Sarkuysan merkezi arayıp bilanço tarihini sordum.
4Ç18 dönemi konsolide olmayan bilançoyu 18 Şubatta açıklayacaklarını söylediler.
Hayırlısı bakalım.
Printable View
Sarkuysan merkezi arayıp bilanço tarihini sordum.
4Ç18 dönemi konsolide olmayan bilançoyu 18 Şubatta açıklayacaklarını söylediler.
Hayırlısı bakalım.
Bilanço gelse de birşey değişmez gibi geliyor bana. Ön hazırlık alan satan toplayan yükselten bir spekülatör yok gibi hissede . Zarraf toplarken gidiyordu o işte bitti benim ümidim yok
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisseden beklentisi yüksek bir arkadaşın yazdıklarını çok değerli
bulduğum için affına sığınarak buraya alıntı yapmak istiyorum.
..........Sarkuysanda en önemli şey beklentisi olması. Bulgaristan ve amerikadaki fabrika üretimini artrırınca çok daha iyi kar yazmaya başlayacak. Ürettiği ürün hem eski hemde gelecek teknolojilerinde olmazsa olmaz bakır. Bu nedenle popülaritesini kaybetmeyecektir bu şirket. Kötü yönü elbette var. Malesef gm ye pek güven yok ve sığ bir hisse. Yani sarky alayım hemen bir kaç aya gitsin diye beklenmez. Ama gitti mi de şöyle bir iştahlı ki grafiğine bakın bir daha oraya zor gelir. Biraz da yatırımcıların hisseyi uzun vadeli görmesinden ötürü fiyata bakmadan topluyorlar genelde benm gibi para oldukça. Bu nedenle alan satmıyor ve hacimsiz oluyor. Bazen bakarsın biri birden hızlıca yüklü mal satar kağıt yüzde 10-15 düşer ama anında orayı fırsat bilip bir alıcı gelir ve gün sonunda nötr bile kapatabilir. Öyle trump ın twitine ülkenin durumuna pek bakmaz. Bu açıdan da iyi bence. Yani sabrınız varsa beklenir ama kısa vade de çok girilip çıkılacak bir hisse değil......
Sarkuysan merkezinden aldığım bilgi doğruysa eğer bugün bilanço açıklanacak.
İnşallah iyi gelir.
Hadi bakalım gençler
Yeni hafta yeni heyecan
Anketimiz de çok ilginç sonuçlar var
Bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin...
Hem oy verme bir vatandaşlık görevidir.....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...96#post3173296
saygılar/başarılar
Hadi hayırlısı
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2018 Net Dönem Karı: 117.559 TL
Satışlar: 5.405.953.373 TL
Satışlar çok iyi fakat bu kadar büyük ciroya % 2,17 net kar marjı çok az değil mi.
Sanayi şirketleri ortalama % 10-20 karlılıklarla çalışırken Sarkuysandaki bu düşük oran enteresan.
Sanırım bu durum şirketin eksik tarafı.
Her bilanço döneminde karını ve satışlarını üstüne koya koya giden, yüksek beklenti potansiyeli olan
hissenin bir yılı aşkın bir kanalın içinde yatay bantta kalmasını nasıl izah etmek lazım?
Karlılığını ikiye katlayan hissenin önü açık olduğuna göre çıkış zamanı geldi demektir herhalde.
Hayırlısı bakalım. Ya nasip.