : n.a - Piyasa Deg.(TL) : 5004 - 3A Ort. İşl.Hac.(mn$) : 0.7 ^
DOCO TI Equity- Öneri :GÖZDEN GEÇİRİLİYOR Get.Pot.%: n.a Analist: uonder@isyatirim.com.tr
DO&CO British Airways ile anlaştı ve Iberia ile iyi niyet mektubu imzaladı- Olumlu
DO&CO British Airways ile Londra Heathrow Havaalanı’ndan kalkışlı uzun ve kısa mesafeli ucular için verilecek ikram hizmetleri ihalesini kazandığını açıkladı. İhale Nisan 2020 den itibaren 10 yıl süreyle geçerli.
Şirket ayrıca Iberia ve Iberia Express in Madrid kalkışlı uçuşlarında ikram dağıtım ihalesi için ihaleye katıldığını ve iyi niyet mektubu imzaladığını açıkladı. İşirliği Mayıs 2020 de başlayıp, 10 yıl süreli olacak.
DO & CO (DOCO, Pozitif): Şirket dün yaptığı açıklamada, Iberia ve Iberia Express'in Madrid kalkışlı uçuşlarında ikram ve dağıtım hizmetlerinin sunulmasına ilişkin açılan ihaleye katıldığını ve 10 yıllık ikram ve dağıtım hizmetleri sözleşmesi ile ilgili niyet mektubu imzaladığını bildirdi. İkram hizmetleri, 2020 Mayıs ayından itibaren Iberia ve Iberia Express'in Madrid havalimanı kalkışlı kısa ve uzun mesafeli uçuşlarında ikram ve dağıtım ile ilgili verilecek tüm hizmetleri kapsıyor. Bunun yanısıra şirket dün yaptığı açıklamada ayrıca British Airways'in Londra kalkışlı uçuşlarında ikram ve dağıtım hizmetlerinin sunulmasına ilişkin açılan ihaleye katıldığını ve 11.9.2018 tarihinde, British Airways'in Londra Heathrow havalimanı kalkışlı kısa ve uzun mesafeli uçuşlarında ikram ve dağıtım ile ilgili verilecek tüm hizmetleri kapsayan, 2020 Nisan ayından itibaren başlamak üzere 10 yıl süreli ikram sözleşmesine ilişkin ihaleyi kazandığını da belirtti."
Hsbc, do&co için hedef fiyatını 440 tl'den 525 tl'ye yükseltti, tavsiyesini 'tut' olarak korudu
(12/09/2018 - 09:51:26)
DOCO avusturya tarihi zirvesi 106 euro...oralara gelirse Türkiye fiyatı 750 tl 'yi geçebilir.
Ne zaman 1000 tl olcek. Çok sıkıcı. İyi yani.
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben verdikten sonra %20 daha pirim yaptı tosuncuk. Ah ulan satmasaydım evin tapu masrafları bedavaya gelecedi :(
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neler oluyor bir aşağı bir yukarı
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
***DOCO*** DO & CO AKTIENGESELLSCHAFT( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***DOCO*** DO & CO AKTIENGESELLSCHAFT( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Hayır (No)
Hayır (No)
-
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
DO & CO Aktiengesellschaft, DWS Investment GmbH isimli şirketten aldığı bildirimi duyurmaktadır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/707937
BIST
(14/09/2018 - 10:47:42)
kimsecikler yok... :) dogru noktadayım sanırım :whistling::shh::kahkah:
Bu hissenin fiyatı neden bu kadar yüksek?
Bu nasıl forum tık yok
Sayın formdaşlar;
Sessizce bekliyoruz.DOCO avusturya borsasına da kote olmuş bir şirket. Bizdeki fiyatlama viyana doco euro fiyatı ile parelel gidiyor.İnşallah eski zirveleri olan 108 euroları görürüz.(anlık hesapla 108x 6,50= 702 TL) Saygılar..
***THYAO* *DOCO*** TÜRK HAVA YOLLARI A.O.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***THYAO******DOCO*** TÜRK HAVA YOLLARI A.O.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler [DOCO]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Evet (Yes)
Hayır (No)
19.07.2018
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
İlgi: 19.07.2018 tarihli Özel Durum Açıklamamız
Ortaklığımız, Do&Co Aktiengesellschaft ile ortak kuruluşumuz olan THY DO&CO İkram Hizmetleri A.Ş. üzerinden mevcut işbirliğimizin gerekli iç onaylar ve düzenleyici otoritelerin onaylarına tabi olmak üzere 15 yıl süre ile uzatılması konusunda mutabakat sağlamıştır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/715162
BIST
(23/10/2018 - 17:31:02)
Yorum yapacak kimse varmı
bugün an itibariyle satış yiyor
Ne olduysa düştü haber yok Bi şey yok
Thy ile uzun dönemli anlaşma yaptı. Yani uzun dönemli nakit akışını garantiye aldı..
Kasada nakit bol. Bu paraları iyi değerlendirip Marka restprant veya büfecilerle alanında yatırımlarla gşderse karşılığı ve büyümesi artar bayağı
Dolaşımdaki son oran %3.21 oldu. THY anlaşması beklendiği gibi oldukça uzun vadeli olarak gerçekleşti. Eski büyüme hikayesi 3. havalimanını da kapsayacak şekilde geri döndü.
Mal hiç olmadığı kadar toplu. Ne nereye kadar artık tek elden karar verilecek. Şayet dolaşımdaki oranı 3'ün de altına çekerlerse Bist'ten çekilmeye doğru gitmek istiyor olabilirler. İnşallah niyetleri bu değildir. Önümüzdeki dönemin en güzel hikâyelerinden mahrum bırakılmayız inşallah.
Bist'ten çekilme için %98'in üzerine çıkmaları lazım.
Rica ederim. %98 altında çağrı yapılabiliyor. Ama cevap verme zorunluluğu yok. %98'in üzerine çıkılınca cevap vermek zorunlu hale geliyor. Hatırladığım bu şekildeydi.
Arkadaşlar bilonço tarıhını bılen varmı