Tahtayı çizeni bir yakalasam varya, durup durup bizim malları alıyor, ne yapacak acaba derseniz :)
Printable View
Tahtayı çizeni bir yakalasam varya, durup durup bizim malları alıyor, ne yapacak acaba derseniz :)
Tursusunu kurar yahu neyi alıyor kendi alıyor kendi satıyor 3_4 kademe boşluk 1 lot dahi alıcı gelmiyor oda kendi alıyor kendine geri satıyor gidecek hisse bekler mi aynı yerde dönüp duruyor 10 kademede mal bu 😀 bugün etyat %14 yükseldi avod tavan yaptı gidecek hisse nasıl da gidiyor dimi bu napıyor dansöz gibi kiviriyor 10 kademede birsey yapabileceği yükseltecek yok fazla bile tuttu zaman bol o 2.70 ve daha alt rakamlar buraya gelecek 😀
Arkadaş sana mı inanıcam, portföyümde duran mala mı inanıcam, malın varsa yaz alsınlar,
Sende de mal hiç bitmiyor ha hayırdır satıyorsun satıyorsun hala mal var 😁ben alttan alicam herzamanki aynı terane degisen ne var yemem ben bunlari alan satan yok tüm işlemler kendine ait adamın 2.70 den alınca aldık yazarız 😀fazla söze gerek yok
Bendeki mal bitmez arkadaş, patrondan özel fiyat bekliyorum, 1 6 aydık özenle topladığım malı tahtada verecek kadar akıllı değilim :)
desene o zaman bu kagıt sendekiler yuzunden 3 ustunde kalıcı olamayıp asagıya gidiyor oho tamam o zaman daha cok 2.70-3 arası git gel yapar alır satarız :oleyo: patron o ozel fiyatı vermez gecen yıl mipaz hurriyet dgzate gazıyla 2.70 den 5.20 yaptı ordan verdi millete ohooo daha cok iyi bir haber gelecekte patron dogan hisseyi kaldıracak sen de vereceksin neyse ben asagıda bekliyor olacagım 3 en fazla 3.09 lar ustune neden cıkamadıgı belli oldu 3 aydır :) hadi sana hayırlı isler .
Aynen arkadaş bendeki bir şey değil de sard arkadaşta çok mal var, o yüzden sen rahat ol, 2,70 e gelirse alırsın, yalnız 2,75 te 60 bin lotluk alış ordinosu var,
ben malı ak yatırımdan 35 bin adetini dağıttım haberiniz olsun dunkü satışlar benimdi bu adamlarla uğraşmayın ya malınızı satın yada ekrandan uzak durun o gideceği yeri size geri veririr bye
Dağıttıysan mesele yok, sattıysan eğer ikimizden 75 bin lot mal almışlar o zaman, bu rakam bu tahta için hatırı sayılır bir maldır, patronun hisseyi bu endekse rağmen yukarda tutmasının nedeni bu bence, şu an ki grubun tahtada işi bitene kadar bize malı bir süre daha vermeyeceklerdir. Ama ne demişler tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır, ben 2,75 te bekliyorum :)
Bende zaman çok ama spek te zaman çok mu ? Endeks hergun aşağıya gidiyor sizler den o kadar mal aldiy sa elinde kaldı demektir yukarı yapamaz elinden çıkartmaz alıcı bulsa direk basicak aşağıya ama yok 2.70 bekliyorum belki daha aşağılara da gelecektir daha fazla tutamaz endeks bu kadar düşerken ne demişler çıkamayan düşer 😀 yukarı suremiyor sürse zaten 3.09 gecemiyor 3 aydir aşağıya sürmesi çok yakın gibi 😀bekliyoruz
Daha cuma günü 1.82 den avod aldım buyrun sadece 2 seansta %20 kardayim😀giden gidiyor hissenin spehi güçlü bu günlerdir 10 kademede de mit mit miy git parkta kum oyna spek nasıl olsa vereceksin yemezler senin bu yukarda tutma numaralarını 2.70 ve altından alacağım çok çok az kaldı 😀her an bekliyorum basicaksin aşağıya devre kesiciyi veya tabanı borsa kuralı çıkamayan düşer 😀
Bugün alırsın,
Gelen her alıcı 1000 lot dahi olsa saniyesinde veriyor, patronun gücü kalmadı demek başka mal almaya, 2,75 te bekliyorum, tıpış tıpış geleceksin :)
