bütün yazılı ve görsel medyayı tarıyorum iş bankası hisse devri ve sonuçları hakkında haber bilgi arıyorum ,yok !
kanunu kim yada kimler hazırlıyor, ne zaman meclise gelecek, kanunun içeriği nedir, hükümetin hisse devrinden sonraki beklentileri nedir, hisseler, atanın vasiyet ettiği ilk şekle döndürülecek mi, kafamda çok soru var ama hiç cevap yok.
hazine bu hisselerle işbankasından neyi yada neleri talep edecek !
bütün bu sorulara ek olarak, işa ve işb nin tam durumu kapsamı hakları nedir bu hisselerden beklentimiz nedir ne olmasını bekliyoruz. hatta imtiyazlı hisse derken neyi kastediyoruz,bu imtiyaz neyi kapsıyor, bu imtiyazlı hisselerin hak edişleri kazançları nelerdir.yıllık işbankası gelirinden ne alıyor ne alması gerekiyor.
yok hiç bir doyurucu bilgi yok. tam olarak işa ve işb nın durumu hakedişleri bekleentimiz şunlardır diye aydınlatıcı bilgi yok.
hisseleri aldık bekliyoruz.ne olmasını bekliyoruz kazancımız ne olacak onları bilmek istiyorum
b,ldiğim yada anladıgım tek şey, işkur, işa ve işb nin bütün hakları işc ye geçmiş ha babam de babam işc yi şişirmişler.
bizim hisseler aç sefil bakımsız çelimsiz hakları yenilmiş evlat gibi kalmış. nerdeyse yetimhaneye veya sokağa atmadıkları kalmış.
üvey evlat muamelesi diyecem o bile değil sanki *** muamelesi görmüşler, görüyorlar halen.
yani buna sebep olanlara desem bilmiyorum.