adını da biliyorum soyadını da hemide memleketini de benden korkun :kahkah:
Printable View
ne cok biliyonuz ciddi olarak sordum ben
Ya robet adı her yerde yazıyor memleketini ne yapacaksin geçmişi inan hiç önemli değil. Ülkeyi en çok kandiranlar malesef hacca gitmis kimseler. Şirkete bakalım şirkete. Ha şirket ne yapmış eskiden dersen 4 lerden buralara gelmiş bir şirket. Gecmis bize ne olumlu nede olumsuz bilgi vermez. Sadece şirket geliri kazancı geleceği. Borcu vs ye bakalım.
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
tsk ederim verdiginiz bilg icin hacı hoca veya ne oldugu onemli degil adamın iş gecmişi olarak sormusdum
Robert anlıyorum dedigini ben makara yaptım biraz kusura bakma. Fazla güvenmem ziya gokalpe zaten internete yaz karşıma çıkar ne çakallık yaptığı ama işte bizde bu yüzden buradayız belki bir çakallık yapar yakında ama bu çakallık yukarı doğru yapacağını düşünüyoruz. Yoksa benim gözümde galip ozturkten zerre kadar farkı yok.
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
Ziya olduğu için ziya gökalp diyorum google 'da böyle arama :)