Bugün olmasa yarın gelir gelir alıcı bulsa hemen gelecekte sizlerden 2.95 ten aldığı malı ne kadar yukardan versem daha az zarar etsem diye uğraşıyor dedik geçen de yazana hemen veriyor fırsatı hiç kaçırmaz bu kağıt heryil %50-60 yukarı hareket yapardı bu yıl onu da yapmadı spegi elinde kaldı mallar patron da zaten ilgilenmiyor şirketi satarsa o zaman o yıllık hareketi yapar yoksa o yıllık hareket zaten gelmeyecek gelse mart_nisan da gelirdi endeks iyiyken şimdi endeks kötü elindeki malları çıkamıyor parası yok yukarı da gidemiyor patron zaten bosvermis durum bu 2.70 veya altı gelecek çıkmayan düşer 😀
Bugün 2,80 kapanış, yarın alırız malları
83 ve 84 ten aldım bakalım napicak teres spek 😀
Hayret düşmedi yuklumu almami bekliyorsun çok beklersin sende iş yok yukarıda gidemiyosun belli ortalamalarda gezinip duruyorsun 2 haftadır dobur dobur olalı böyle mal spek görmedi arkadaş yine mi devre kesici ayarliyorsun 3.09 a en fazla orasi zaten başka ne bilirsin sen kamil 😀
Devreyi kestirecek güç kalmadı ki grupta, yukarı gitse mal yiyor, y zararına verecek, ya da zararına verecek, başka şansı yok :)
Bende aldığım fiyata geri verdim yok arkadaş bu spek ne yapmak istiyor anlamadım yukarı suremiyor zaten de senin de dediğin gibi tek yol aşağıya gitmek kaldı neyse ben yine 2.70 ve altini beklemeye geçiyorum dobur dobur olalı böyle beceriksizlik gormedi yillik hateketide yapmadı patron kendi girmeden bundan bir halt olmaz bu anlaşıldı spekte para yok zaten yüklü alıcı bulsa hemen verecek orası anlaşıldı 😀döneyim başka hisselere vakit kaybetmeyeyim bunda sizlere iyi kazançlar :)
1 sen varsın bir ben varım tahtacı artık kimse de kalmadı oyunu senin kuralına göre oynuyorum geçen birdaha 3 TL yi yukarı geçemeyeceğini söylemiştim ve gecemedin 2.80 de n aldığım 4000 lotu 2.97-98 den dün nasıl caktim sana hadi şimdi aşağıya 2.80 ordan alim yine 😀
Bu endekste bu şirketin 2,25 li fiyatlarda olması gerekiyordu, patron bey aşağı bassanda biraz mal alsak, amma naz yaptın, fazla naz aşık usandırırmış, daha ne kadar tutacaksın bakalım bu seviyelerde, öyle ya da böyle geleceksin aşağıya, başka yolun yok.
Ve evet yine 79-80 aldık 88-89 verdik çorba parası çıktı spegin capi bu kadar gücü anca buna yetiyor onun kuralına göre oynamaya devam 10 kademeye ver 😀hadi şimdi 2.75 e yuvarlan bekliyorum 😀
Ben 1.80 TL ye düşüş bekliyorum yuklu alıcı bulamıyor alıcı bulsa hemen düşürecek te 😀 herseferinde tepe leri küçükte kucuklte mali yika yıka kademe kademe yedire yedire düşürecek ...her seferinde tepeleri kucultuyot 3 ay önce 3.50 lilerden başladı 3.40_3.30 _3.20 -3.10 geçen sefer 3 bugünde 2.90 da tepe yaptı 10 kurus yedire yedire 1.80 e gelecek arada böyle sazan avına çıkacak bende ona cakmaya devam edeceğim seni gidi çapsız spek seni 😀
soyle baktım artık bu kagıtta bir spekte kalmamıs aslında tahta yapıcı kurum yani patron tamamen kende alıp kendi satıyor dun 900 lot almıs 900 lotu 16 tl karla geri satmıs komik resmen:bravo: hergun kendi alıp kendi satıyor patron tabi hissede yukselemiyor cunku sabhaaldıgını aksam geri satıyor hep hergun mesela 250 alıs 250 satıs 500 alıs 500 lot satıs boyle hisse gidermi gitmez tabi hergun alıp satmaması lazım ve en az 3000-5000 lot alıp satmamalı ki 3.10 u kalıcı olarak yukarı kırsın ama amacları bu degil tabi amacları ellerindeki malı kucuk yatırımcıyı yemleyip dagıtmak alıcı gelmiyor onu da yapamıyorlar :oleyo: 10 kademe de gidip gelmeye devam tam 1 aydır boyle bizde corba parası alıyoruz tahta yapıcı gibi capları bu kadar :yes:
