Bu sefer belki hisseye uğur getirir coşturursun.
Printable View
Son günlerde aklıma gelen ufak bir fikir var. Kağıt 10,40 ve 1 lira temettü verecek, fiyatı 9,40'a gerileyecek. Bu şekilde f/k ve pd/dd gibi tüm çarpanları da ucuzlamış olacak. Belki de piyasa 2. çeyrek bilançosuna kadar risk almak istemiyor. Yani olur da karı az gelirse hisse pahalı kalmasın diye temettü hareketi yaptırmadılar. Sanırım bir süre 9'lu fiyatlardan işlem görecek Petun. Tabi şirketin geleceğine inanan veya şirketi iyi bilip de bilançoya güvenenler için fırsat olacaktır. İçeriden bilgi sahibi olan birisi değilim. Ancak basit bir düşünme tarzım var. BİM'de bu akıl yürütme sayesinde son yükselişi bilmiştim.
Bu ülkede nüfus artışı var mı ? Bu ülkede enflasyon var mı ? Pazardaki konumumuz nedir ? Kar marjlarını baskılayacak bir durum var mı ?
Et fiyatları ülkemizde mütemadiyen rallide bildiğiniz gibi. Son olaylar yüzünden fiyatlama politikasında bir değişim olmadı duyduğum kadarıyla. Bizzat market gezemedim ancak söylenenler böyle. Bu yıl enflasyon fena coşuyor, bunu mevduatlardan da takip edebilirsiniz.
Bunun da iki yönü var. Enflasyon artışı temettüyü geri plana atar, önemini azaltır. Ancak finansallarda da iyi etki yapması kaçınılmazdır bana göre.
Syg.
Kardesim petunun mallarını kim alıyor beli bir kesim alıyor .
Muafazkarlar genelde aldıkları markalar belidir.
mesla sucuk. salam markaları belidir
islami kuruluşlarin üretigi markaları alırlar.
Aytaç .markasi Şahinler markası gibi bir sürü marka var .
gider rahtlıkla onlari alırlar.
süt de de bu böyle
Dost sut varken böyle birsurü marka varken
gitip neden pinsüt alsın bukadar basit Y.TD
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takıldık kaldık bu 10.40 enteresan.
Bu petun ya da pinsut bu karı marul maydanoz satarak mı yapıyor sn.terzico
siz nerede yaşiyorsunuz.ne demek islami kuruluş?
İnsanları katogorize ettiginiz gibi şirketleride katagorize etmeye basladınız.insanlarin tuketim tercihlerini analiz etmeyin.bu ulkede insanları inañçları uzerinden ötekileştirmeyin.kimin ne aldiginı nereden biliyorsunuz.lütfen bununla ilgili elinizdeki istatiksel verileri paylaşırmisıniz.
GT-P5210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yok salatalık satarak yapıyor bu karı.
Ne cok kar var ya Y.T.D
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani bu mantalitede kağıt analiz etmek
Pes yani çok ilginç
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.