Ek 955
Silinmezse bozması zor
Printable View
Ek 955
Silinmezse bozması zor
teşekkürler Sayın Exxcalibur, inşallah bozmaz.
Rica ederim ben elimden geldiğince doğru bildiğim şeyleri insanları bilgilendirmek amacıyla doğru şekilde paylaşıyor bunu yaparken asla kimseyi ümitlendirmemeye veya ümitlerini kırmamaya özen gösteriyorum
Benim bu hissede geçirdiğim süre çoğu yatırımcı için hata olabilir haklılarda fakat ister inat deyin ister hata deyin ben bu filmin sonuma kadar burada olucam fiyat olarak değil ama genel olarak hedefim budur,o hedefe ulaştığımda fiyat ne olursa kısmetime artık mevlam herkesin kalbine zikrine göre versin inşallah
Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...
ev hanimlari dolmus borsaya, o yuzden eski tadi yok..nerede saglam hisse var ise millet batior, batik hisselerde parayi buluor herkes
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir. En uzman kisiler bile bir menkulun degerinin artip azalacagini kesinlikle bilemez.
Sayın CPA sözünüz bana ise (üstüme alındım) ev hanımı değilim efendim. Mali Müşavirim (S.M.M.M.) ve Bağımsız Denetçi lisansım var. 2009 dan beri borsadayım. Kaldı ki ev hanımlarının da hakkıdır, bir ev hanımları borsaya girdi diye sağlam hisseler bozulup, 2 masa 1 sandalye şirketlerle endeks yürümez. Ben MAKTK nın batık hisse olduğunu ise hiç düşünmüyorum. Bu konuda detayları Sayın Sancaktar uzunca yazmıştı, hisseye güvendiğim için buradayım ciddi zararla bekledim, çok şükür sabrın sonu selamet olacak inşallah.
benim ki bir tespittir..direkt sizi konu alan bir tespit degildir...gordugum gozlemledigim birsey..cevap vermeye ve alinmaya gerek yoktur..kazanciniz mubarek ola..
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir. En uzman kisiler bile bir menkulun degerinin artip azalacagini kesinlikle bilemez.
merrill ne.alaka ?