birde manisalının yorumlarımnın altı boş ispat yok kendi boş söylemleri. Yada şahsi husumeti var önenle. Ben şahsım adına yorum yaparım ama kaynağını belirtirim. Bu işler boş konuşmakla olmuyor.
Printable View
birde manisalının yorumlarımnın altı boş ispat yok kendi boş söylemleri. Yada şahsi husumeti var önenle. Ben şahsım adına yorum yaparım ama kaynağını belirtirim. Bu işler boş konuşmakla olmuyor.
Sürekli arsa nın degerlenmesinden bahsedilerek bizi kurtaracak gibi gösteriliyor. Arsa şu an bankaların. Şayet dardanel yıl sonuna kadar 12.5 milyon dolar (43 milyonTL) oderse geri alabilir. Geri alma hakkı var. Hadi para buldu aldı. Arsanın ederi de 60-65 milyon TL. Gelecek 20 milyon TL -250 milyon olan özsermaye nin ne kadarını karşılar. Biraz matematik. Ben burda niyazi nin ipliğini pazara çıkarmak için buradayım. Bir tane yaşlı borsacı dardanel de yoktur. Onlar bikere tokat yemislerdir. Sorun yaşlılara.
manisalı yaz sen kardeş bir tarafınıda yırtsan satılık hisse yok bizde sen giderken biz geliyorduk😃
Uydur bakalım daha ne bulcan artı yarın şirkete bildircem seni kanuni haklarını arasınlar adamlar hırsız dedin sahtekar dedin şirket hakkında bir dünya iftira attın ilk işim mesleğim gereği
Hırsıza hırsız demek suç mu oldu.
Eğer burada bir suç varsa berbat bir bilanço gelmesine rağmen hâlâ bu hisse çok iyi diyerek ky yi yanıltanlardır. Bilanço diyoki özsermaye-250 milyon tl. Ve her dönem eksiye artarak devam ediyor. Gözaltına özsermaye (-) olduğu için düştü. Nasıl Gözaltından çıkacak diyebilirsiniz.
Bütün yazdıklarını mailledim site ismini vb şeyleri ...yaz sen devam et
Mahkemede ispat edemeyeceğim hiç bir iddiada bulunmadim.