Patron çıldırdı, tahtaya 500 bin lot satış yazdı, hadi gel aşağıya, açtım kucağımı bekliyorum malları
Beni bugün temizlediler, yolun açık olsun dobur,
vay vay sazan cekme harakatı yapmıs bugun zaten maksimum gorecegi yeri gormus 3.20 orayı s.....n sene yukarı gecemez ele aldınız malı ne diyelim geri 2.80 e getirirler bosa vakit kaybı bundan aylardır kazanamdıgımı kaplamin den 2 al satta kat kat fazlasını aldım oranın spegi adam guclu bunun ki dansoz :oleyo:
Gazi bitti yukarı devre bile kesemedi dün 2.94_95 ten aldıkları malları şu an küçük yatırımcıya dagitiyorlar yarın öbür gün 2.80 den alırım bu kadar basit hep aynı nakarat aynı nakarat bu hissenin ki 😂
Taven benden 1 haftada 80 bin lot mal aldılar, hele bugünkü yükseliş dün 2,99 kapatıp bugün 3,10 açarak başlaması çok ilginçti,
bize inat yukseldi sanki syn cunozan :) ama simdi baktım anladım aslında diger 2 grup sirketi celha ve ditas ta da 2 gundur yukselisler olmus ..yani grup olarak bir hareket yapmıslar dobur a ozel degil gibi .
Bendeki hisseleri 4 aşağı satmam 4 yapsın spek alsın hisseleri spek okuyorsan benim hisseler deniz yatirimda bekliyorum [emoji3] [emoji3] [emoji3]
SM-G710 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yolu açık olsun be taven, bizden alanda kazansın, çok ekmeğini yedim bu hissenin, aza kanaat getirmeyen çoğu bulamazmış, benim felsefem belli, % 10 gördüm mü çakar geçerim :)
Aynen cunozan katılıyorum :) bende iyi karı gördün mu veririm burası 2.80 e geri dönerse tekrar gelirim şu an kaplamindeyim orda 3.al satimdan da kazançla ayrıldım sizlere iyi kazançlar :)
Bu forumda konuşulmaması gereken bir konu ama, tüm arkadaşlardan özür dileyerek, senin hisse takibin ilgimi çekiyor, doğru yorumlarda bulunuyorsun genelde, vkgyo için ne düşünüyorsun, burada bana 1,58 maliyetle iyi mal kitlediler, hiç takip ettin mi buradaki grupları
gayrimenkul sektorunun durumu malum oldugu icin o hisselerde al sat yapmıyorum dedigin hisse genelde grup olarak hareket ediyorlar yani vkyat ve vkfyo hep beraber tek basına yukselirmi hicbir fikrim yok dobura bak 2 aydır 10 kademe git gel bugun hareketini yaptı ama buna ozel birsey degil dun ditas %12 celha %15 yukselmis bu bugun celha yine devre kesmis yukarıya simdi asagıda grup hareketi var bunlar da 3.3.11 arası boslugu doldurmayıp yukarı yapmıs demek ki daha sonra boslugu dolduracak ...dun ditas ve celha bugun yine celha ve dobur dobur ditas ve celha ile primleri esitlemis .2.80 e gelirse alırım gelmezse gule gule .iyi kazanclar :)
Teşekkürler.Yukarı olması normaldir, 80 bin lot mal aldılar benden, bu tahta için ciddi bir rakam bu, bizden alanda üstüne % 10 koydu, güle güle harcasın,
Satis haberleri vardı geçmiş sayfalarda herhalde gerçekleşecek 1 milyar $ a medyadan çıkan sirket burda neden kalsin ? Topla mali sur yukarı bunlar hisse başı fiyat i biliyorlar belkide
Yine ayni oyuna geldik verdiler malı tekrar geri bastılar bakalım son durak neresi olacak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayret bu kağıt bizi iyi ce şaşırtıyor.. bu sefer geri gelmedi boyle olursa haberin aslı olacak sanki
Topladılar mı dağıtıldı mı